Şimdi Ara

Windows 8'e Özel İlk PC Oyunu Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     DirectX'in 11.1 sürümünü Windows 8'e özel hazırlayacağını duyuran Microsoft, yeni işletim sisteminin ilk oyununu da ortaya çıkardı. Microsoft ile Namco Bandai, Pac-Man serisinin yeni oyununun Windows 8'e özel olması için anlaşma yaptı.

Yapılan açıklamaya göre Pac-Man Championship Edition DX, bugün itibariyle Japonya'daki Windows Store'a özel satışa sunuldu. 750 yenlik fiyatla çıkan oyun, ay sonunda diğer Windows Store'larda da PC oyuncularını bekliyor olacak. İlgili videoya aşağıdan bakabilirsiniz;

• Gülmekten yerlere yattım, dx 11.1 ve pac-man. Bravo microsoft. Sıvamaya devam et. Windows 8 elinde patladı, kabul et.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Gülmekten yerlere yattım, dx 11.1 ve pac-man. Bravo microsoft. Sıvamaya devam et. Windows 8 elinde patladı, kabul et.

Windows 8'in sabit oyunlarından biridir belki de her Windows sürümüyle gelen küçük oyunlar gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 19 Kasım 2012; 17:48:51 >
  • Bence bu sadece kullanıcılara mesaj olarak yapılmış çalışma , bu gibi win8'e özel yapımların sayısı artacaktır yada dx11.1 adına eğer böyle düşünceleri varsa emrivaki yapmaları firmaya yakışmıyor. Belli zaman sonra zaten çoğu kullanıcı kullanmaya başlayacaktır ama bence daha özgür seçim hakkı tanınmalı antipatik tavırda yapmaları firmayı olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.

• :) bu oyun yüzünden pc yenilenir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Gülmekten yerlere yattım, dx 11.1 ve pac-man. Bravo microsoft. Sıvamaya devam et. Windows 8 elinde patladı, kabul et.

Windows 8'in sabit oyunlarından biridir belki de her Windows sürümüyle gelen küçük oyunlar gibi...

Benim güldüğüm nokta şu, dx 11.1 i öne çıkarıp windows 8 i cazip kılmak için bir pac-man yeterli olur mu sence. Şöyle sağlam bir Exclusive next- generation oyun yaptırsa ( yaptırabilrse tabi ), tamam derim. Ayrıca haberi okursan windows store da 750 yene satıldıgı yazıyor. Microsoft'un yapmaya çalıştıgı, milletin gözünü boyuyarak w8 e kullanıcı çekmek. Başka bir şey değil. Daha dx 11 i stabil çalıştıramadan, dx 11.1 e geçip, bunu w8 ile kısıtlıyorlar. Çok yanlış bir politika izliyorlar.

• Bu değil , Bu hiç değil , Bu sıradan,Bunları herkes yapıyor,Bunların hiçbiri değil,Bana farklı birşey lazım diyordum ki aradığım oyunu buldum.Saniyesinde windows 8 aldım ve pac man de ailecek akıyoruz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psn Plus abonelerine ücretsiz dağıtmıştı, Windows bununla mı kandırmaya çalışıyor kullanıcıları?

Ben şu anda Windows 8 Pro kullanıyorum ve gayet memnunum hız ve performans açısından.
    Ama Windows 7'den DirectX desteğini çekeceğiz Windows 8 alın gibi pazarlama taktikleri sadece kullanıcıları soğutuyor. Oyun yapımcıları bile tavır almaya başladı Microsoft'a.
    Bütün alıcılara 20-30$'dan sat bakalım işletim sistemini, memnun kalma garantisi ver bakalım, valla zarar etmezsin, dünyanın en zengini sensin zaten.

Arkadaşlar desteğinizi bekliyorum CEO'luğa adayım. :D (Son da gülmeyeydim iyiydi.)

• dalga geçiyor sanırım Microsoft xD

• Yeni oyun için anlaşmışlar bu oyunuda markete koymuşlar yanlış anlaşılma olmasın
    Pac-man oyunların atalarından küçümsenecek oyun değil ilk oyunu 1980 yılında çıkmış ve hala oynanıyor

• pac-man mı? aman sabahlar olmasın. uykusuz gecelere hazırlanın beyler buraya da gelirse.

• Konsollara ne zaman çıkacak acaba? Hep böyle ex oyunlar PC'ye oluyor.

• haber başlıgını okuyunca bende muhtesem grafıklerı olan bır oyunun ısmı gecıcek sandım
    kocaman pac man i gorunce şaşırdım :)
  • Windows 8 almak bu oyundan sonra şart oldu :D :D
  • amaaan microzort işte ya boşver şimdi onuda bsc şu siteye bi el at artık ya bazen mesaj yayınlayamıyoz bazen siteye giremiyoz
  • oo Baba oyun ulen dünyada oyun yokken vardı
  • Bana windows 8 aldıracak oyun yeni konsollardan vazgectim
  • hayatımda gördüğüm en iyi oyun kesinlikle..
  • windows 8-bit
  • MS hükümet gibi kuruluşun Namco ile DX11.1 destekli anlaşdyığı oyuna gell..Bari paraya kıyda Namco'nun populer oyun serisi Tekken dx11.1 için anlaşda Windows'da 1 ilk olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.