Şimdi Ara

Skyrim'in Dragonborn DLC'sinden Ekran Görüntüleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Geçtiğimiz günlerde bir yaşına basan beğenilen RPG oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim'in yeni indirilebilir içeriği Dragonborn, büyük merakla bekleniliyor. Bethesda ekibi, oyunun bu DLC'sinden yeni görüntüler paylaştı.

Dragonborn DLC'sinin bu ekran görüntülerinde, oyuncuların büyük merakla beklediği ejderhalaya binme özelliğini görebiliyoruz. Oyunumuza eklenecek yeni mekanları, yeni düşmanları, yeni zırhları ve de Skaal'ları gördüğümüz bu ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

• Çok başka bir oyun skyrim, insanı içine alıp hapsediyo sanki

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim oyun

Aynı zamanda en sevmediğim oyun.Bana kalırsa çok eksiği var ama arkdaşın dediği gibi atmosferi çok güze.

• Daha ilk çıkan sürümünü bile oynayamadık bi türkçe yama çıksada bizde oynasak.

• Aylarca oynamıştım bu oyunu hala da seviyorum :D

• Uzun zamandır göremedigimiz hasret kaldığımız gercek bir oyun çok emek verilmiş kıymetinin iyi bilinmesi gerek çünkü artık diablo da öldü yaşasın skyrim

• RPG oyunlarını bana sevdirien oyun ... Oyunun dibisin dibi...
  • Skyrim adeta arkadaşların dediği gibi bambaşka bir dünya. Ben digerleri oyunsa bu oyun değildir diye düşünüyorum.Bethesda daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.