Şimdi Ara

RIM, kurumsal müşterilerine yönelik özel bir geliştirici portalı hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • BlackBerry 10 işletim sistemi ile birlikte akıllı telefon pazarındaki eski payını geri kazanmayı amaçlayan Kanadalı RIM, bu konuda adımlar atmaya devam ediyor.




    RIM bugün yaptığı duyuruda, kurumsal müşterilerine yönelik olarak hazırladığı BlackBerry Partners adlı destek portalını faaliyete soktuğunu açıkladı.




    BlackBerry Partners portalı, yazılım satıcıları, sistem sağlayıcıları, hosting firmaları gibi özel şirketlerin yanı sıra kurumlara yönelik BlackBerry 10 uygulamaları geliştirmek ya da varolan uygulamalarını adapte etmek isteyen geliştiricileri desteklemeyi amaçlıyor.




    Portala üye olan geliştiriciler, ücretsiz olarak yazılım ön sürümlerine ve donanım örneklerine erişebilirken, ileri seviye teknik desteğe de sahip olabilecekler. Ayrıca iç pazarda talebi artırmaya yönelik pazarlama taktikleri, RIM satış olanakları ve müşterilerin geliştirdiği en son teknolojiler gibi güncel haberler de portal içerisinde üyelere sunulacak. Portalahttp://partners.blackberry.com adresi üzerinden üye olunabiliyor.




    RIM Kurumsal Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Derek Peper, kurumsal müşterilerinin görüşlerini titizlikle değerlendirdiklerini ve BlackBerry 10'a yönelik uygulama geliştirmek için ihtiyaç duyabilecekleri tüm kaynakları sağlamaya çalıştıklarını belirtti.




    New Toronto Group (NTG) Başkanı Glenn James, BlackBerry Partners programının, BB10'a yönelik olarak sundukları hizmetleri ve bu alandaki güçlerini potansiyel müşterilere göstermelerine yardımcı olacağını dile getirdi.




    Nakisa Ürün Stratejisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Romeo De Leon ise SAP HR HTML5 tabanlı bir uygulamayı birkaç saat içerisinde BlackBerry WebWorks aracılığıyla BlackBerry PlayBook için geliştirdiklerini ve çok az bir işlem ile BlackBerry 10'a aktardıklarını, BlackBerry 10 işletim sisteminin kendileri için çok önemli bir fırsat teşkil ettiğini vurguladı.




    Bugün,http://www.media-server.com/m/p/t2kd928z adresinden farklı zaman dilimlerinde yeni programa dair bir dizi seminer yayınlanacak. 

     




  • up?

  • Sabırsızlıkla bekliyorum yeni blackberry 10 işletim sistemli cihazları. eminimki eski altın günleri kadar olmasada yine pazarda söz sahibi olan bir marka olacak.

  • Skype gelsin Skypeeeeee :D
  • önyargılı değilim .yeterki ki adam akıllı fiyatlarla gelsinler.
  • On yargiliyim ve adam gibi fiyatlardan gelmeyecegine adim gibi eminim suan bb9780 kullaniyorum bunu alirken iphone 4 alabiliyodum. Suan benim telefonumun ustune 2isletim sistemi cikti ve hic bi uygulama yok adam gibi. Iphone a bakinca hala son surumu kullaniyo ve uygulamalarin hepsini acabiliyor.

  • rip

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.