Şimdi Ara

Sagemcom Digiturk Plus IQ (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
31
Favori
240.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar plus özelliğini 9505 cihazda kullanabiliyor muyuz?
    Temel olarak sagemcom ile humax 9505 arasında ne fark var?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 senedir bu cihazı kullanıyorum, maşallah hiçbir sorun yaşamıyorum. İleri geri durdur en çok işime yarayan şeyler, kayıt özelliği sayesinde evde olmasamda sorun etmiyorum, en çok da reklamlar çıkınca anında geçiveriyorum 👍👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teacher47


    quote:

    Orijinalden alıntı: senolbayar

    kendı adıma soleyım ben 15 gundur ıq plus kutu aldım goruntu kalıtesı olarak o kdar buyuk fark gormedım ayrıyeten eskı kutumda eskı dızilerı hıc takılmadan ızlerken bu yenı kutuda dızılerde takılmalar oluyor kayıt ozellıgını bır kere kullandım
    eger kayıt ozelııgı ıse yaramıyor dıyorsan dırek humax 9505 kutuyu al
    ben ıq plus kutuda takılma sorununa care bulamazsam eskı kutuma gececem

    Yemisim kayit ozelligini tesekur ederim cvp icin

    Valla hocam kayıt özelliği olmadıktan sonra bütün kutular gözümde sıfır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sormak istedigim birsey var. Digiturk ile yasadigim sorun nedeni ile musteri memnuniyeti adi altinda hd paketi sinema paketi cocuk paketi ve belgesel paketine aylik ilk 8 ay 19 tlden kalan 4 ayda 35 tlden vermeyi istediler. Yanindada ucretsiz olarak plus kutuyu vereceklermis kullanim icin. Kabul etmelimiyim sizce ne dersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagataybas

    Arkadaslar sormak istedigim birsey var. Digiturk ile yasadigim sorun nedeni ile musteri memnuniyeti adi altinda hd paketi sinema paketi cocuk paketi ve belgesel paketine aylik ilk 8 ay 19 tlden kalan 4 ayda 35 tlden vermeyi istediler. Yanindada ucretsiz olarak plus kutuyu vereceklermis kullanim icin. Kabul etmelimiyim sizce ne dersiniz.

    Etme bence teklifi kabul aynı filmler tekrar edip duruyor başka bir nane yok internetten çok daha güzel kaliteli filmler izlersin emin ol. Zaten harşeyi sansürlüyorlar. Hd kanal desen türksatta daha çok var ve daha iyi görüntü kalitesi türksatın hiç gerek yok film için çocuk paketi için iptal edin gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et hocam bence... Sırf kutu 20 tl zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben digitürkde sagemcom olduğunu bugün öğrendim. bildiğim kalite bir markadır. modemleri avrupada çok uçuktur. receverlarıda. ben bunu gördüm istiyorum bende küçük olan kutu var hd. bu cihazdan istesek verirlermi. ne tavsiye edersiniz. bu cihazı almam için. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Değerli Test Kullanıcımız,

    26.10.2015 Pazartesi günü itibariyle Digiturk Plus IQ kutulara yeni yazılım çıkıldı.


    Ver. 4.8.3 yazılımı ile eklenen/düzeltilen özellikler:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    § Birçok performans ve hafıza yönetimine yönelik iyileştirme yapıldı.

    § VOD Portal menüsünde altyapı güncellemesi yapıldı.

    § Uzaktan kanal kurulumu ve uzaktan yeniden başlatma özelliği eklendi

    § Kutu – Mobil cihaz eşlesmesinde yaşanan uyarı mesaj hatası düeltildi.

    § Birçok hata düzeltmesi yapıldı

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------


    NOT:
    1. Yeni yazılım yüklendikten sonra “Ayarlar -> Temel Bilgiler -> Yazılım Versiyonu” menüsünden Yazılım Sürümü değerini kontrol edip henüz yüklenmemişse yüklemenizi rica ederiz.

    2. Yeni yazılımın yüklenmesi için uydu alıcınızı kullanmadığınız zamanlarda Standby modunda bırakmanız yeterli olacaktır. Kutunun fişini çıkarıp taktığınızda da hava güncel bir yazılım varsa yükleyecektir.

    3. Yazılım güncelleme esnasında bu işlemi iptal etmek için ön panelde yer alan Standby tuşuna 1-2 saniye basılı tutmanız yeterlidir.

    4. VOD Portal üzerinden kiralama ve satınalma işleminin, bu yazılım versiyonunu kullanan kullanıcılarımızın 27.10.2015 tarihine kadar yapmamalarını rica ederiz.
  • arkadaslar merhaba.. bende uzun zaman sonra uhd bir tv ye gectim, ancak suanki digiturk cihazim dt5002 ve sd model.. simdi ben bu cihazi 9505hd modeli ile degistirmek istiyorum, cok olumlu yorumlar okudum hem hd hem sd kanal kalitesi hakkinde ve cihazin kendisi hakkinda..

    cihaz degisimini yapabilmem icin neler yapmam lazim nasil konussam daha etkili olur sizce,

    eski sayfalarda hd paketi alin, cihazi zaten degistiriyorlar dediler lakin suan degil daha sonra onu dusunuyorum, ilk etapta cihazi istiyorum, bu mumkun mudur ?
  • 65 inc 4K televizyonum var. Digiturk ile (Sagemcom IQ Plus) dahili uydu alıcıdan bile daha kötü görüntü alıyorum. Digiturk'e şikayet ettim, servis beni aradı durumu anlattım makine vs değiştirin diye. Elinizdeki makine iyi olanı bir şey değişmez dediler.

    Kayıt yapma, yayını durdurma/başlatma benim için önemli. Ne tavsiye edersiniz? Daha iyi bir HDMI kablo almam bir şey fark ettirir mi? Monster marka mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nessusx

    65 inc 4K televizyonum var. Digiturk ile (Sagemcom IQ Plus) dahili uydu alıcıdan bile daha kötü görüntü alıyorum. Digiturk'e şikayet ettim, servis beni aradı durumu anlattım makine vs değiştirin diye. Elinizdeki makine iyi olanı bir şey değişmez dediler.

    Kayıt yapma, yayını durdurma/başlatma benim için önemli. Ne tavsiye edersiniz? Daha iyi bir HDMI kablo almam bir şey fark ettirir mi? Monster marka mesela.

    Doğru söylemişler hocam ama 4K'TVde HD yayın HDTV'de SD yayın izlemek gibidir.bende Sony HDTV'den LG 4KTV'ye geçtim önceki TV'im HD yayınlarda daha iyidi.Digiturk'te sagemden daha iyi görüntü alabileceğiniz bir cihaz yok.Ayrıca pahalı HDMI kablolara para vermenize gerek yok görüntüde hiçbirşey farketmez sadece parça kalitesi daha iyi hepsi o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 14 Kasım 2015; 13:35:36 >
  • Slm arkadaslar bende 3 4 gündür sagem iqplus 6101 kurumda sabah kalktığımda kutu kilitlenmiş oluyor fisten çekip tekrar takmazsam kutu açılmıyor kutuya yeni bir yazılım güncellemesi mi geldi acaba benim kutu alamadi galiba.Bende yazilim 4.6.1 arayüz sürümü 3.9.3 son yazılım yükleme tarihi 30.06.2015 gözüküyor bu sorun hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kutu değişimi mi yapmak zorundayım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim kutumda hala 4.6.1 sürüm yüklü digiturk te dsmartta olduğu gibi manuel kod girerek kutuyu güncelleme moduna almak mumkun değil mi benim kutuma bu güncelleme hakkı ne xaman gelir acaba benim sagem iq plus kutu gece standby moduna alip bırakıyorum sabah açtığımda kitlenmis oluyor son 3 4 gündür durum boyle kutu mu bozuk

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aylık fiyatı ne kadar
  • Sizde de son 4 5 gündür Sagem Iq Plus kutu hergün kitleniyir mu sabahlari bir kere gün boyu kitlenmeyip akşam standby a alınca sabah kalktığımda kitlenmis oluyor fisten takıp çıkarmak zorunda kaliyorum.Version 4.6.1 son guncelleme tarihi 30.06.15 sizde de boyle mi son güncel sürüm acaba yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan73

    Sizde de son 4 5 gündür Sagem Iq Plus kutu hergün kitleniyir mu sabahlari bir kere gün boyu kitlenmeyip akşam standby a alınca sabah kalktığımda kitlenmis oluyor fisten takıp çıkarmak zorunda kaliyorum.Version 4.6.1 son guncelleme tarihi 30.06.15 sizde de boyle mi son güncel sürüm acaba yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum

    Sürümlerimiz aynı bende öyle bir problem yok muhtemelen sorun sana özel bir sorun.
  • 1 saat önce cihaz kapandı açıldı yükleme yaptı sanırım.
    Sistem bilgisinde :
    Yazılım 4.8.3
    Yüklenme tarihi 18.11.2015 yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 18 Kasım 2015; 21:44:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    1 saat önce cihaz kapandı açıldı yükleme yaptı sanırım.
    Sistem bilgisinde :
    Yazılım 4.8.3
    Yüklenme tarihi 18.11.2015 yazıyor



    Kendiliğinden mi güncelleme yaptı hocam ekstra bişey yapmadınız değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    Kendisi otomatik yükledi,kutu stand by durumundaydı zaten.
    İlk başta alet bozuldu sandım 1 saate yakın sürdü, kapandı açıldı ekranda dönen simgeler çıktı sonrasında cihaz kendini stand by durumuna aldı,işlem tamamlandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    1 saat önce cihaz kapandı açıldı yükleme yaptı sanırım.
    Sistem bilgisinde :
    Yazılım 4.8.3
    Yüklenme tarihi 18.11.2015 yazıyor



    şimdi siz yazınca baktım benim cihazda yapmış hiç farketmedim bile :)
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.