Şimdi Ara

Satılık Samsung S2 (Kırık Ekran)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Temmuz ayından itibaren kullandığım cihazımı yere düsurdum ekranı kırıldı.
    Bugun ankarada heryere sordum fiyat aldım 120 dolar ile 380 arası fiyatlar verdiler işçilikle. Dokunmatikle birmiş ekran, kırık ekranın altında. Yaptırmayı düşünmüyorum şu an imkanım yok... telefonun içindeki bilgilere ulasılabiliyor şebeke çekiyor kulaklık takıp denedim sormak istedikleriniz olursa sorabilirsiniz cihaz yurtdışı. kutusunu, sarj cihazıni,usb kablosunu, kargo ile istemem gerekiyor. Kutusunu kargoyla 2 haftaya getirtebilirim. Cihazı fazla fark vermeden takaslayabilirim siz teklifleriniz belirtin. Cihazı bu şekilde almak isteyen olursa 380 tl ye veriyorum. telefoncularin bana verdikleri fiyat buna çok yakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fıyat duserse dıye cıddı takıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat düşerse talibim
  • Sanırım ürün ydışı ?

Eğer öyle ise kayıt - belgesi ve sizin İLK SAHİBİ olduğunuz hkk pek bilgi göremedim. Kutu ve içeriğin bile değerli olduğu bir yerde ( hatta satılıyor ) bu konuyuda netleştirmek gerekli. Kargo vb derken astarı yüzünü geçebilir .
  • Urun paralel ithalat. Yani yurtici garantili degil. cihazin ilk sahibi kardesimdir. Fatura ve odenen taksitlerin ekstresini gosterebilirim.

Diger taraftan urunu almak isteyenler su anda cihazın kullanim disi oldugunu (ekran tamamen devre dışı) goze almalilar. Sorumluluk kabul etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.