monitörün tazeleme oranı yüzünden olabilir rivatuner programıyla ekran kartı tazeleme oranını ayarlamanı tavsiye ederim. ya da refreshforce gibi programlarla.
Yok üstad, bende zaten yeni oyun deyince siyah ekran çıkıp makine kilitleniyor. Buna yakın bir sorun olduğunu ve ancak çıkması olası bir yamayla düzelebileceğini düşünüyorum.
hocam hata yoktu diyodum bugün yeni bölümlere geçince aynı olay banada oldu
oyun süper fakat donanımı olan için tabi. torrentçi arkadaşlar bile en azından 7 ytl mal olur bu oyun. çünkü 2 adet dvd+dl çıkınca oda 10 luk paket alırsa tabi. oyunların geleceği biraz pahalıya patlıyor bizim için.
o No in-game text chat feature - This is a misprint in the manual; this feature is not included in the PC release of Stranglehold. o QWERTY & AZERTY Keyboards and Control Issues o Black Screen or Blue Screen at launch, at game load/resume, or when changing resolutions. o Stranglehold for the PC does not support gamepads, joysticks, or controllers. Gameplay is through the keyboard and mouse only. Based on information found at: http://www.gamesforwindows.com/en-US/AboutGFW/Pages/gamesForWindows.aspx Midway Support has had reports of some confusion from end users. + "Games for Windows titles that support controllers are also compatible with the Microsoft XBOX 360 controller for Windows, including the XBOX 360 Wireless Gaming Receiver for Windows." + Please be assured that Microsoft granted Midway the Games for Windows® designation for Stranglehold (PC). Customer Support would like to offer our understanding of the issue: # If the PC game includes controller support—then Xbox 360™ controllers must be supported. o Adjustable audio options are the volume level of Effects, the volume level of Music and what Audio card to use (if you had multiple audio cards installed). o 1360x768 is not a supported resolution due to menu interface and HUD problems in this display mode. Additionally, DVI cables may be required to display certain resolutions depending on your hardware. Not all resolutions are available with VGA monitor cables.
oyunun bilinen hatalarında siyah ekran sorunundan bahsediyormuş umarım yama gelir
arkadaşlar sadece benim görüşüm bu 12 gb için harcadığım zamana yazık oldu hiç bir güzelliği yok oyunu sadece tek yaptığın sağa sola ateş etmek başka hiç ama hiç bişey yok düşmanları bile göremeden sallıyoruz... diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi yapay zeka 0 yani deymez.... ama diyorsanızki ben hiç durmadan ateş edeyim nereye ettiğim önemli değil stres atıcam felan diyorsanız birebir....
oyun süper fakat donanımı olan için tabi. torrentçi arkadaşlar bile en azından 7 ytl mal olur bu oyun. çünkü 2 adet dvd+dl çıkınca oda 10 luk paket alırsa tabi. oyunların geleceği biraz pahalıya patlıyor bizim için.
yanlışın var..
50 lik paketler 25-30 ytl... 1 dvd 500 ykr yaklaşık...
yanlışın var.. 50 lik paketler 25-30 ytl... 1 dvd 500 ykr yaklaşık... 3 dvd ye yazdırılıyor oyun..eder 1.5 ytl torrent sağolsun herşeyi indiriyom
ben oyunun linklerini 1. dvd yi 67 part 2. dvd yi de 61 part olarak gördüm. ee mantıken 2 adet çift katmanlı oldugu anlasılıyor. tabi 3 dvd ye sığdıgından emin değilim. 7 ytl dememin sebebi. en ucuz 10 luk paketli dvd+dl ler 35 ytl ye satılıyor. yani tanesi 3.5 ytl oluyor. 2 tanesi de 7 ytl yapıyor. eğer oyun 3 dvd ye çıkmış ise, tabi çift katmanlı almaya gerek kalmaz bir bakıma.
bir oyun daha bitti.Sanki final bölümü daha kolay olmuş gibi..
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
oyun bence guzel grafıklerde kotu degil bence oynanması guzel bı oyun olmus eglence super masaya tekme atıp sıper almak,duvara yaslanma,yavaslatma,1 2 3 4 tusları ıle yapılan aksıyonlar ve kafaya veya apısa gelen kursun(2 ye basınca daha bı zevklı)
2. bölümden iki resim koyuyor ve oyunu siyah ekran ve kilitlenme sorunlarını düzelten bir yama çıkıncaya kadar rafa kaldırıyorum. Bir türlü ağız tadıyla oynayamadık.
Orijinal boyut için tıklatın
Orijinal boyut için tıklatın
bilgi için saol.
oyuna kısa diyenlere sesleniyorum bunun neresi kısa öldür öldür bitmio. ya da siz fazla oyun oynaya oynaya alışmışsınız zevk almadan hızlı bi şekilde oynuyorsunuzdur.
ben de aldım oynuyorum. zırt pırt hata vermesi sıkıyor. 1024*768 de oynuyordum, çözünürlüğü arttırıyım dedim 1280*1024 e bastım oyun açılıp kapanmaya başladı. 20-25 kez yapınca bilgisayara reset attım. bir dahaki denememde 1280*1024 ü açabildim neyseki. oyun kafası estiğinde hata veriyor. bazen yükleme ekranları sonsuza kadar sürebiliyorr, bir türlü bitmiyor. yine tek çözüm reset. neyse hatalardan kurtulduğum zamanlarda oynuyorum işte
1280*1024 çözünürlükte 60 fps daima. sabit fps bilmemnesini kapatacak bir yer olmadığı için oynuyorum böyle.
biraz da oyunu anlatıyım. oyunda hemen hemen herşey parçalanıyor, patlıyor vs. efektler hoş. mesela bir pazar yeri bölümünde üstünde karpuz olan bir masanın önüne eğiliyoruz. düşman karpuza ateş ediyor ve karpuz müthiş bir efektle parçalanıyor. masaların üzerinden kaydığımız zaman üzerindeki eşyalar yere düşüyor vs. çevremizle etkileşim çok fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingJames.QX -- 7 Ekim 2007; 0:30:50 >
Oyun problemli.. 8600gt ve 2 gb ram veya üstü yoksa pc'de almayın boşuna bu oyunu...Oyun güzel ama problemli 8600gt de bile takılıyo...Zaten konsoldan çevirme bi oyun.kontroller olmuş..ama grafikler süper... keşke bi yama çıksa da oynabilsek şu oyunu. 10 üzerinden 9.5 mükemmel bi oyun... Arkadaşın PC de oynadım...
Oyun problemli.. 8600gt ve 2 gb ram veya üstü yoksa pc'de almayın boşuna bu oyunu...Oyun güzel ama problemli 8600gt de bile takılıyo...Zaten konsoldan çevirme bi oyun.kontroller olmuş..ama grafikler süper... keşke bi yama çıksa da oynabilsek şu oyunu. 10 üzerinden 9.5 mükemmel bi oyun... Arkadaşın PC de oynadım...
kendi sistemimle 1280*1024 çözünürlükte full ayaralarda 30-40 arası çok rahat oynuyorum.o.c lu 8600gt ile çok daha güzel oynanır.
Oyunu netten indirdim. İki DVD olarak geldi. RAR dosyalarını açınca 001,002,003..........0064 gibi çok sayıda dosya çıktı. Bunlarıda HJSpilt ile birleştirdim.Ortaya uzantısı olmayan oldukça büyük bir dosya ile bir de RAW dosyası çıktı. bundan sonra ne yapacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
@sennedjemus internetten şöyle bir bilgi buldum (raw dosya sistemi hdd nin formatlanmadan önceki halidir. aslında dosya sistemi denemez çünkü içine dosya koyamazsınız)diyor.eğer ilk çektiğin dosyaları silmediysen tekrar başka bir yöntem dene derim.
arkadaşlar oyun loading'te takılıp kalıyor yokmu bir çözümü.
# Improved compatibility for Half-Life 2: Episode 2. # Added NVIDIA SLI profiles for Portal, Clive Barker's Jericho, SEGA Rally Revo, NHL 08, and European Street Racing. # Several game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.
aşağıda tüm windows için kendinize uygun olan sürücüyü çekin
ben sürücüyü kullanıyorum oyunlarda sorun yok özellikle stranglehold 4. bölüm bende hep siyah ekranlı idi oynayamıyordum ama bu sürücüyü yükleyince düzeldi en azından şimdilik
e4300 2.7 GHZ X1950XT de çok rahat oynuyorum, biraz MaxPayne i hatırlattı şu an 3. bölümdeyim, rahatsız edici bir bölümle karşılaşmadım.
4. bölümde başladı bende umarım sende başlamaz, ama ati kartın varmış başlamaz sanırım.
6. Bölüme geldim hala bi sıkıntı yok. İnşallah da olmaz, ama konsol oyunu olduğu alenen sırıtıyor, hele Görüntü ayarlarında sadece 3 ayar olması kartlara göre optimimize edilememesi çok can sıkıcı.
Siyah ekran çıkmasın diye oyunu alt+enter yaparak tam ekran modundan çıkardım ve oyun kilitlendiği zaman Görev Yöneticisi'ni açınca "Yanıt Vermiyor" yazdığını gördüm. Evet evet, kesin yama çıkmalı.
oyun süper ama bendede oyundan atıyor hata veriyor nedenini anlamadım sistem fazlasıyla kaldırır oyunu HD2900XT , Q6600 var ama neden oyundan attığını bi türlü anlamadım ramlerdemi sorun var acaba ama dediğim gibi oyun bence çok güzel 3dvd olmayı hak ediyor valla param olsa orijinalini alırım :) emeğe saygı maksadıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 12 Ekim 2007; 22:56:04 >
Oyun iyi güzelde,şu gemi ve dağ efektleri resmen iğrenç.Adamlar paint'ten hazırlayop direk koymuşlar mıdır nedir,resmen 2d grafik gözüküyor.Oyun içi aksiyon ve hareketler gayet güzel ve akıcı,ama checkpoint işi bazen sıkıyor
oyun cok guzel cok guzel hatta super kalıtelı göruntu okadar seye ıyı sıstem ıstemesı dogal tamam anladıkta neden oyun cok basıt bıraz zorlastırsalarmıs 12gb kurulmus halı sandım kı bu oyun 2 ayda bıtmez 4-5 gunde bıttı bee ama superdı yalnız bu oyun harbıden makınayı zorluyo ağlıyo resmen makınam yaa
ya arkadaşlar bende çok büyük bi heveslen aldm da oyunu , hele bide o kdar para verdim çok koydu, oyuna giriyo fakat new game yapinca ekran karariyo, böle açılıp kapanir gibi oluyo sonra da düzelmio, 1gb ram war ve 6600GT kullaniom, hiç şansm yok mu, çok istiodm oynamayi be tüh.. warmi bi çözüm ???
Bugün oyunu 1 Gb bellekle Vista'da denedim ve sorunsuz çalıştı. XP'de siyah ekran sorunu vardı. Başlıkta bu sorunla ilgili yazılanları özetlersem şu sonuç çıkmakta:
Oyun bir programlama hatası nedeniyle Vista'da sanal belleği kullanabilmekte, ancak XP'de kullanamamaktadır. Oyun XP'de sanal belleği kullanamayınca kilitlenip uzunum kullanıcısının sözünü ettiği siyah ekran sorunu çıkmaktadır. Bu programlama hatası nedeniyle oyun XP'de ancak 2 Gb bellekle çalışabilirken Vista'da sadece 1 Gb bellekle çalışabilmektedir.
Sonuç olarak 1 Gb belleği olanlar ya Vista kuracak, ya belleğini 2 Gb yapacak ya da yama çıkmasını bekleyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Ekim 2007; 16:39:04 >
Ben bu oyunu 12 gb olarak netten indirdim..fakat 2 oynayıştan sonra sildim.çünkü oyun güzel deil..bölüm sonu canavarı gibi adm çıkıyo 1.bölümün sonunda..250 mermi yiyince anca ölüyor..diğer yerlerde miğdemi bulandırdı..hiç güzel bir oyun deil..tavsiye etmem.grafiklerde ii deil.zamanın gerisinde.japonların oyunu ii diel.
Bugün oyunu 1 Gb bellekle Vista'da denedim ve sorunsuz çalıştı. XP'de siyah ekran sorunu vardı. Başlıkta bu sorunla ilgili yazılanları özetlersem şu sonuç çıkmakta:
Oyun bir programlama hatası nedeniyle Vista'da sanal belleği kullanabilmekte, ancak XP'de kullanamamaktadır. Oyun XP'de sanal belleği kullanamayınca kilitlenip uzunum kullanıcısının sözünü ettiği siyah ekran sorunu çıkmaktadır. Bu programlama hatası nedeniyle oyun XP'de ancak 2 Gb bellekle çalışabilirken Vista'da sadece 1 Gb bellekle çalışabilmektedir.
Sonuç olarak 1 Gb belleği olanlar ya Vista kuracak, ya belleğini 2 Gb yapacak ya da yama çıkmasını bekleyecek.
Bill bizi gene mecbur etti vista'ya desene
bende de çalışmadı 8800 gts ama yukarıda arkadaşın verdiği driver ı yükledim çalıştı. arkadaşıma teşekkür ederim. belki sizlerde de driver hatası vardır.
yuh amd x2 3800 işlemci 1 gb [800mhz]ram 256 mb 8500 gt sonic dd3 ekran kartı 50 gb hardisk alanı ile oyunu acamıom loading dio loding tam 15 dakka fazala bekledim bir türlü dolmuyor bunasıl oyun yaw
Orayı geçtim. Varillerin olduğu yerdeki sarı bir sopaya ateş ederek varillerin aşağı düşüp karşıya geçişi sağlayan platformda ağırlık yapmasını sağladım ve karşıya ulaştım. Şimdi de burada takıldım.