Acaba Telekom'un 32Mbit bağlantı hızını sunması ile Turksat yeniliğe gider mi, yeni bağlantı hızları ve fiyatlandırma yaparlar mı?
TTNET adsl de bir değişiklik yaparsa .. ozaman türksatta yapar .. şimdi ttnet dialup,adsl,vdsl: hepsinin ücreti ayrı... benim beklentim şu eğer ttnet adslde 1mbiti kadırıp 2 yaparsa türksatta atağa geçecektir. ama vdsl ye cevap verirmi bilemem.. aslında docsis 2.0 ile altyapıya göre baya yüksek hızlar verme imkanı var... tabiki her şey telekomda bitiyor stratejisi nasıl olur bilemeyiz.. adsl kullanıcıları bile temkinli... adsl fiyatları değişmezse bizdede hiç bir şey değişmez.. vdslye ayrı bir teknoloji olarak bakıyorum....bence bu vdsl işinin sonu hüsran.....
Arkadaşlar size 1 sorum olacak Şu an Masaüstü bilgisayarımla komşumuzdan ağ kablosu ile internet alıyorum.Ancak kullandığım kablo biraz kısa geliyor ve bu nedenle bilgisayarı yerinden kıpırdatamıyorum. Ağ ile internetim sorunsuz ve hızı 100 kbyte dan aşağıya inmiyor. Ben ilave kablo alarak bu kabloyu uzatmak istiyorum.Acaba jack girişini söküp yeni kabloyla birbirine eklemem mi gerek ? Eğer böyle 1 şey yapabilirsem ağ hızı düşer mi? Ya da başka pratik 1 çözümü olan var mı? Teşekkürler...
"Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir."
Benim port acma ile ilgili bi prblemim var :S zyxel P-660RU-T1 v2 marka modem kullanıyorum port acmam icin 192.168.1.1 e giriyorum password istiyor 1234 yazıyorum logine tıklamamla birlikte sifrenin yerine sanırım 18 haneden olusan bi sifre geliyor (ben yazmıyorum) sonra 192.168.1.1 e geri dönüyor lütfen yardım edin :S
Arkadaşlar farkındamısınız benim kablo internet 512/128 speednet hep 520 540 filan veriyor ve hızı gayet iyi bugün ise biraz yavaşlama oldu ve speednete girdim 510 verdi neden olabilir_
Arkadaşlar size 1 sorum olacak Şu an Masaüstü bilgisayarımla komşumuzdan ağ kablosu ile internet alıyorum.Ancak kullandığım kablo biraz kısa geliyor ve bu nedenle bilgisayarı yerinden kıpırdatamıyorum. Ağ ile internetim sorunsuz ve hızı 100 kbyte dan aşağıya inmiyor. Ben ilave kablo alarak bu kabloyu uzatmak istiyorum.Acaba jack girişini söküp yeni kabloyla birbirine eklemem mi gerek ? Eğer böyle 1 şey yapabilirsem ağ hızı düşer mi? Ya da başka pratik 1 çözümü olan var mı? Teşekkürler...
Takan yok herhalde bizi
"Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir."
@kartalaraz, bilgi için teşekkürler.. Demek bu kablo internet de adsl de olduğu gibi şifre değişikliği yapılmıyor.Öğrenmiş oldum.Sizlerden daha çok şeyler öğreneceğiz anlaşılan.Hepiniz sağolun..