x7sevenx7
Uzaklaştırılmış 7.00000016203558 gün cezanın 7 günü kaldı.
4 Kasım 2007, 12:10:04
o kadar zevkli bir oyun ki sırf bu oyunu oynayabilmek için 1 gb ramıma 1 gb ram daha ekledim 2 gb ramla süper oynuom oyun zaten bilgisayarı hiç kasmıor neden bukdar yüksek ram istiorsa artık amma sunu diyebilirim aldım ram arası helal olsu adamlar oyun yapmışlar kardeşim bana naytı unutturacak bu gidişle herkeze tavsiye ederimm oyunu acamayanlara 1 gb ram alın acar benimde açmıordu siyah ekran cıkıordu hata raporu hazırlıordu her sey ramde
Adamı tanıdım son umut da oynamıştı güzel film'di,izlemeyenler izlesin
valla hocam sıradışı bir film shoot'em up biraz sincity havası var ama aksiyon hiç kesilmiyor fragmanında izleyin bazı sahneler stranglehold dada var hehe
8600 gt sonic plus +2gb ram ile sorunsuz oynuyorum. fps değerleri de yüksek 1024x768 de oynuyorum mecburen. 19" lcd m garantiye gitti. şimdi 17 crt var. oyun akıcı ama her bölümde 1 snlik takılmalar oluyor. oyunun optimizasyonu ile ilgili. 1.10 patchi çıkmış ama bulamadım hala. video ayarlarında advanced seçeneği yok. herşeyi highe ayarlamak için.
Bugün oyunu 1 Gb bellekle Vista'da denedim ve sorunsuz çalıştı. XP'de siyah ekran sorunu vardı. Başlıkta bu sorunla ilgili yazılanları özetlersem şu sonuç çıkmakta:
Oyun bir programlama hatası nedeniyle Vista'da sanal belleği kullanabilmekte, ancak XP'de kullanamamaktadır. Oyun XP'de sanal belleği kullanamayınca kilitlenip siyah ekran sorunu çıkmaktadır. Bu programlama hatası nedeniyle oyun XP'de ancak 2 Gb bellekle çalışabilirken Vista'da sadece 1 Gb bellekle çalışabilmektedir.
Sonuç olarak 1 Gb belleği olanlar ya Vista kuracak, ya belleğini 2 Gb yapacak ya da yama çıkmasını bekleyecek.
Tekrar hatırlatalım.
Use the following trick to defeat Wong and Dapang on the Hard and Hard Boiled difficulty setting. As soon as the checkpoint occurs (DaPang jumps down to you), run straight ahead and shoot the bottom right of the dragon statue. Almost always the statue will fall, killing DaPang instantly
ARKADAŞLAR NE OLUR ÇOK ACİL YARDIM İSTİYORUM OYUNU KUZENİMDEN ALDIM ONDA YÜKLENDİ AYNI SİSTEME SAHİBİZ HATTA BENDE CORE2DUO VAR NEYSE OYUN 3DVD İLKİNİ KOYUYORUM %25 CİVARI DİSK6 DAN NEWFEATURE 1 TRANSFER ERROR HATASI VERİYOR VE YÜKELEM TAMAMEN GİDİYOR 4 KERE DENEDİM HALA OLMADI ANLAYAMIYORUM YARDIM EDERMİSİNZİ LÜTFEN
oyun 1 gb ram de oynatıyor.bende 512mb x1650 pro, 1 gb ram, p4 3.0 var 1024*768 çözünürlükte grafik detayları açık şekilde çok rahat oynatıyorum.ayrıca xp sp2 kurulu.oyun sadece grafikten ibaret, oyun çok kısa.7 kısa bölümden oluşuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senercavusoglu -- 4 Aralık 2007; 5:09:10 >
Oyunu çekiyorum yarın akşama ancak iner 12gb olunca 2gb ram'la xp'de rahat bir şekilde oynayabiliriz değilmi....Bir de bu oyunu xp'ye değil de vistaya yönelik mi yapmışlar....
nvidia kartı olan ve oyunu açamayan arkadaşlarım mutlaka 163.76 beta driverini indirsinler yüklesinler, benimde loading ekranında reset atma sorunum vardı, +1 gb ram daha alacaktım vazgeçtim çalıştı çok da güzel çalışıyor 1 gb ram, gf 7300le ekran kartıyla bi sorunum yok, ekstra ram almaktan vazgeçtim. 800x600 da hiçbi sorun ve takılma olmadan ve bu resme rağmen oynayabiliyorum 1024x768 de de bi sorun olucağını zannetmiyorum, bi girip deniyeyim
selam.oyunun başındayım.kumarhanemı ne .öle biyrdeyım.bı adam var.habıre ateş ediyo .bazuka gibi bişeyle.ateş ediyorum ama ölmüyor namussuz:) nasıl geçebilirim tşkler
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 3800+ CPU,M2NPV-MX ASUS ANAKART,PALİT 8600 GT SONİC+,2X512 2X512 2 GB KİNSTON RAM 533 MHZ DUAL,CREATİVE SB AUDY LS DİGİTAL SES KARTI,450 WATT PSU,CREATİVE 5+1 SPEAKER,17'' CRT MONİTÖR,SCIENTIFIC ATLANTA EPC2203 UYDUNET MODEM,LG CD-R ,LG DVD ROM,LG DVD WRİTER,WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM....EV SİNEMA SİSYEMİ: 32 LH 300 LG LCD TV..EVEREST H5402 OPTİK GİRİŞLİ SES SİSTEMİ 5+1 DD, DPRO II....
12gblık oyun mu olur nabıyor bunlar be eziyet resmen sıpada 99 kişi var benle 100 1 haftayı geçer valla bende 1gb var millet başlamış oynamaya herhalde sorun çıkarmaz yoksa buradakilere fena söverim
bir yerden sonra hep aynı şeyler.atla uç yuvarlan ateş et sürekli.2 sn boş kalmaya gelmiyor ölüyorsun hemen ve oyun çok fazla tekdüze.max payne bile bence daha iyiydi.fazla zamanı olanlar kota sorunu olmayanlar indirecek bişey arayanlar oynasın.ben sildim oyunu.bir daha da kolay kolay kuracağımı sanmıyorum.çok sıktı.
YA ARKADAŞLAR OYUN GERÇEKTEN MÜKEMMEL YA HELE 4.ÖZELLİK HARİKA OLMUŞ ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL DENİZ EFEKTİ GRAFİKLER DE GÜZEL BEN OYNARKEN GERÇEKTEN ZEVK ALDIM OYUNUN TEK OLUMSUZ YANI KISA OLMASI
bu oyunu alayımmı sizce 3 dvd 15 ytl grafikler güzel diosunuz.. pinky hocam sana soruyorum sen bu oyunu nasıl değerlendiriosun
Oyun zevkli bir oyun John Woo filmlerinde izlediğin bütün hareketleri sen yapıyorsun zaten Hard Boiled filminin devamı bu oyun.Catısmalar cok zevkli oluyor
Oyun zevkli bir oyun John Woo filmlerinde izlediğin bütün hareketleri sen yapıyorsun zaten Hard Boiled filminin devamı bu oyun.Catısmalar cok zevkli oluyor
john u monu anlamam ben baboli oyuna not ver grafik olarak olsun ses olarak olsun 10 üzerinden not ver babolii
bu oyunu alayımmı sizce 3 dvd 15 ytl grafikler güzel diosunuz.. pinky hocam sana soruyorum sen bu oyunu nasıl değerlendiriosun
john u monu anlamam ben baboli oyuna not ver grafik olarak olsun ses olarak olsun 10 üzerinden not ver babolii
oyun hep tekdüze.koş atla zıpla ateş et.durmak yok.her bölümde aynı mantık.grafikler doyurucu.action olsun farketmez diyorsan al ama pc oyunlarında mükemmelci isen fazla bir beklentiye girme.bir yerden sonra beni sıktı hep aynı şeyler sildim oyunu.
İntel Core 2 - 3.2 gHz işlemci // 3 gb ddr2 RAM // nVidia Ge force 8600 512 MB ekran kartı // 1000 GB yani 1 TB HDD // Combo + DVD RW + CD-ROM // Creative 7 + 1 ses kartı // Piano Still su soğutmalı Kasa // Windows XP işletim sistemi.
oyun hep tekdüze.koş atla zıpla ateş et.durmak yok.her bölümde aynı mantık.grafikler doyurucu.action olsun farketmez diyorsan al ama pc oyunlarında mükemmelci isen fazla bir beklentiye girme.bir yerden sonra beni sıktı hep aynı şeyler sildim oyunu.
haklısın kardeşim aldım oynuorum dediğin gibi action bol ama aynıı şeler oyun sıkıcı geldi bana ama hala oynuorum time shift i yarıda bıraktım..
Bugün oyunu tekrar yükledim. Ama bu kez kilitlenme ve siyah ekran sorunları ile karşılaşmadım. Bu sorunlar nedeniyle oynayamadığım 4. bölümü oynayabiliyorum. Nasıl oldu derseniz açıklayayım. Bu sorunlar olduğu zamanlar sabit diskimdeki boş alan 20 küsür gb idi. Geçen gün biraz boş yer açmıştım. Boş alan 50 gb olunca bu sorunlarla karşılaşmadım. Zaten dikkat ettiyseniz sistem gereksinimlerinde 50 gb kadar boş disk alanı isteniyordu. Bu kadar boş alanın neden istendiğini şimdi anlamış oldum. Eğer boş alan daha az olursa dediğim sorunlar meydana geliyor.
(PC: P4 3.2 işlemci/1 gb bellek/250 gb sabit disk/7600 GT ekran kartı) (İşletim Sistemi: Windows XP SP2)
oyunu daha yeni oynama fırsatım oldu,başlarda iyi hoş gelmişti de biraz ilerleyince ne denli içi boş,kuru aksiyon olduğunu anladım.midway'in son çıkan oyunları gibi bu da yaramaz diyorum ve 10 üzerinden 5 veriyorum..
bol aksiyonlu oyun orayanlara ilaç gibi gelir bu oyun kesinlikle içi boş bir oyun değil hele otopark bölümü ve müze bölümü actions un tavana vurduğu yerler oynamayan çok şey kaçırır