Arkadaşla kablo internet için çok kalın özel bi kablo bağladılar f dişi konnektör sadece in kutusuna gelen ana kablo tv ucuna geliyor bendeki kablo çok kalın be full bakır
Arkadaşla kablo internet için çok kalın özel bi kablo bağladılar f dişi konnektör sadece in kutusuna gelen ana kablo tv ucuna geliyor bendeki kablo çok kalın be full bakır
kalınlığı önemli değil önemli olan işlevi modem sinyal değerlerini paylaşabilir misin?
Monster kardeş yanlış bilgiyi eklemişin.Modem sinyal değerlerine http://62.248.80.10/RTSubscriberStatus/Default.asp adresine modem mac adresini yazarak ulaşabilirsin.Bak örnek olarak ben ekledim.Bide sen gaziantepten kablonete yeni bağlandın dimi.şanslısın valla bak girer girmez hızın 2X olmuş.ama şimdi noldu bilmiyorum ama 0.25X olmuş geçmiş olsun.:)
Ankara da koblo modem bulabılecegim bir yer var mı? internet sitelerine güvenmem de birde dikmen civarında kablo internet nasıl baglatınca pişman olmayım
@monster kardeş sinyal değerleri mükemmel. Hızınızda da sorun yok. O ufak tefek sinyaller bir şeyi etkilemez. Bence daha çok kurcalamayın daha sonra keşke dememek için.
Hem o kablo ile ilgili yapacağınız pek bir şey olmayabilir. Aşağıdaki kutudan yapılan sinyal ayarlamaları etkiler. Eğer yine de aklınızda bir şüphe varsa arayın Türksat'ı gelsinler ayar yapsınlar ama kesinlikle hiç gerek yok.
İndirme hızınız da siteden siteye değişir ama diyelim şu an 59 ile indiriyorsunuz. O kablolarla oynayarak 60 ile indirmeniz bence zor. Sitenin o anki durumu, hatların genel kullanımı bunda etkilidir.
Bursa'da da hız arttırımı olmadı. 512/128'e devam.