xp var bende sp2 yüklü sadece ve 8800 gts'im 162.18 driveri var ve sorunsuz bi şekilde gayte güzel oynuorum sanırım kullandığınız ilaçlarda bi problem var
Yardım ve yasal olmayan istek içerikli özel iletiler atmayınız, yanıtlamıyorum.
arkadaşlar sorun ramde diye düşünüyorum ama 1 gb ram ile açanda var ama nasıl açıyor anlamadım dün bende açılmayan aynı oyunu aynı ilaç ile başka arkdaşda kurdum ve onun ekran kartı 1600pro benim 8600gt sonic var ama onun tek artısı 2 gb ram var ve onda açıldı yani oyunda sorun yok çoğunlukla sorun ram dan... Ama şöyle bi sorun daha var xp de 1 gb ram le açan arkadaşlarda var ve ddr1 yani anlamış değilim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 29 Eylül 2007; 10:34:34 >
Ben denedim ve açıldı. açılan makinanın benim makinadan tek üstün tarafı 2 gb ram olması xp lerimiz bile aynı cd den kuruldu hiç bir fark yok hatta üsttede yazdığım gibi ekran kartım 8600gt açmıyor arkadaşın 1600pro
Benzer bir sorunu yaşayan birine yapılan bir tavsiye...
quote:
For those who are on Windows XP , I think the game issues are a result of Dual Core compatibility issues in 32 Bit operating systems. Since a 64 bit processor is being used in a 32 bit environment there is bound to be compatibility issues.
Please download the AMD Dual Core Processor Optimizer from here:
Temiz XP kurup tekrar denedim ve yine aynı sorun karşımdaydı. Ancak bu kez bir hata iletisi görünüyordu. Hatanın resmini çektim, belki sorunun çözümünü bulmanız için bir ipucu olabilir.
Orijinal boyut için tıklatın
Benzer bir sorunu yaşayan birine yapılan bir tavsiye...
quote:
For those who are on Windows XP , I think the game issues are a result of Dual Core compatibility issues in 32 Bit operating systems. Since a 64 bit processor is being used in a 32 bit environment there is bound to be compatibility issues.
Please download the AMD Dual Core Processor Optimizer from here:
yaw ben direk dvd leri takip kurdum kurulum icin hani 50 gb bos alan gerekiyordu 12.5 gb lik alan olsa yeter.oyun 3 saat falan degil ben normalde oynamama ragmen 6 saat kadar surdu.bence oyun guzel ben olsam 8.8 verirdim hatta verdim gitti.4. ozellik cok guzelmis.
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Bu oyunu tamamiyle internetten indirdim:) Hayatımda gördüğüm en büyük oyun. Rapidden tam 129 part halinde indirdim 2 Adet çift katmanlı DVD yani 19 Cd boyutunda oyun. Ortalama 13GB. şuan yüklüyorum yarım saat ooldu hala yükleniyo:) İnşallah güzel bişeydir.
INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB 4.8GT/s LGA1366 - GIGABYTE EX58-UD5 DDR3 2100MHz Core i7 Lga1366 Anakart PATRIOT Extreme Performance Viper Series DDR3 6GB (3x2GB) 1600MHz CL8-8-8 Tri-Channel Kit 1 TB Hitachi DeskStar 7200RPM 32MB Cache sATA2 HDD + 1 TB Seagate 7200RPM sATA2 32MB Cache - Creative Audigy 2 8 Channel Sound Card - Creative 7200 7.1 Home Theater System - ZOTAC GTX 275 1792MB DDR3 448 Bit 16x - LG 16X Dual Layer DVD±RW - Samsung 223BW 22" Wide Screen LCD Monitör - NZXT Lexa Blueline Edition Kasa + SILVERSTONE Zeus SST-ST75F SLi 12cm Fan 750W PSU 3DMARK SCORE P13565 -------------------------------------- Sony PlayStation3 40GB PAL & Philips 42PFL7962/12D 106CM Full HD LCD TV ~ GTA IV - Assassin's Creed - PES 2008 - Call Of Duty IV - Burnout Paradise - Street Fighter IV
gerçekten kısaymış..normal bir fps oyuncusu 6-7 saatte bitirir...iyi bir oyuncu tek oturuşta bitirebilir ama çok fazla düşman öldürmek yorucu oluyor...
eğer kota sorununuz falan yoksa indirin..fazla bişey beklemeyin oyundan, boyutuna bakarak..değişik hareketler falan var...
bölüm sonlarında yaptıgınız kombolara ve çevreye verdiğiniz hasara göre not alıyorsunuz... A+ en iyisi galiba...oynu bitirince bölümleri tekrar oynuyabiliyorsunuz
arkadaşlar ben sonunda bu loadingden kalma sorununu çözdüm :) ama 1 gb rami 2 gb ta yükselterek. oyunda çoğunuzun karşılaştığı loadingden sonra siyah ekran sorunu bendede vardı ve çok uğraştım aradım sorun nedir diye bulamadım sonunda gidip ram aldım ve oyunu hiç kaldırmadan yani yeniden kurmadım bilgisayarda yüklüyken sadece ram ekledim ve oyun açıldı... ama bazı arkadaşlarda 1 gb ram ile oynamışlar nasıl oynadılar onu bilemiyorum...
arkadaşlar özellikle oyunu oynayanlar.şimdi benim net kotalı. netten indiremem. dvd sini alırım anca. oda 3 DVD . kısacası almaya değermi? bu oyun benim sistemde ortalama hangi ayarlarda rahat oynanır? yani 30 fps ile oynasam çok güzel olur. daha gerçekçi.
oynarsın çok rahat kardeş... ama değermi değmezmi oda senin zevkine bağlı. evet zevkli bir oyun ama çok çok aşırı derecede abartılacak bi oyun değil eğer zaman geçirmek istiyorsan al..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandeep -- 1 Ekim 2007; 17:48:47 >
peki bu oyun kurulunca hdd de ne kadar yer kaplıo?
Aşağıda yazan sistemle oynuyorum bir tek monitör farkı var o da 226bw.Malum çözünürlüğe yüklendiğim zaman 10 - 18 fps arası gidip geldi bazı yerlerde ise 1.Rezalet bir durum.Bende herhangi bir hata falan vermedi.Xp sp2 yüklü. Aynı oyunu başka bir makinada denedim onda x2600xt ddr4 msi diamond ekrankartlı bir makina, 1280*768 çözünürlükte 50fps max, min ise 40fps civarındaydı.Bu kadar fark olurmu?
Aşağıda yazan sistemle oynuyorum bir tek monitör farkı var o da 226bw.Malum çözünürlüğe yüklendiğim zaman 10 - 18 fps arası gidip geldi bazı yerlerde ise 1.Rezalet bir durum.Bende herhangi bir hata falan vermedi.Xp sp2 yüklü. Aynı oyunu başka bir makinada denedim onda x2600xt ddr4 msi diamond ekrankartlı bir makina, 1280*768 çözünürlükte 50fps max, min ise 40fps civarındaydı.Bu kadar fark olurmu?
Oyun atiye göre yapılmış, Baksana tavsiye edilen sistem gereksinimi kısmında bi tarafta nvidia 7800 diğer tarafta ati X1300 var, iki kart arasında normalde uçurum var. Yani ati kartın yoksa bu oyun kasar bence. kurulum dvdsi kaç gb?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 2 Ekim 2007; 13:54:31 >
Oyun atiye göre yapılmış, Baksana tavsiye edilen sistem gereksinimi kısmında bi tarafta nvidia 7800 diğer tarafta ati X1300 var, iki kart arasında normalde uçurum var. Yani ati kartın yoksa bu oyun kasar bence. kurulum dvdsi kaç gb?
o sistem gereksinimler kesin yanlış. 7800 nerde x1300 nerde.
Süper ötesi süperrrrrrr Bügün saat 16:00 gibi yükledim ve başladım direkman oynamaya ve şu anda saat 21:41 oyun bitmiş durumda. süper sürükleyici ve 10 üzerinden 9,5 alan bir oyun mükemmel ötesi birşey herkese tavsiye ederim. Tek dezavantajı kısa olması 7 bölümden oluşuyor. Ben en zor seviyede bitirdim ve halada kesmedi beni. Biraz daha zor olabilirdi. Tek kelimeyle müthişti respect benden
denizdeki gemiye dikkatli bakarsan bir halat göreceksin.O halatın bağlandığı yere gidip halatla gemiye ineceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]
bu gemili yer var orda 4 tane gemi var 3 ünü patlatıyorum ama 1 tanesi denizde nasıl patlatacağız onu? kara ile hiçbri bağlantısı yok
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
oynarsın çok rahat kardeş... ama değermi değmezmi oda senin zevkine bağlı. evet zevkli bir oyun ama çok çok aşırı derecede abartılacak bi oyun değil eğer zaman geçirmek istiyorsan al..
bi ara alırım şlimdi enemy terörity i aldım.
daemond tools ile oyunu yukledim arkadaşlar, güzel güzel ama play game dediğimde*
"A required security module can not be activeted. This proram can not be executed"
hatası alıyorum nedir bu acep? lütfen yardım..
cevap vercek yok mu?
Kardeş sistemin yeterli aynı ekran kartı bendede var ramin yeterli işlemcinde yeterli istersen bi ekran kartının driverını güncelle birde dx ağustos güncellemesi yap öyle dene.
Stranglehold oyununu netten indirdimdvd1-dvd22 olmak üzere zipli dosyları klasörün içine acaraka inmiş olan DVD1 ve DvD2 klasörlerinin içinde birer tane . mdf elde ettim solnra daemontools'dan sağtıkla (Emotional ON) mountimage yaptım ve .mds leri secerek dvd1-dvd2 için 2 tane sanal disk oluşturdum, sonra 1. sanal diskten oyunu "C"ye üzerine kurdum sorunsuzca, ama su hatayı verdi*
" Arequired security module can not be actived. This program can not be executed.(6000)"
acaba atladığım bir yer mi var yardımcı olursan cok sevinirim tesekkürler...not: dx9 ve driver güncelleştirmesini yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 4 Ekim 2007; 8:57:31 >
kardeş şunu soracam oyunu yüklediğinde installın yarısında ikinci dvd yi ister ve yol gösterirsin bunu yapmam gerekiyor ki bunu yapmadan oyunu kurmaz yani çözemedim tam anlamıyla nedenini bende çok uğraştım açmak için benimkinde oyun açılıyordu ama oyuna başlayacağım zaman gidiyordu ekran seninki hiç açılmıyor çözemedim nedenini ben ram aldım düzeldi...
arkadaşlar oyun bende de çoğu kişide olduğu gibi new game dedikten sonra siyah ekran hatası veriyodu hatta monitör tamamen kapanıyodu sonra fetih arkadaşımızın verdiği save i kullandım: http://s1.sharetor.com/tr/down/4103284zdq0 ve oyun gayet düzgün bi şekilde hiç kasmadan açıldı fakat bu sefer de ilk çatışmaya girdiğimde pc kendi kendine reset attı.. oyunu açamayan arkadaşlar, linkteki savegame i belgelerimdeki stranglehold klasörünün içine attıktan sonra oyunda continue game den bi deneyin bakalım sizde ne olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morthond -- 4 Ekim 2007; 17:29:01 >
bi ara alırım şlimdi enemy terörity i aldım.
Oyun kısa diye eleştiri almıştı ama ben o kısa süreye dahi tahammül edemedim. Dön baba dönelim, aynı şeyleri yap dur. Şu El Mariachi'liğe soyunduğu levelde baygınlık geldi artık, sildim oyunu. Oyunu uninstall etmesi bile bir dert. Baktım yüklemekten daha uzun sürüyor direk klasörü sildim. Bu kadar karın ağrıtan bir oyun daha yoktur eminim.
Oyun kısa diye eleştiri almıştı ama ben o kısa süreye dahi tahammül edemedim. Dön baba dönelim, aynı şeyleri yap dur. Şu El Mariachi'liğe soyunduğu levelde baygınlık geldi artık, sildim oyunu. Oyunu uninstall etmesi bile bir dert. Baktım yüklemekten daha uzun sürüyor direk klasörü sildim. Bu kadar karın ağrıtan bir oyun daha yoktur eminim.
Son anda bu yorumu görüp 12gb indirmekten kurtuldum, CoH:OF ye çevirdim gözümü allah senden razı olsun
Hocam bende de aynı sorun.... vistada çalışıyormuş galiba biri denese vistada da emin olsam.. yabancı forumlarlarda da bir çözüm yok. save game i bosuna denemeyin. sorun ramde de değil. arkadaş 8600gt 2gb ramla oynuyo şimdi. 4 gündür 135 partı indirene kadar canım çıktı.simdi de oyun calısmiyor. arkadaş oyunu bitirmiştir....reva mu bana... nasıl bir talihtir bu... 4 gun boyunca ugras oynayama. adam alsın 6 saaate oyunu bitirsin., bide orjinal alsaydım yanmıştı güzelim para. bu yüzden orjinal yeni çıkan oyun almaya ban onlara vercegim parayla yeni ekran kartı alırım. birtek multiplayer düzgün oyunları alıyorum. oda çıktıktan 5-6 sonra
quote:
Orjinalden alıntı: erhandeep
bu oyunu 1 gb ram ve xp de oynıyan birisi varmı...
Verilen kayıt dosyasını kullanıp 2. bölüme girince oyun çalıştı ama bu kez de denetimlerin yazmaması nedeniyle oynamakta çok güçlendim. 1. bölüme girince de yine o meşhur sorun. Böylece sorunun donanım, sürücü veya işletim sistemi kaynaklı olmadığı ortaya çıkmıştır. Tez zamanda yama yayınlanması gerekmektedir.
monitörün tazeleme oranı yüzünden olabilir rivatuner programıyla ekran kartı tazeleme oranını ayarlamanı tavsiye ederim. ya da refreshforce gibi programlarla.
Klasik felan olmasada oynamaya değmez felan biraz ağır giydirmişsiniz uzun değil zevkle bitio.
Şimdi tekrar okudum, az bile söylemişim.
Hangi oyunda düşmanlar "şu benzin varilini siper alayım da güzelce bir havaya uçayım" diye bir yarış içerisine girmiştir acaba. Bana doğru koşacaklarına, varile doğru koşuyor adamlar yahu.
Neyse madem çoğunluk beğendi, ben daha fazla baltalamayayım. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 5 Ekim 2007; 22:17:36 >
monitörün tazeleme oranı yüzünden olabilir rivatuner programıyla ekran kartı tazeleme oranını ayarlamanı tavsiye ederim. ya da refreshforce gibi programlarla.
Yok üstad, bende zaten yeni oyun deyince siyah ekran çıkıp makine kilitleniyor. Buna yakın bir sorun olduğunu ve ancak çıkması olası bir yamayla düzelebileceğini düşünüyorum.