Şimdi Ara

Spacetime Studios, evcil hayvanların da olduğu Arcane Legends MMORPG oyununu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  •  

    Ücretsiz oynanışa sahip Pocket Legends, Star Legends ve Dark Legends gibi popüler MMORPG oyunların yapımcısı Spacetime Studios, kısa bir beta sürecinin ardından Arcane Legends adlı yeni MMORPG oyununu duyurdu.




    Diğerleri gibi bu oyunda tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Firmanın önceki oyunlarına aşina olanlar bu yapıma da kolayca alışacaklar. 




    Oyunda, ister diğer oyunculara karşı mücadele edebilir, isterseniz birlikte hareket edebilirsiniz. Ayrıca Solo moduyla tek başınıza da ilerleyebilirsiniz. Ancak bu modda yanınızdaki evcil hayvanlardan yardım almanız gerekiyor. Bu hayvanları ilerleyen seviyelerde toplayabiliyorsunuz.Oyundaki en dikkat çeken yenilik de bu.




    Böylece karşınıza çıkan düşmanları yok ederek özel yeteneklerinizi açabiliyorsunuz. Oyunda ilerlerken karşınıza pek çok farklı gizli hazine de çıkıyor. Oyun Android için ücretsiz olarak yayında.




    https://play.google.com/store/apps/details?id=sts.al#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwic3RzLmFsIl0.

     








     

     








  • Denemeye değer gibi görünüyor.
  • İyi oyun ama Elite mode geçişi gibi şeyleri öğrenmem gerekiyor bide legendary itemler nereden düşüyor acaba internette açıklamalı anlatım göremedim
  • Benzerleri gibi para harcatmaya zorlamayan bir oyun. Galaxy Nexus'ta gayet akıcı fakat telefonun şarjını içiyor resmen, işlemciyi çok kullanıyor ve telefon fazla ısınıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.