Şimdi Ara

1990'ların barçası mı yoksa s.b.elazığspor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu dışında bir konuda bir arkadaşla ufak bir fikir ayrılığına düştük o diyor ki ''şimdiki sanika boru elazığspor 1990'lı yılların (1990-1999 arası) barçasını yener''
    bende diyorum ki
    Andoni Zubizarreta
    Josep Guardiola
    Romario
    Ronald Koeman
    Hristo Stoichkov
    Michael Laudrup
    Eusebio
    ve daha ismini hatırlamadıgım çok iyi oyuncularla dolu 1990 ile 1999 yılları arası sayısız başarı kazanmış barçayı mı yenecek ?
    sizce ?

• Yılmaz vural faktörünü gözönüne alırsak s.b.elazığspor yener ama sezon sonu küme düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazığ iyi futbolla kaybeder.(Yılmaz Vural)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

Yılmaz vural faktörünü gözönüne alırsak s.b.elazığspor yener ama sezon sonu küme düşer

• Romairo tek atar.
  • Eusebio mu? O adam dedeydi be o sıralar. Arkadaşına selam söyle kafası iyiymiş güle oynaya kullansın. 90ların barcası Sanikaya üç atar tek sayar.
  • Ronald Koeman ağları deler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'de DeLorean var mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Eusebio mu? O adam dedeydi be o sıralar. Arkadaşına selam söyle kafası iyiymiş güle oynaya kullansın. 90ların barcası Sanikaya üç atar tek sayar.

Yanlış yazmışsın 5 atar 1 sayar
  • Büyük konuşmak gibi olmasın ama o takım SSL!deki tüm takımları yener gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Eusebio mu? O adam dedeydi be o sıralar. Arkadaşına selam söyle kafası iyiymiş güle oynaya kullansın. 90ların barcası Sanikaya üç atar tek sayar.

Bu arada çakma Eusebio o sanırım. Futbolcuları geçtim Cruyff oynasa yine yenerler.

• 1990'ların barçasını bırak Barcelona B bile yer bu takımı abartmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Bu arada çakma Eusebio o sanırım. Futbolcuları geçtim Cruyff oynasa yine yenerler.

hakikatten bende yeni farkettim Eusebiolar karışmış ama yinede iyi oyuncuymuş o kadroda yer alabildiğine göre

• Lannn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma konu görmedim.
  • Hatırlıyorum o konuyu, ciddiye alıp da buraya konu mu açtın la
  • Anca 70 li yılların barçasını yener 80 lerle kafa faya oynar. Şöle düşün Javier Zanetti Maldini gibi adamlar hem 90 larda oynayıp hem 2000lerde oynadı.
  • Barcanın kadrosundaki futbolcular şuanki halleriyle çıkarsa belki yener Elazığ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw_

Yılmaz vural faktörünü gözönüne alırsak s.b.elazığspor yener ama sezon sonu küme düşer

• Soru saçma değil ama hatalı/eksik sorulmuş. Kastedilen o zamanların futbol anlayışı ile şimdiki futbol anlayışının farkı mı yoksa o kadronun şimdiki hali ile Elazığspor'un maçı mı belirtilmemiş. Ama örnekler en uçlarda olduğu için biz ikinci olanı varsayıyoruz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Soru saçma değil ama hatalı/eksik sorulmuş. Kastedilen o zamanların futbol anlayışı ile şimdiki futbol anlayışının farkı mı yoksa o kadronun şimdiki hali ile Elazığspor'un maçı mı belirtilmemiş. Ama örnekler en uçlarda olduğu için biz ikinci olanı varsayıyoruz sanırım?

http://forum.donanimhaber.com/m_67883539/mpage_2//tm.htm#67908480
    mevzu burada geçiyor.
    demek istediği şu '' şuan ki futbol teknik ve taktik olarak çok ilerledi '' buna göre o zamanın barçası şimdiki elazıgsporu yenemez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.