Hmm birde gameswelt.de isimli bi Alman sitesinde demo saat 19 itibariyle yayınlanacakmış.2 Gb ağırlığında bi parçaymış.Yani demo 2 Gb olabilir.
quote:
Was waren wir neidisch auf die Fraktion der Xbox-360-Besitzer: Schon eine ganze Weile dürfen die Microsoft-Jünger die Demo von 'Stranglehold' spielen und sich an der schicken Grafik, den zerstörbaren Umgebungen und der schlichten Ballerei im John-Woo-Stil erfreuen. PC-Spieler müssen sich jetzt nicht mehr ärgern, denn Midway wird heute Abend die PC-Demo veröffentlichen!
Das gute Stück wiegt 2 GigaByte, gibt euch einen soliden Einblick in die Vollversion und wird exklusiv um 19 Uhr hier auf Gameswelt zum Download angeboten. Wer sich für die Demo interessiert, sollte dann auf jeden Fall vorbeischauen!
demoyu ps3de bitirdim acaba PCyide çekip karşılaştırsam mı ki
Valla abi iyi olur aslında.Bende Pc için çekip Xbox demosuyla karşılaştırmayı düşünüyorum.Bu arada oyunun forumlarında biri çok daha önce minimum sistem gereksinimlerini sormuş.Forum modu sistem gereksinimlerini şöyle bir cevapla açıklamış;
quote:
Here they are!
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant) Dual Core Processor 2 Gigs of Ram Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher Disk space: 15 gigs
demoyu ps3de bitirdim acaba PCyide çekip karşılaştırsam mı ki
Valla abi iyi olur aslında.Bende Pc için çekip Xbox demosuyla karşılaştırmayı düşünüyorum.Bu arada oyunun forumlarında biri çok daha önce minimum sistem gereksinimlerini sormuş.Forum modu sistem gereksinimlerini şöyle bir cevapla açıklamış;
quote:
Here they are!
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant) Dual Core Processor 2 Gigs of Ram Nvidia 7800 or higher / ATI x1300 or higher Disk space: 15 gigs
system requirements o , minimum sistem ihtiyacı farklı olur bence unreal 3 motorundan bahsediyoruz bence bu kadar kasılmaz ama demoyu oynamadan bilemem.
edit : admin şöyle demiş Those are the minimum requirements.
minimum buysa yandık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 14 Eylül 2007; 19:52:04 >
4 gün sonra tam sürümü çıkmıyormuydu ? indiriyim dedim demoyu ama 20-40k arası geliyor ee 4 gün sürer inmesi.tam sürümü beklemek daha mantıklı olur bence.
1mbits yeterli hız diyor yaa..Allahım siz değilmiydiniz yıllarda TT yi kötüleyen hızlar az fiyatlar yüksek diye..Bizim vatandaşa da hizmet beğendirilmiyor ya...
1mbits yeterli hız diyor yaa..Allahım siz değilmiydiniz yıllarda TT yi kötüleyen hızlar az fiyatlar yüksek diye..Bizim vatandaşa da hizmet beğendirilmiyor ya...
O japon ünlü biri ya adını unuttum. Baya filmini izlemiştim. Filmler güzel olmasada bir kaç ağır çekimli sahnesi olan filmde oynadı bu adam. Oyunda bullet time varsa (videolarını hiç izlemedim) oyun güzel olur. Bullet time olayına ayrı bir sevgim varda. Ağır çekimde çatışmalarda her şeyin yavaş olarak havada uçuşup parçalanmasına hasta oluyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: bbr
oyun süper güzelde ben bu japonu beğenmedim adamda oyun kahramanı havası yok.
O japon ünlü biri ya adını unuttum. Baya filmini izlemiştim.
Chow Yun-Fat diyorsun. Filmin ismi de Hard Boiled. John Woo filmidir o da.
Bu aktörü zaten herkes izlemiştir mutlaka bir kere. Crouching Tiger Hidden Dragon, The Killer, Karayip Korsanları 3, Curse of the Golden Flower vs.. zibilyon tane filmi var adamın.
SS ler geldi.. oyun tahmin ettiğimden daha güzel çıktı.. Çatışmalar çok zevkli.. Cisimlerle etkileşim gayet iyi seviyede.. Grafikler bioshock kadar iyi değil ama çok da kötü değil bence.. Hele bir yerde önümde duran bi tezgaha tekme atıp devirdim orası süperdi ss lere geçelim..
p.s. resimler 4x aa 16x af ile alınmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Jonah Jameson -- 15 Eylül 2007; 2:05:04 >