Şimdi Ara

MAREA STOP ETME SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2004 marea liberty sahibiyim.araç yeni bir huy edindi.araçla yolda giderken devir saati birden sıfıra düşüyor araca gaz basıyorum ama nafile hiçbir kıpırtı yok sonra stop ediyor.trafikte büyük sıkıntılar yaşıyorum.motorcuya gidiyorum kelebek boğazı temizlendi bunlardan değil diyorlar.lpg ye baaktır diyorlar brc takılı araçta lpg yi test edip kontrol ediyorlar bizden değil diyorlar.motorcunun işi diyerek.motorcu beyinciye bir baktır diyor.cihaza bağlıyorlar arıza göstermiyor.bu işten anlayan biri varsa bıktım saniyi sanayi dolaşmaktan bedavadan para saçıyoruz bari anlayan çıksa gam yemiyeceğim.



  • aynı sorun bende de var ama sık değil, devir düşüyor gaza basıyorum geç algılıo yada stop ediyor, bunu genelde kalkarken yada bi yerden ileri geri dönerken yapıyor... varsa buna bi çözüm yada karşılaşan ark. cevap versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afatih

    arkadaşlar 2004 marea liberty sahibiyim.araç yeni bir huy edindi.araçla yolda giderken devir saati birden sıfıra düşüyor araca gaz basıyorum ama nafile hiçbir kıpırtı yok sonra stop ediyor.trafikte büyük sıkıntılar yaşıyorum.motorcuya gidiyorum kelebek boğazı temizlendi bunlardan değil diyorlar.lpg ye baaktır diyorlar brc takılı araçta lpg yi test edip kontrol ediyorlar bizden değil diyorlar.motorcunun işi diyerek.motorcu beyinciye bir baktır diyor.cihaza bağlıyorlar arıza göstermiyor.bu işten anlayan biri varsa bıktım saniyi sanayi dolaşmaktan bedavadan para saçıyoruz bari anlayan çıksa gam yemiyeceğim.

    cevabı yazmayı unutmuşum.sorunun kaynağı krank sensörü değişince düzeldi.
  • hocam aynı problem 2 gün önce benim arabada da başgösterdi. krank sensörü değişince düzeldi demişsin. acaba benimkide öylemidir? bide tekrar yaşadın mı aynı sorunu? tarih biraz eski ama yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jessusse

    hocam aynı problem 2 gün önce benim arabada da başgösterdi. krank sensörü değişince düzeldi demişsin. acaba benimkide öylemidir? bide tekrar yaşadın mı aynı sorunu? tarih biraz eski ama yardımcı olursan sevinirim.

    aynı sorun bende de vardı elektrik hattındaki kablolar soyulmuş şase yapıyordu kablolar yenilendi sıkıntısı kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.