Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende bir shapphire 7970 dual x modelini aldım ama diğer parçaları kararlaştıramadım

ekran kartına uygun işlemci mönitör ram vs çok tuzlu olmamak şartıyla öerebilirmisiniz teşekkürler
  • Gelen haberlere göre AMD'nin yeni serisini uzun bir süre bekleyeceğiz...

http://videocardz.com/39414/amd-confirms-no-radeon-hd-8000-series-until-q4-2013
  • 7700 7800 7900 serilerinden sadeece 1'er adet çekirdek aynı frekansta yarışsa hangisi kazanır? Bellek veri yolu genişliği 32 bit olsun.
  • Düne kadar asus 7970 cu2top kullanıcısıydım.Dün garantiye yolladım kartı.

SİZDEN BİR RİCAM VAR.ARANIZDA BU KARTTA DİSPLAY PORT U KULLANAN VE 120hrz FULL ÇÖZÜNÜRLÜKTE SORUN YAŞAYAN VARMI YADA YAŞAMAYAN????
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Gelen haberlere göre AMD'nin yeni serisini uzun bir süre bekleyeceğiz...

http://videocardz.com/39414/amd-confirms-no-radeon-hd-8000-series-until-q4-2013

nvidia orta ve üst segmentte piyasayı ağlatacak rakipte buna yanıt verecek durumda değil yada başka planları var. Amd bayağı kayıp yaşayacak anlaşılan zaten durum pek parlak değil
  • Ekleyiniz lütfen:)

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossroads

Ekleyiniz lütfen:)

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye

Güzel parçalar. Hayırlı olsun.
  • sayın arkadaşlar bende powercolor 7950 aldım işlemcim fx 8120 ama i5 3570k düşünüyorum siz ne dersiniz değermi değiştirmeye ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90
    kartın görünümü gerçekten süper acaba 3d performansı nasıl ?

Sağlam kart denk gelirse yani herhangi bir sıkıntısı olmayan bir kart ise kart iyi. Benim aldığım vortexII sıkıntılıydı iade ettim...

kart iyi çıktı sorunsuz çalışmakda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms_77

sayın arkadaşlar bende powercolor 7950 aldım işlemcim fx 8120 ama i5 3570k düşünüyorum siz ne dersiniz değermi değiştirmeye ?

Değmez ben fx8120 kullanıyorum thermaltake frio işlemcı sogutucıle @4.5 ghz de kullanıyorum canavar gıbı. Bence 3-5 fps ıcın degmez ama karar senın
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

hacı test yalan oldu heralde... daha inmedimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ms_77

sayın arkadaşlar bende powercolor 7950 aldım işlemcim fx 8120 ama i5 3570k düşünüyorum siz ne dersiniz değermi değiştirmeye ?

Değmez ben fx8120 kullanıyorum thermaltake frio işlemcı sogutucıle @4.5 ghz de kullanıyorum canavar gıbı. Bence 3-5 fps ıcın degmez ama karar senın

eyvallah kardeş ama ısrarla inteli tavsiye ediyorlar ben bu zamana kadar çok ekran kartı değiştirdim performans için ekran kartlarına verdiğim parayla i 7 li sistem kurardım çok rahat bide intel anakartlar çok cezbedici geliyor bana özellik olarak ikincisi intel = stabilite
    tamam kabul ediyorum şuanki sistemim on numara ama ikisinin arasındaki fps farkı 3 5 ten fazladır diye düşünüyorum kafam karıştı benim çok araştırdım inteli amd yi biri öyle diyor biri böyle bide şöyle bişey var forum donanım haberde 7900 serisi kullanan arkadaşlar kartları hız aşırtma testi yapmışlar hepsine baktım intel sistem kimisi 3570k kimisi 2600k 2500k hepside bu şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

hacı test yalan oldu heralde... daha inmedimi

Amanınnnnn kurban oldugum unuttum ya la :)) 13.2 beta da sacmalıyor 1250-1550 zor goruyorum :))) 12.11 beta 8 yada 6 da 1280-1580 ı goruyordum
  • Arkadaşalar monitörüm e2243fw ve vga ile 24+1 dvi d portları var, ekran kartım 7870 ez bildiğiniz gibi dvi i ve hdmi portları falan var. bugün bi ucu hdmi bi ucu dvi d 24+1 olan kablo aldım.Ancak görüntü gelmiyor kabloyu ters çevirdim dvi olan kısmı ekran kartına taktım hdmi olan kısmınıda led televizyona taktım görüntü geliyor.Bu durumda sorun nedir sizce ?
    Monitörün DVİ girişindemi sıkıntı var yoksa 7870'in hdmi girişindemi sıkıntı var.Yada kablo sadece 1 şekilde mi çalışıyor acil yardıma ihtiyacım var.
  • arkadaşlar forumda gezinirken gördüm konuyu ve asus 7950 dc2t kullanıcısı olarak bende katılmak istedim aranıza :)
  • Ya arkadaşlar hatırlarsanız benim ekran kartı buraya ilk katıldıgımda asus 7970 referans tasarımdı ve kartta" ekran kartı görüntü vermeyi durudurdu" hatası alıyordum,değişimle birlikte aldıgım 7970 matrix de de aynı hatayı alıyorum 4 hatfadır acaba bu kartında bozuk olma ihtimali çölde devenin karşına çıkan kutup ayısı kadarmı yoksa dahamı yüksek 1 saat oyun oynayamıyorum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

Ya arkadaşlar hatırlarsanız benim ekran kartı buraya ilk katıldıgımda asus 7970 referans tasarımdı ve kartta" ekran kartı görüntü vermeyi durudurdu" hatası alıyordum,değişimle birlikte aldıgım 7970 matrix de de aynı hatayı alıyorum 4 hatfadır acaba bu kartında bozuk olma ihtimali çölde devenin karşına çıkan kutup ayısı kadarmı yoksa dahamı yüksek 1 saat oyun oynayamıyorum ....

arkadaşım kutup ayısını bilmem ama bende de benzer sorunlar vardı.Bende asus hd7970 cu2 top e.kartı vardı.Ama malesef uyku moduna girdiğinde bir daha uyanamama,sen bahsettiğin gibi nadiren görüntü vermeme en önemliside üzerinde 4 adet display port var.Ben de sırf bu yüzden 120hrz de görüntü alıp 3d görüntü keyfi için samsung 3d led monitör almıştım.Ama her defasında farklı display kablolarla bile hatasız hrz ve çözünürlüklerde görüntü alamıyordum.Beni illet etmişti resmen.Sen yeni matrix verdiler diorsun.Acaba kartı nereden aldın.Garantiden dönüşü ne kadar sürdü öğrenebilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

quote:

Orijinalden alıntı: burak21242

Ya arkadaşlar hatırlarsanız benim ekran kartı buraya ilk katıldıgımda asus 7970 referans tasarımdı ve kartta" ekran kartı görüntü vermeyi durudurdu" hatası alıyordum,değişimle birlikte aldıgım 7970 matrix de de aynı hatayı alıyorum 4 hatfadır acaba bu kartında bozuk olma ihtimali çölde devenin karşına çıkan kutup ayısı kadarmı yoksa dahamı yüksek 1 saat oyun oynayamıyorum ....

arkadaşım kutup ayısını bilmem ama bende de benzer sorunlar vardı.Bende asus hd7970 cu2 top e.kartı vardı.Ama malesef uyku moduna girdiğinde bir daha uyanamama,sen bahsettiğin gibi nadiren görüntü vermeme en önemliside üzerinde 4 adet display port var.Ben de sırf bu yüzden 120hrz de görüntü alıp 3d görüntü keyfi için samsung 3d led monitör almıştım.Ama her defasında farklı display kablolarla bile hatasız hrz ve çözünürlüklerde görüntü alamıyordum.Beni illet etmişti resmen.Sen yeni matrix verdiler diorsun.Acaba kartı nereden aldın.Garantiden dönüşü ne kadar sürdü öğrenebilirmiyim.

benim garanti dönüşüm 1 hafta sürdü ve ben matrix aldım ve su anda yine aynı sorunu yaşamaya başladım ve tekrar ekran kartının bozulmuş olması düşüncesi bile beni iyice soguttu

• 1 haftamı çok hızlı olmuş.Bana süreci anlatırmısın.Birde nereden almıştın?Vede matrix i nasıl aldın firma kendisimi verdi yoksa para iadesi mi yaptı?

Matrix de eğer sorun yaşatıyorsa sistemini bir kontrol et.Mesela farklı bir x16 slotun varsa ekran kartında ona takıp bir dene.
  • Çizgi elekroniğe ben kendim verdim 1 hafta sonra sonuç alındı bozumuş bende bana verilen kagıt ile vatan bilgisayara gittim ve bu seferde matrix bekledik fakat beklediğimize değmedi sürekli sıkıntı
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.