Şimdi Ara

Appsfire: Apple şimdiye kadar 1 milyonun üzerinde uygulamaya onay verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Appsfire, mobil platformun en büyük uygulama mağazalarından biri olan Appstore'un şu anki durumu ve uygulamaları hakkında yapmış olduğu araştırmanın detaylarını kamuoyuyla paylaştı.




    2008 yılından bu yana Apple'ın Appstore'da yer almak üzere 1 milyonun üzerinde uygulamayı onayladığını belirten Appsfire, söz konusu uygulamaların 493 bininin ücretli uygulamalardan oluştuğunu ve 158 bin uygulamanın da oyun kategorisinde yer aldığını açıkladı. Şu an Appstore'da 736 bin uygulamanın bulunduğu, bu uygulamaların %45'nin ücretli olduğu ve %16'sının oyunlardan oluştuğu da verilen bilgiler arasında yer aldı.




    Araştırma şirketinin açıklamış olduğu bu rakamlara Apple cephesinden herhangi bir doğrulama gelmedi. Ancak, şirketin yaptığı son resmi açıklamasına göre; Appstore'da 700 binin üzerinde uygulamanın bulunduğu, 400 milyon iTunes hesabının açıldığı ve toplamda 35 milyar iOS uygulamasının indirildiği belirtilmişti. Appstore'un en büyük rakibi olan Google Play'in rakamlarına baktığımızda ise, 675 bin uygulama ve 25 milyar indirme ile Appstore'la arasındaki farkı kapattığı görülüyor.








  • Uygulama sayısı çok olunca iyi olmuyor..

    En basidi, Google, herşeye onay veriyor ve kullanıcıları zor durumda bırakıyor.

    http://www.androidcentral.com/beware-fake-apple-apps-google-play

    Bu durumlara dikkat edilmeli yoksa daha çok duyarız. Ayrıca, şimdi kalkıp kimse bana bilmediğin uygulamayı indirme demesin.. Herkes uygulama konusunda yeterli bilgiye sahip değil, her yaştan insan telefon kullanıyor..

    Uygulama sayısı ile Kalite olmaz ki. Az olsun, öz olsun ve stabil olsun. Şu Apple ve Google bu konuda yanlış işler yapıyor bence.. Google play'e çöplük diyoruz ama Appstore'da da bazen garip uygulamalara şahit oluyorum, kimse kusura bakmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 20 Kasım 2012; 17:43:50 >




  • Googleplay e gelen geçen uygulama katarsa fark tabi azalır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnador

    Uygulama sayısı çok olunca iyi olmuyor.. En basidi, Google, herşeye onay veriyor ve kullanıcıları zor durumda bırakıyor. http://www.androidcentral.com/beware-fake-apple-apps-google-play Bu durumlara dikkat edilmeli yoksa daha çok duyarız. Ayrıca, şimdi kalkıp kimse bana bilmediğin uygulamayı indirme demesin.. Herkes uygulama konusunda yeterli bilgiye sahip değil, her yaştan insan telefon kullanıyor.. Uygulama sayısı ile Kalite olmaz ki. Az olsun, öz olsun ve stabil olsun. Şu Apple ve Google bu konuda yanlış işler yapıyor bence.. Google playe çöplük diyoruz ama Appstoreda da bazen garip uygulamalara şahit oluyorum, kimse kusura bakmasın.


    bu işi en iyi microsoftun yapacagına inanıyorum ben





  • İyide o kadar çok uygulama olmasıda güzel değilki
  • Nicelik değil, nitelik önemli. Appstore olsun, Play Store olsun, girip bakmış olanlar, uygulamaların çoğunun çer-çöp olduğunu görmüşlerdir. Belli bir kategoride tercih edilen uygulamalar bellidir. Özellikle oyun konusunda o kadar büyük bir çöplük oluşmuş ki, inceleme siteleri olmasa oyun seçmek imkansız. Sınırlama getirileceğini falan da sanmıyorum çünkü en ucuz yoldan, çok etkili bir pazarlama aracı bu.
  • arkadaş osuruk sesi için binlerce uygulama yapıyolar apple 1milyon google 700k da olması çok normal... her önüne gelen uygulama yapıyor kolay yoldan para kazanacak!! herkes rovio olmak istiyo sonuç uygulama çöplüğü olan yine bize oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.