Şimdi Ara

PC YE BAĞLAMAK İÇİN TV ALICAM ...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç uzatmadan konuya girimhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-40es6800-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,32344.html bu model TV yi alıcam ama ben sadece PC ye bağlıycam ekran kartım ati radeon 4730 ekran kartı pek oyun oynamam sadece Bluray ve 3D bluray filmler izlerim ne dersiniz alayım mı bunu yoksa PC için çok büyük mü olur bir sıkıntı yaşarmıyım,ki çok büyük diyorsanız,http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue32es6710-ue32es6710-3d-led-smart-full-hd-81cm-tv,-400hz,-3xhdmi,-3xusb,hd-uydu,beyaz/productdetails.aspx?I_ID=59799#allImages bu modeli alıcam engin bilgileriniz ve yorumlarınız üzerine alıcam...

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 16 Kasım 2012; 11:06:35 >

• Yokmudur bu konu hakkında bilgisi olan...
  • S.a kardeşim ekran işi yapacagın işe baglı mesela bilgisayara baglayıp call of duty oynarsan süper olur ama spider solitari için misal kötü olur film izleyeceksen çok süper olur ve herhangi bir bilgisayarlada aynen kaliteli şekilde çalışır benim tavsiyem bence al
  • quote:

Orijinalden alıntı: üstadgs

S.a kardeşim ekran işi yapacagın işe baglı mesela bilgisayara baglayıp call of duty oynarsan süper olur ama spider solitari için misal kötü olur film izleyeceksen çok süper olur ve herhangi bir bilgisayarlada aynen kaliteli şekilde çalışır benim tavsiyem bence al

A.s dostum hocam hangisi ama 2 model var gerçi benim gönlüm UE-40ES6800 bu modelde ama çok büyük olur kaygısı oluştu bende yukarda dediğim gibi sadece film izlerim ekran kartından 3D boyut filmide izleyemibilirmiyim bi sıkıntı yaşarmıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 16 Kasım 2012; 11:05:26 >
  • Up load...
  • Kardeşim şuan internetiim yavaş oldugundan ürünlere bakamadım fiyatlarına ama aralarında fiyat farkı yoksa ve
    tv'yi koyacak alan sıkıntın yoksa bence de büyük ekranlıyım al cevap verme işinde geciktigim içinde kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: üstadgs

S.a kardeşim ekran işi yapacagın işe baglı mesela bilgisayara baglayıp call of duty oynarsan süper olur ama spider solitari için misal kötü olur film izleyeceksen çok süper olur ve herhangi bir bilgisayarlada aynen kaliteli şekilde çalışır benim tavsiyem bence al

A.s dostum hocam hangisi ama 2 model var gerçi benim gönlüm UE-40ES6800 bu modelde ama çok büyük olur kaygısı oluştu bende yukarda dediğim gibi sadece film izlerim ekran kartından 3D boyut filmide izleyemibilirmiyim bi sıkıntı yaşarmıyım...

bunu al yani UE-40ES6800 Samsung Led Tv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.