3 saat mi,işte hangi oyunun orjinali alınmaz tabii ki bu oyunun,herifler yıllardır üstünde çalışıyor yapa yapa 3 saatlik oyun mu yapmışlar,yazık valla,tam sürümünü indireceğimiz zamana bile yazık..
ben soluksuz bitirmek istemiyorum ki ayrıca hard seviyede oynarım, kısa olması normal aslında ama genede beklediğimiz oyunların daha uzun olmasını isterim.
ben soluksuz bitirmek istemiyorum ki ayrıca hard seviyede oynarım, kısa olması normal aslında ama genede beklediğimiz oyunların daha uzun olmasını isterim.
Sanırsam Hard'ı açmak için demoda olduğu gibi normalde bitirmeliyiz önce :/
xboxda 6.5gb olan oyun nasıl 13gb oluyor ya.ratio düşmanı jon woo
JOHN WOO'nun ne kabahati var oyunu o yapmıyorki. Ben unreal motorunu yapanlara kızıyorum yavaş yavaş.... Bunun gibi oyunlar için HDD boşaltmakla geçiyor zamanım
* Windows XP SP2, Windows Vista * Intel Pentium 4 1.5GHz or AMD Athlon XP 1500 * 256 MB RAM * 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.) * DirectX 9.0b compatible graphics card with 64 MB VRAM (see below for complete list) * DirectX 9.0b compatible sound card * DirectX 9.0c (included) * Broadband Internet connection required for online play
Stranglehold Recommended System Requirements
* Windows XP SP2, Windows Vista * Dual Core Processor * 2.0 GB RAM * 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.) * NVIDIA GeForce 7800 or higher, ATI X1300 or higher * DirectX 9.0c compatible sound card * DirectX 9.0c (included) * Broadband Internet connection required for online play
Stranglehold oyunun oynanışı değilde boyutuyla konuşuluyor.Bu bir devrim olmalı
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Şaka mı bu ya...Ben oyunu kuracak yer açmaya çalışıyorum 50gb boş alan gerekiyor yazmışlar.Bu oyun için o kadar fedakarlık yapamam valla bekleyecek biraz.
Ayrıca Xbox360'ta nasıl çalışıyor isteseler adam gibi yaparlardı...
There are,of course,those who do not want us to speak......while the truncheon may be used in lieu of conversation,words will always retain their power. Words offer the means of meaning and,for those who will listen,the enunciation of truth. And the truth is there is something terribly wrong with this country,isn't there?
yaw anlamadıgım bu kadar hayvani bir büyüklük var. normal olmaya baslayan oyunların 2 katı büyüklügünde ama 3 saat oynanabilirlik mi? yanlıs bir bilgi olsa gerek
Ya grafiklere baktım çamur resmen ya yazık. Unreal motorunu nasıl hiç etmişler anlamıyorum.Bir gears of war,ut3,bioshock'a bakıyorum birde buna dağlar kadar fark var ya.Yapımcıyı tebrik ediyorum UE3 nasıl berbat ederiz demişler ve bunu da başarmışlar.Eğlence yönüne lafım yok ama bu mu olmalıydı grafikler.
yaw anlamadıgım bu kadar hayvani bir büyüklük var. normal olmaya baslayan oyunların 2 katı büyüklügünde ama 3 saat oynanabilirlik mi? yanlıs bir bilgi olsa gerek
Yabancı forumlardan birinde 6 saat diyor, birileri kuyuya taş atmış ama, dur bakalım kim çıkaracak
oyunun boyutu nedenıyle oynamama kararı aldım demosu zaten oyun hakkında asagı yukarı fıkır verdı. mekanlar degıssede hep aynı seylerı yapıcazz. ustumuze bır ton adam gelıcek oldur durr. baska bır sey yok.. ayrıca ben bır cok arkadasın aksıne grafıklerı begendım. tabı bıoshockla kıyaslamıyorum bıle...
Yabancı forumlardan birinde 6 saat diyor, birileri kuyuya taş atmış ama, dur bakalım kim çıkaracak
6 saat de az be abi,eski 8 bit tv atarisi oyunu değil ki bunlar 3-4 saatte bitsin,valla 12 gb için 6 saat aşırı az,yeniden oynanabilirliği yok;hadi unreal gibi,battlefield gibi olsa defalarca oynarsın ama 6 saat bu oyuna çok aşırı az..
6 saat de az be abi,eski 8 bit tv atarisi oyunu değil ki bunlar 3-4 saatte bitsin,valla 12 gb için 6 saat aşırı az,yeniden oynanabilirliği yok;hadi unreal gibi,battlefield gibi olsa defalarca oynarsın ama 6 saat bu oyuna çok aşırı az..
Valla demoyu bitirince baya bir bölüm gösteriyordu. Demonunda uzun olduğunu ve bir bölüm bile olmadığını varsayarsak, 6 saat falan olduğunu zannetmem. Hadi 6 saat, hemen bitiyor, adamlar bir de MP yapmışlar..
Ama şöyle de bir durum var, Bioshock'un 4-5 saatte bittiğini iddaa edenler oldu o konuda, Sadece ana konuya odaklanırsan 2 günde rahat bitirebilirsin, tabi ben her odaya her köhne karanlık yerlere girdiğim için, 15-20 saatlik bir oyun süresi olmuştu ve tabiki daha zevkliydi,
Bu da onun gibi olabilir, Level ayarlanabilir ve sindire sindire gidilirse oyun süresi artabilir diye TAHMİN ediyorum
bu oyunu xbox ta oynayan arkadaşlar 3 saatte bitirmişler. başlamamızla bitirmemiz bir oldu diolar. pc de belki başka ek bölümler vardır bilmiyorum ama xbox ta oyun iyi bir oyuncunun elinde 3 saatte bitiyormuş
bu oyunu xbox ta oynayan arkadaşlar 3 saatte bitirmişler. başlamamızla bitirmemiz bir oldu diolar. pc de belki başka ek bölümler vardır bilmiyorum ama xbox ta oyun iyi bir oyuncunun elinde 3 saatte bitiyormuş
ya adamlar yıllarını veriyor oyunu yapmak için biraz uzatın arkadaşlar oynama süresini valla böyle yapıtlar 3 saatte gelmiyor malumunuz aylar ve yıllar gerektiriyor.
Oyun kısa oğlu kısa... Ben 3-4 kez oturdum x-box'ın başına ve normal seviyede bitirdim..Mouse ve klavyem olsaydı herhalde çok daha kısa zamanda biterdi oyun..
Oyun kısa oğlu kısa... Ben 3-4 kez oturdum x-box'ın başına ve normal seviyede bitirdim..Mouse ve klavyem olsaydı herhalde çok daha kısa zamanda biterdi oyun..
bu tür oyunların mouse ve klavye ile daha zevkli olduğunu kabül eden bir konsolcu var sanırım aramızda
indirmeye başladım bende indirmeyeceğim diyordum ama oyun güzel gibi..
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Oyunda 4GB video var yahu, yuh. İki adam vuruyorsunuz video giriyor, 3saatlik oyunda toplam 80 tane video. Midway nasıl oyun yapılmayacağının dersini vermiş maşallah.
Oyunda grafik ayarı filan yok. Oyunda hiçbirşeyin ayarı yok gerçi, sadece çözünürlüğü ayarlayabiliyorsunuz, onda da Widescreen çözünürülklerde bozulmalar oluyor.
Oyunun grafikleri demo ile aynı tamamen, hiçbir performans artısı yok. Vsync yine açık, değiştiremiyorsunuz. 60FPS'de kilitli bende. AA ve AF'yi Ekran kartı ayarlarından açmama rağmen Framerate 60'tan aşağı düşmedi.
Arkadaşlar oyun oynayacağız sadece.Bu adamlar oyuncuları hiç kaale bile almadan sadece parayı düşünmüşler.Valla hiç kendimi kasamam o kadar yok trailer dı,16 GB mış bi de. Minimum ile Önerilen Sistem olayına hiç girmiyorum zaten.(Minimum Ram 256,Önerilen 2048) 3-5 Saatlik Oynanış... Max Payne 1 in bile yanından geçemez bence de. Anladığım kadarıyla pek bi iyi optimizeside yok.Sonuç oyunu almayacağımda,indirmeyeceğimde... Edit: Grafik ayarı da yok heee.Tamam kesinleşti "Almıyorum" .
Size İyi Oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz_piy10 -- 22 Eylül 2007; 10:53:29 >
Bu oyun süper...! Max Payne nin tacı dama atılacak gibi
Her oyun için aynı şey geçerli teknoloji ilerledikçe daha iyi grafikler olucak ama tabi sadece grafik değil konu ve işleyiş de çok önemli ve bu oyun güzele benziyor
Demoyu oynadım,daha doğrusu yandaki sistemle pek oynayamadım.Sürekli takıldı 6-7 fps'ye düştü.Tam sürümde de grafik ayarı yoksa boşuna oyunu indirmek için vakit harcamam.
Yalnız demoda birşey dikkatimi çekti.Oyunda çevreyle etkileşim çok fazla ama oyun o kadar hızlı ilerliyor ki bunları görmeden devam ediyoruz.Çoğu adamın tepesinde tabela var,bazıları tahta balkonlarda duruyor.Ama her taraftan kurşun yağdığı için bunun da pek anlamı kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MY55 -- 22 Eylül 2007; 12:08:47 >
Artıları * Guns, guns, guns! - bolca silah * Environments blow apart beautifully - çevresel etkileşim * Tequila's got a good number of effective moves and abilities - Tequilla'nın özel hareket ve kabiliyetleri * Solid voice acting. - Güzel seslendirme
Eksileri * Gameplay does fall into repetition after a while - oynanış bir süre sonra tekrar ediyor * Some of the dynamic portions of the environment are more trouble than they're worth - çevredeki bazı dinamik kısımlar sorunlu * Short single-player mode - kısa tek kişilik mod * Multiplayer is weak - multiplayer modu zayıf * PC version has some crashing issues. - Pc versiyonunda oyundan atma problemleri var.
herifler oyun mu çıkarttı taş mı çıkarttı kaya mı çıkarttı belli değil anasını satayım,eşşek gibi 3dvd'lik oyun am içi bomboş;bu mu yıllardır salak dergilerin bangır bangır bağırdığı oyun,peeh.hayatta en sevmediğim oyun sprinter serileridir ama o bile bundan daha çok kafa yorar ve adamı başına bağlar,eşşek gibi de oyun süresi vardır ama bu tam bi yılın rezilliği desek yeridir..
üçüncü göz şut oyunları hep gıcığıma gitmiştir. üçüncü gözde kılıc en iyisi. boyutu da çok büyük. boş dividim de yok. indirmiyorum. bilmek isteyen var yok niye söylüyorum
Oyunun 3 dvd lik direkt insattalı versiyonu gecti elime bugun . Oyunun hdd 15gb dan fazla yer istemedi. Belirttiğim sistemimde 60 fps civarında , hepre. ama nezaman harddisk calısıp yukleme yaaprken oyunda o anda 4-5 fps iniyor kasılıyor .. hdd 7200 8mb . baracuda sebebi hdd min ön belleiğin 16 olmaması olabilirbi.. Oyun co keğlenceli . aksiyon dolu .
Bioschok tan sonraki oynadığım en keyifli oyun diyebilirim.Sürekli macera var oyunda ... (1280*1024 ayarda ortalama 20-40 fps veriyor)
Orijinal boyut için tıklatın
oyun açılyıor new game ve oyun zorluğunu seçiyorum ve sonraki loading ekranı hiç bitmiyor daha sonrasında da siyah bir ekran geliyor kısaacası açılmıyo oyun donup kalıyor...
sistemim bu fakat midway in forumlarını biraz turladım ve bu gibi sorunu olan epey adam var gibi...
kimisinde oyuna girerken siyah ekran veriyomuş kimisinde de oyuna giriyor ilk ekranına yeni oyuna başlarken siyah ekran veriyormuş ( benimki gibi ) ve bu konuda hem ati hemde nvidia kullananlar yaşıyor hatta birisi 162.18 ile çalıştırmış bende o driver ı denedim fakat olmadı...
dostum bende ati 1950gt ddr3 256 mb ekarn kartı var işlemci p4 3.0 1 gb ram bende oyunu yüklüyorum zorluk seçiyorum bekletiyor sonra siyah ekran ama ekranda sağlık göstergesi ateş etme göstergesi duruyor yani oynuyor adam ayak sesleri müzükler sesler vuruluyor ölüyor felan ama ekran siyah sendede öylemi acaba
dostum bende ati 1950gt ddr3 256 mb ekarn kartı var işlemci p4 3.0 1 gb ram bende oyunu yüklüyorum zorluk seçiyorum bekletiyor sonra siyah ekran ama ekranda sağlık göstergesi ateş etme göstergesi duruyor yani oynuyor adam ayak sesleri müzükler sesler vuruluyor ölüyor felan ama ekran siyah sendede öylemi acaba
bende sağlık falan bu dediklerin hiçbiri çıkmıyo abi... sadece siyah ekran o kadar...
Aynısı başıma geldi.Nvidia son driverini kurunca oyunu çalıştırabildim.(163.69)
quote:
Orjinalden alıntı: Barzo1905
Arkadaşlar yorumları okudum ve imrendim resmen
oyunu çektim kurdum fakat oynayamıyorum...
oyun açılyıor new game ve oyun zorluğunu seçiyorum ve sonraki loading ekranı hiç bitmiyor daha sonrasında da siyah bir ekran geliyor kısaacası açılmıyo oyun donup kalıyor...
sistemim bu fakat midway in forumlarını biraz turladım ve bu gibi sorunu olan epey adam var gibi...
kimisinde oyuna girerken siyah ekran veriyomuş kimisinde de oyuna giriyor ilk ekranına yeni oyuna başlarken siyah ekran veriyormuş ( benimki gibi ) ve bu konuda hem ati hemde nvidia kullananlar yaşıyor hatta birisi 162.18 ile çalıştırmış bende o driver ı denedim fakat olmadı...
Bu konu hakkında yorumu olan var mı?
Aynısı başıma geldi.Nvidia son driverini kurunca oyunu çalıştırabildim.(163.69)
quote:
Orjinalden alıntı: Barzo1905
Arkadaşlar yorumları okudum ve imrendim resmen
oyunu çektim kurdum fakat oynayamıyorum...
Bu konu hakkında yorumu olan var mı?
sağol cvp için ama 163.67 163.69 163.71 hepsini denedim sorun çözülmedi...