Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.163
Cevap
480
Favori
1.330.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 Aralık ta başvuru yaptım hala kartım gelmedi. Şikayetde bulundum değişen birşey yok, arıyorum müşteri hizmetlerini annenizin kızlık soyadı olmadığından size bilgi veremem diyor, en yakın şubeye gidip tanımlatmanız gerek dedi, en yakın şubeye gittim iş yerimin yakınlarında , şubeniz burası değil dedi, dilekçe yazıp şubenize faks çekmemiz lazım dedi. Yürü git dedim

Eğer Halkbank ta hesabınız yoksa internetde kredi kartı başvurusu yapmayın, kartım basılmış ama nerede bilmiyorum. 100 tl onların olsun.
  • internetten başvuru yaptım rutin teyidler vs oldu 9 gün sonra kartım geldi şubeye gidip 2 dk da anne kızlık soyadını kaydettirdim ve internet şubeyi açtırdım vadesiz hesap istemediler. sms geldi 3 kez yanlış girdiniz teyidi gelecek dedi lakin o da olmadı direk şifre doğru dedi alışverişimde burayı takip eden biri olarak sıkıntılı bir süreç olacağını düşünürken her şey çok rahat oldu sanırım şanslıydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

kart ücreti ilk yıl yok fakat 2. yıl kesin ne kadar olacak? Bir de ilk defa başvurduğumda bilgilerinize ulaşılamadı demişti tekrar gönderdiğimde olumlu dedi şubeye gitmeden kartını kullanabilen var mı?

mh , soranlara ilk 2 yıl kart ücreti yok demişlerdi en başlarda. şu anki durumda aynıdır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

kart ücreti ilk yıl yok fakat 2. yıl kesin ne kadar olacak? Bir de ilk defa başvurduğumda bilgilerinize ulaşılamadı demişti tekrar gönderdiğimde olumlu dedi şubeye gitmeden kartını kullanabilen var mı?

mh , soranlara ilk 2 yıl kart ücreti yok demişlerdi en başlarda. şu anki durumda aynıdır sanırım.

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Arkadaşlar %25 indirim kampanyası Paraf Sanal Kart ile yapılan ödemelerde de geçerli oluyor mu? Bu konuda bilgisi olan yok mu?

%25 indirim alışverişlere verilmiyor ilk ekstre üzerinden veriliyor, bu bağlamda sanal kart ile yaptığınız alışverişler bu kampanyaya dahil olur.

Hocam ben de öyle düşünmüştüm ve kart elime gelmeden sanal kart ile harcama yaptım. 7 Ocak'ta ekstrem kesildi. Kartı çok sonra şubeden aldım. Şu anda halen 100tl ekstre indirimi yansımamış durumda. Kayıt açtılar 444 ten bekliyorum. Aslında kesinlikle olması gerek ama bir şekilde benim ekstre indirimi olmadı. Tek problem olabilecek şey de harcamaları sanal kart ile yapmış olmam.

Yanıt için teşekkürler kadirekinci,

Aslında belirttiğin gibi indirim alışveriş üzerinden değil ekstre üzerinden olduğu için sanal kart ile yapılan alışverişlerin de kampanyaya dahil olması gerekir. Sonuçta kampanya koşulları arasında da bu konuda bir sınırlama görünmüyor. Fakat tekmali arkadaşımızın durumu da tereddüte düşündürüyor, çünkü gerçekten de tek problem olacak şey harcamaların sanal kart ile yapılmış olması gibi görünüyor.. Ben de bu gece internet alışverişi yapacağım ve genelde sanal kartı tercih etmeye çalışıyorum internetten alışveriş yaparken.. Şimdi sanal kartı kullanarak mı yapsam yoksa normal kart numarasıyla mı yapsam emin olamadım..

• quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

Tüm Vatanlarda Paraf Karta özel iPhone 5 16 GB kampanyası hemde 10 Taksit

Her karta 1 tane cihaz verilmek üzere iPhone 5 kampanyası yarından itiberen başlayacaktır ...

ilgilenenlere duyurulur ...

Fiyat 1899 TL

mesajınız başka yerde alıntı burada biraz ilginç oldu ama teşekkürler.düşüneneler için çok iyi fiyat.garanti konusunda da bilgilendirirseniz sevinirim

ayrıca bir yakınımda .iphone 5 istiyordu.vodafone sözleşmelilerden.bu onlara göre kat kat uygun oluyor ve + 4 ay taksit ertelemede süpermiş.napsam alsammı adama bilemedim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 24 Ocak 2013; 0:46:46 >

• Kullandım bakalım Paraf'ımı, internetten alışveriş yaptım yaklaşık 1200 TL değerinde ve ilk ekstren 400 TL'den fazla olacak. Ne olur ne olmaz diye sanal kart kullanmadım, bakalım göreceğiz 100 TL indirim yansıyacak mı.. Yansımazsa itiraz ederimm zaten, çünkü telefon bankacılığını bizzat arayıp teyit almıştım..
  • Paraf card ı olup yardımcı olabilecek varmı istanbul kadıköy civarından ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

Paraf card ı olup yardımcı olabilecek varmı istanbul kadıköy civarından ?

Hangi konuda yardım istiyorsun trouble1? İstanbul'da değilim fakat bir hafta sonra İstanbul'da olacağım ve Kadıköy civarında ikamet edeceğim..
  • quote:

quote:

Hangi konuda yardım istiyorsun trouble1? İstanbul'da değilim fakat bir hafta sonra İstanbul'da olacağım ve Kadıköy civarında ikamet edeceğim..

Vatan kampayasından kart ile telefon alıp nakit ödeyeceğim o şekilde yardım istiyorum.
  • Vatan Bilgisayar’da sadece PARAF’a özel Iphone 5 1,899 TL, üstelik 10 taksit ve 4 ay erteleme fırsatı ile!

http://www.kuponmax.com/vatanbilgisayar-iphone5-kampanyasi/
  • quote:

Vatan kampayasından kart ile telefon alıp nakit ödeyeceğim o şekilde yardım istiyorum.

Önümüzdeki hafta geç olmuyor ve kampanya devam ediyorsa yardımcı olurum elbette. Zaten benim de Vatan'a bi gitmem gerekiyordu, beraber halledebiliriz ben geldiğimde henüz halletmemiş olursan..
  • quote:

quote:

quote:

cevizlibag vatanda yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün için istanbul anadolu yakasından iphone almak isteyenlere paraf kart konusunda yardımcı olabilirim.
  • Müşteri hizmetlerini aradım, bana platin kart çıkartmışlar.. Sözde özel kart ya, kart platin olduğu için kuryenet yerine vip dağıtım adında bir firmaya vermişler. Bu firmada da ne dağıtım kodu ne de gönderinin verilme tarihi kayıt oluyormuş sisteme, bugün yarın gelir efendim diyor mh temsilcisi.. Bugün yarın günler biter mi dedim, cevap yok

iPad kaçtı, iPhone kaçtı, nakit avans kaçmak üzere, MTV ödemesini de yapamayacağız bu gidişle.. Reklamlara verdiğiniz paranın yarısını organizasyonu düzeltmeye harcasanız, banka çağ atlayacak.. Genel müdürünüzün kulakları çınlasın, Halkbank gibi, ben sizin yapacağınız işe..

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Müşteri hizmetlerini aradım, bana platin kart çıkartmışlar.. Sözde özel kart ya, kart platin olduğu için kuryenet yerine vip dağıtım adında bir firmaya vermişler. Bu firmada da ne dağıtım kodu ne de gönderinin verilme tarihi kayıt oluyormuş sisteme, bugün yarın gelir efendim diyor mh temsilcisi.. Bugün yarın günler biter mi dedim, cevap yok

iPad kaçtı, iPhone kaçtı, nakit avans kaçmak üzere, MTV ödemesini de yapamayacağız bu gidişle.. Reklamlara verdiğiniz paranın yarısını organizasyonu düzeltmeye harcasanız, banka çağ atlayacak.. Genel müdürünüzün kulakları çınlasın, Halkbank gibi, ben sizin yapacağınız işe..

platin olunca kart ücreti daha da yüksek oluyor.. inş düz çıkartırlar bana, mail adreslerine kimlik fotokopisini atacağız bakalım tel açtılar..

• 9 Ocakta başvuru yaptım.
    Bugün kart kurye ile geldi.
    Sözleşmeyi imzaladım.

Ne zaman kullanmaya başlayabilirim? (Garanti bonus kartımı kapatıp bunu kullanmayı düşünüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinafro

9 Ocakta başvuru yaptım.
    Bugün kart kurye ile geldi.
    Sözleşmeyi imzaladım.

Ne zaman kullanmaya başlayabilirim? (Garanti bonus kartımı kapatıp bunu kullanmayı düşünüyorum)

Müşteri hizmetlerini arayıp şifrenizi belirleyin, hemen kullanabilirsiniz.
  • okadr okudum ama goremedım..sorulduysa kusra bakmayın...

sımdı ben 400 tllık 12 taksıtle alışveriş yapsam 100 tl alabılıyormuyum . yoksa 4800 tllık bır alıs verıs yapıp 12 ay taksıtle ilk ekstrede 400 tl olacagı ıcın mı 100 tl alabılecegım?? yanı ısın ozu ilk alısverısımı yapıp 100 tl almak ıstıyorum ...ne yapmam lazım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Müşteri hizmetlerini aradım, bana platin kart çıkartmışlar.. Sözde özel kart ya, kart platin olduğu için kuryenet yerine vip dağıtım adında bir firmaya vermişler. Bu firmada da ne dağıtım kodu ne de gönderinin verilme tarihi kayıt oluyormuş sisteme, bugün yarın gelir efendim diyor mh temsilcisi.. Bugün yarın günler biter mi dedim, cevap yok

Bana da vipdagitim getirdi platin karti. Ama banka bana gonderi kodunu verdi. Aradım vipdagitimi 3 gune kalmadi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.