Bende yeni geçtim kablonete oooh gel keyfim gel...Bu amcalar bizim sınırsız 1mbit'leri artırmayacaklar mı?? Bu arada test sonucum aşağıda ve şuan download yapıyorum..
Orjinalden alıntı: NitemX @Serdar İyi niyetiniz ve bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum üstadım..
Bir de şunu öğrenmek istiyorum.Kota takip sayfasına baktığımda kota halen 0 olarak gözüküyor.444 0 126 yı aradım. Orada ki görevli bir hafta içinde kota sayfasının aktif hale geleceğini söyledi.Sizlerde de böyle mi oldu? Ben de ''Du Meter'' programını kurdum.Kota sayfası aktif hale gelene kadar onunla izliyorum.Selamlar..
Kablo interneti kotalı kullanmadığım için ilk zamanlarda dikkat etmemiştim buna. Yalnız kablo internetin kota göstergesinde problemler olduğunu biliyorum. Limitsiz kullanıcıların trafik bilgileri eksik geçmekle birlikte limitlilerin şişirme bilgilerle dolduğunu görüyoruz. Siz devamlı kontrol altında tutun derim, bir aksilikle karşılaştığınızda da mutlaka arıza kaydı bırakın ya da düzeltilmesini talep edin. DuMeter gibi bir programla da kontrol altında tutarsanız bunu ilgili kişiye söyleyerek yanlışlığın onlardan kaynaklandığına destek bir ifade örneğini sunmuş olursunuz.
Nacizane tavsiyem ise, bu sıkıntılarla uğraşıp saçınızı başınızı yolacağınıza 5-10 YTL daha fazla vererek limitsizini kullanmanızdır. O zaman internetten daha fazla zevk alacağınızdan emin olabilirsiniz...
arkadaşım kotayı görememe sorunu bölge müdürlügündeki muhteremlerin tam kayıtları geç yapmalarından kaynaklanıyor. tesis kurulup hizmeti aldıktan 1 hafta sonraya kadar senin işlemin başvuru görüktügü için kotayı göremiyorsun.ne zaman kaydını girerler o zaman olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 6 Temmuz 2008; 15:17:38 >
En iyisi,bu ay böyle gitsin,önümüzdeki ay sınırsıza geçeyim.Kota sayfası ile uğraşmaktan,aman ben bu kadar dl yapmadım,neler oluyor yakınmalarından kurtulurum hiç olmazsa...
arkadaşım kotayı görememe sorunu bölge müdürlügündeki muhteremlerin tam kayıtları geç yapmalarından kaynaklanıyor. tesis kurulup hizmeti aldıktan 1 hafta sonraya kadar senin işlemin başvuru görüktügü için kotayı göremiyorsun.ne zaman kaydını girerler o zaman olur.
@ertugrulgazi, desene bu muhteremler bir haftada kotaya gaz verecekler.Şişirmeye devam,sınırsıza selam olsun..
Dün cok yardımcı olmustun kartal ama benim internet aynı sekilde gitmeye devam ediyor usbden takılı int gidiyor usbden cıkarıp takıyorum int geri geliyor...Acaba bilgisayardan bir parcaylamı ilgili yoksa windowsla mı ilgili..........İnternet gittiğğinde modemin ışıları aynı şekilde yanmaya devam ediyor....İnternet gitmiş gb göstermiyor......