Şimdi Ara

Silinebilir........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun çözümü için açılan konuya yazılan gereksiz Saçma mesajlar yüzünden konu silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 5 Temmuz 2013; 15:10:29 >

• 10 numarasin usta :)
  • tiponun kabilrasyona ihtiyacı mı varmış öyle ise benimki neden duymuyor ki:)
  • İşlemleri kontrol ederek yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

İşlemleri kontrol ederek yap

cihazı usb ile pcye bağladığımda ELLE TANITMAYA yetişemedim otomatik tanıdı yükledi kendini.ondan sonra da işlem sırasındakileri yapamadım.ÖNERİN?
  • adb modu nasıl aktif ediliyor arkadaşım onu açıklamamışsın onu yapsak bile device not diyip duruyor hiçbir işlem başlamıyor caps lı açıklama yapabilirmisin
  • insanlara eksik bilgi vermeyin madem bir konu açıyorsunuz tam şekilde anlatın.

arkadaşlar pc ye bağlayın makinayı otomatik zaten tanıyor bilgisayar ondan sonra diğer verilen konumları uygulayın ordaki şartları yaptıktan sonra en sonunda ayarlar geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama modunuda aktif edin sonra

adc_detect çalıştır makinayı tanıyacak hemen ardındanda setup_touch ı çalıştırın calibrasyon yapsın işlem,i tamamlayın fişi çekin

çok çok güzel bir şekilde makine çalışıyor ve hiç bir problmde yaşamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conk83

insanlara eksik bilgi vermeyin madem bir konu açıyorsunuz tam şekilde anlatın.

arkadaşlar pc ye bağlayın makinayı otomatik zaten tanıyor bilgisayar ondan sonra diğer verilen konumları uygulayın ordaki şartları yaptıktan sonra en sonunda ayarlar geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama modunuda aktif edin sonra

adc_detect çalıştır makinayı tanıyacak hemen ardındanda setup_touch ı çalıştırın calibrasyon yapsın işlem,i tamamlayın fişi çekin

daha nasl detaylı anlatıcam söylermisin iyilik olsun diye bir konu açtık
    ve tiponun yeni güncellemesinde bu sorun yok cihazı güncelleyin kalıcı olarak sorundan kurtulun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

daha nasl detaylı anlatıcam söylermisin iyilik olsun diye bir konu açtık
    ve tiponun yeni güncellemesinde bu sorun yok cihazı güncelleyin kalıcı olarak sorundan kurtulun ...

tamam bir şey demiyorum konuyu açmakla iyi yaptın fakat en önemli kısmı açıklanmamış sorun orada zaten bütün aşamaları yaptıktan sonra makine görmüyor ki zaten önemli olan makinanın nasıl tanıtıldığı konusu usb hata ayıklamayı açmadan tanımıyor. yabancı sitelerde bularak anca yapabildim. daha detaylı anlatımı bu açıdan söyledim.

ayrıca telefonumda en son güncelleme var fakat yine aynısını yaptı sırf bu yüzden servise gönderdim onlar bile yapamadı.

jelıbon versiyonunu diyorsan o yok bizim tele anca roomla oluyor 4.0.4 şuanki sürürümüm her sony xperia tipoda olabilir bu sorun kimisi bunun kalibrasyondan kaynaklandığını bile bilmiyordur.

• Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım alalı 1 gün oldu buna uygun güncelleştirme geldi bunla uğraşmayın tavsiyem
  • quote:

arkadaşım dıger verilen konumları uyguayın demıssın neyden bahseettıgını anlamadım acıklarsan sevınırım
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    bazıları böyle işte yardım etmek için konu açarsın sonra sen suçlu olursun iyi yapmışsın silmekle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.