Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65.526
Cevap
418
Favori
3.529.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

kanepe taksidi (ttnet sınırsız) ımın bitmesine bi kaç gün kaldı :) kablo 512 sınırsıza geçecem.:)
    evde 2 adet pc var acaba verecekleri modem işimi görürmü yoksa başka bi modemmi önerirmisiniz uygun olsun

verecekleri modem işinizi görür..... yalnız wireles değil!

eğer 2 - 3 pc bağlayacakanız hub kullanın

wireles + güvenlik + çoklu paylaşım paylaşım olsun diyorsanız bedava abonelikte modem kampanyasına girmeyerek kendi modeminizi dışarıdan alabilirsiniz

şu modemi

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/mpage_215/key_//tm.htm#30610022

şu routeri alabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/netmaster-wds-540-wireless-accsess-point-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd71638#tablnk

hem bu sayede 12 ay zorunlu internet kullanım taahhüt zorunluluğuna bulaşmamış olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 25 Mart 2009; 2:28:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: saki3885

ya arkadaşlar bi yardım lütfen modem netmaster cxc 150. otomatik reset atmak için napacaz bilen varsa yardım ltf

kullandığınız modemin modelini görsel olarak pek tanımıyorum

ama her kablo modemlerde olduğu gibi arkada pek farkedilmeyen iğne deliği kadar küçük bir delik olacaktır

varsa şayet modem çalışırken oraya ince sivri uclu birşey sokarak modemi resetleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Hocam abonelik 10 Mb üzerinde değilse. Usb den sn de 10 mb kadar veri aktarımını sağlar. Bunu bilmek için network uzmanı olmaya gerek yok, uzun süredir kablo internet ( şimdiki adı ile uydunet) kullanıyorum ve bu yöntimi forumda bir çok kişiye önerdim. Sıkıntı olmadı

tek bir bilgisayar için modemden usb bağlantısı sıkıntısı fark edilmez zaten

esas konu olan bir modeme 3- 5 bilgisayar bağlamak interneti paylaştırmak

çoklu pc leri birbirine bağlayıp ethernet ile internet paylaşımı yapmak daha sağlıklı ve hızlı olduğu belirtiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Yine ben soru soruyorum ama kusura bakmayın arkadaşlar araştırmam gerekli kısıtlı param var.
    Şimdi ben modemi mavibilgisayardan alacağım.Kurulumu nasıl oluyor.
    Bir de bi arkadaşımız ilk ay 90 tl ödedim 512 kbit sınırsızım demişti.Şimdi ben sadece kurulum kampanyasına katılacağım.Bana da 90 tl gelir mi ?
    Toplamda 1 ayda ne kadar ödeyeceğiz.Kablolu ve uydunetim yok evimde hiç bağlatmadım.
    Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.
    Kusuru bakmayın araştırmam lazım bunları.İnce eleyip sık dokuyorum böyle konularda.

alacağınız modemi merak ettim _? ilk önce onu söylerseniz daha iyi olur ve bende belki daha iyi alternatif vererek ona göre kurulum işlemleri hakkında yardımcı olabilirim..

92 tl ödeyen arkadaşınızın evinde sanırım hiç kablo tv tesisatı yokmuş!
    ve kendileride malesef kampanya öncesi abone olduğu için bu nimetlerden yararlanamayarak kurulum ücretini giydirmişler

bakın şimdiki

güncel sınırsız tarife

Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://www.uydunet.net/icerik/tarifeler.php

buradaki kampanyalardan birisini seç

Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://www.uydunet.net/icerik/kampanyalar.php

herhangi bir kampanyadan yararlanma durumunda kuruluma + modeme bir kuruş ödemiyorsunuz

bu olay yeni başladı Mart 5 = Mayıs 5 arası devam edecek

başvurunuzu yapın 2 gün içinde tv yayını + internet kuruluma gelirler ve 1 kuruşunuzu almazlar

artık sen aydan aya 36 TL sınırsız 1 mbps internet parası ödeyeceksin
    2 ayda birde 14 TL kablo TV yayın parası ödüyeceksin hepsi bu kadar

sonradan gelen ıvır zıvır parası asla ödemeyeceksin.

birde şu var, eğer Modemi dışarıdan kendin alırsan 12 ay taahüt imzalamayarak / zorunlu internet olayına bulaşmamış olacaksın

NOT: bu kurulumdan ücretsiz yararlanmak istiyorsan tabiki semtinizde sokağınızda ve özellikle binanızın içinde kablo TV şebekesi hazırda kurulu ve bağlı olması gerekiyor..

yoksa binanıza sonradan özel olarak kurulacak Türksat kablo TV ankastre dolabına ve içindeki bağlantılara binanızca para ödemek zorunda kalabilirsiniz

binanızın içinde bu kurulum varsa hazırda, kutudan evinize kadar çekilen kablo vs spliter ve işçilik kampanyaya dahil oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 24 Mart 2009; 21:09:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

şuan 4+ethernet port eklenmiş dahili olan NETMASTER WDS-540 WIRELESS ACCSESS POINT – ROUTER

http://www.hepsiburada.com/netmaster-wds-540-wireless-accsess-point-router/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd71638#tablnk

özelliklerini inceleyin en uygun fiyatıyla tam özellikleri üstünde barındıran bu kablo Modemi almanız yerinde bir karar olucaktır

Dostum yalnız burda bi yanlışlık var galiba. Bu cihazda modem özelliği yok diye biliyorum. Yani sadece router değil mi bu cihaz? Kısacası bu alet tek başına yeterli mi uydunet bağlantısı için?

• quote:

Orjinalden alıntı: musician99

quote:

şuan 4+ethernet port eklenmiş dahili olan NETMASTER WDS-540 WIRELESS ACCSESS POINT – ROUTER

özelliklerini inceleyin en uygun fiyatıyla tam özellikleri üstünde barındıran bu kablo Modemi almanız yerinde bir karar olucaktır

Dostum yalnız burda bi yanlışlık var galiba. Bu cihazda modem özelliği yok diye biliyorum. Yani sadece router değil mi bu cihaz? Kısacası bu alet tek başına yeterli mi uydunet bağlantısı için?

siz şimdi öyle konuşunca bende kendimden şüphe etmeye başladım

bu ürün hem modem hem router özellikli hepsi bir arada değilmi_? yani

ürün tanıtımında öyle görünüyor ama

• Skynet:
    www.mavibilgisayar.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/6759

Apartmanımda 3 dairede uydunet ve kablolu tv var ve ilk defa kendi daireme kurulum gerçekleştireceğim.
    512 kbitlik için başvuracağım dediğim gibi.Kurulum kampanyasını seçeceğim.Hepsi bu kadar.Benim aklım 90 lirada kalmıştı açıkladınız teşekkürler.

• quote:

Skynet:
    www.mavibilgisayar.com

Apartmanımda 3 dairede uydunet ve kablolu tv var ve ilk defa kendi daireme kurulum gerçekleştireceğim.
    512 kbitlik için başvuracağım dediğim gibi.Kurulum kampanyasını seçeceğim.Hepsi bu kadar.Benim aklım 90 lirada kalmıştı açıkladınız teşekkürler.

biz teşekkür ederiz

bu arada almayı düşündüğünüz kablolu modem linkteki sanırım_?

taş gibi modem!

iyi seçim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musician99

quote:

siz şimdi öyle konuşunca bende kendimden şüphe etmeye başladım

bu ürün hem modem hem router özellikli hepsi bir arada değilmi_? yani

ürün tanıtımında öyle görünüyor ama

düzeltme: ürün yorumlarını okuyunca bu ürünün sadece bir Router olduğunu fark ettim.

benim yanlış algılamam, ve sizleri bu yönde bilgilendirdiğim için çok özür dilerim hepinizden )

modem olmasa bile Linksyse rakip olabilecek bir Router olarak çok sağlam + özellikli ürün gibi duruyor!

ilerleyen zamanlarda wireles için bu routeri alabilirim

• Hub ve kablo (15-20mt) alıp 40-45 lira vereceğime biraz daha üstüne koyup, 75liraya Linksys WRT54GC 54Mbps Router almaya karar verdim. Herkese teşekkürler.
  • quote:

quote:

Skynet:
    www.mavibilgisayar.com

biz teşekkür ederiz

bu arada almayı düşündüğünüz kablolu modem linkteki sanırım_?

taş gibi modem!

iyi seçim

evet hocam onu alacağım.Zaten 3 tane kablolu tv girişi olan modem var o sitede.
    80 lira taksitle 90 oluyor 120 vereceğime 90 veririm daha iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: orislevin

quote:

Orjinalden alıntı: fantomas

Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında adsl i kapattırdım ve kablonete başvuru yaparak 512 limitsiz pakete geçtim
    Tam olarak 5 şubatta kabloneti kullanmaya başladım o günden itibaren ilk faturanın kaç geleceğini merak ediyordum ta ki bu güne kadar (yani 23 mart) ve gelen 94.70 TL lik fatura ile sarsıldım...
    Şimdi kablonet kullanan arkadaşlara sorum ilk ay size kac lira gelmişti fatura?? Yani bu kadar cok olması anormal değil mi olsa olsa maksimum 75 olmalıydı..
    Cevap yazarsanız çook sevinirim şimdiden teşekkürler

Siz bağlantı yaparken evinizde kablo tv mevcutmuydu? bu fiyat 512 sınırsız için çok uçuk bir rakam. Maximum 75 olmalıydı yazmışsınız eyer bağlantı kampanyasından faydalandıysanız o rakam bile çok. Hesabınızın 512 sınırsız yerine sınırlı bir tarife olmadığından eminmisiniz?

Bağlantı yaparken kablo tv yoktu ve 512 sınırsız olduğuna eminim faturada baktım limitsiz diye geçiyor ben kampanyayı 4-5 günle kaçırmışım o yüzden kablotv+net bağlantı ücreti 73 ve hizmet bedeli olarak da tv(zorunlu)+net 21 lira olmak üzere 94 lira vermek zorunda kaldım tabi ilk ay için böyle bu durum bu arada kablonete geçmeyi düşünen arkadaşları da yanıltmak istemem cünkü onlar bu kadar vermeyecekler ben kablonete öyle kötü bi zamanda üye oldum ki 1 ayla tv kampanyasını (tv bi süre aylık 1 liraydı 12 aylık taahhüdle) 5 günle de ücretsiz bağlantı kampanyasını kaçırdım :( velhasıl kelam olan oldu adsl den kurtuldum çok şükür ve ufak tefek kesintiler haricinde kablonetten şimdilik memnunum sonuç olarak biraz para gidecek ama ttnete küfretmekten ve kotayı geçtim mi acaba derdinden kurtulmaya inanın değer :)

• NETMASTER CXC-150 1 ETHERNET+1 USB PORT KABLO(UYDUNET) MODEM
    KABLONET [ANA KONU]

# Teknik Özellikleri DOCSIS 2.0 Cable labs onaylı ve DOCSIS 2.0 donanım ve yazılımına sahiptir.
    # USB 12 Mbps ve Ethernet (10base T)portlu
    # 100-240 VAC gerilimleri arasında çalışabilir
    # Reset buton özelliği
    # Web arayüzü
    # Küçük boyutlarda tasarım
    # Power, PC,USB, Receive, Send Online bilgilerini içeren LED ön panel
    # USB ve Ethernet ara kablolu
    # Kablo Tv hattı için F-bağlantısı
    # 10/100Base T Ethernet ve USB bağlantısı
    # Çoklu kullanıcı desteği: IP trafiği için şeffaf bağlantı özelliği
    # RSA ve 56 bit DES veri şifreleme güvenlik özelliği
    # Kablo üzerinden veri sistemi arabirim spesifikasyonları (DOCSIS) uyumluluğu sayesinde çoğu kablo hizmet sağlayıcıyla karşılıklı çalışabilirlik olanağı
    # Hizmet sağlayıcısı desteklediği takdirde kullanıcıya doğru (download) 42.88 Mbps’e ve merkeze doğru (upload) 10.24 Mbps’e kadar çıkabilen iki-yollu veri hızları
    # SNMP şebeke yönetim desteği
    # Kablo modem yazılımı, kablo hizmet sunucunuz tarafından otomatik olarak terfi ettirilebilir.
    # Uzaktan izleme için özel DHCP sunucusunu destekler
    # Kolay okunur LED (ışıklı gösterge)
    # Kolay kurulum ve yükleme için “Tak&Çalıştır” özelliği
    # 32 kullanıcıya kadar destekleme imkanı
    # Sanayi Bakanlığı ve Telekomünikasyon Kurumu onaylı
    # Windows 98, Me, 2000, XP, Vista uyumlu

Bu modemi alıp 512 sınırsız yaptırcam arkadaşlar nasıl modem ? sorun yaşar mıyım ?

• Astirek rahatlıkla kullanırsın ;) sıkıntı olmaz
  • arakdaşlar son bi soru. türksat ktv ve uydunet için tek bir fatura mı gönderiyor yoksa ikisine ayrı mı geliyo faturalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkill

arakdaşlar son bi soru. türksat ktv ve uydunet için tek bir fatura mı gönderiyor yoksa ikisine ayrı mı geliyo faturalar.

faturalar ayrı ayrı geliyor

internet faturası ayda bir 36 tl

kablo TV faturası iki ayda bir geliyor 14 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Astirek

NETMASTER CXC-150 1 ETHERNET+1 USB PORT KABLO(UYDUNET) MODEM
    KABLONET [ANA KONU]

Bu modemi alıp 512 sınırsız yaptırcam arkadaşlar nasıl modem ? sorun yaşar mıyım ?

güzel modem !

NetMaster'in modemlerinde asla sorun yaşamassın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: painkill

arakdaşlar son bi soru. türksat ktv ve uydunet için tek bir fatura mı gönderiyor yoksa ikisine ayrı mı geliyo faturalar.

faturalar ayrı ayrı geliyor

internet faturası ayda bir 36 tl

kablo TV faturası iki ayda bir geliyor 14 tl

Ben istanbul Anadolu yakasındayım, benim faturam birleştirilmiş olarak aylık geliyor, eğerki internet kullanıyorsanız. (Yoksa 2 ayda bir 14lira kablotv faturası geliyor sadece.) 39lira internet (36lira olacak önümüzdeki ay) + 7lira kablotv = 46tl aylık faturam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Hub ve kablo (15-20mt) alıp 40-45 lira vereceğime biraz daha üstüne koyup, 75liraya Linksys WRT54GC 54Mbps Router almaya karar verdim. Herkese teşekkürler.

tabiki en iyisi temizi bu olur
    hem istediğiniz kadar pc ye internet paylaştırabilirsiniz

sanırım bende yarın Linksys WRT54GC 54Mbps Router'i almaya karar verdim

çünkü ortalıkta kablo kalabalığı istemiyorum
  • Bu arada benim yazdığım model iyiymiş.
    Perşembe günü ttnet sonunda iptal oluyor.
    İnternetten online başvuru mu yapsam yoksa bize yakın yeri mi arasam.
    Bu arada neler istiyorlar müracaat için ?
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.