BEN BU YAZ KABLONET'E BAGLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.aMA MODEME KARAR VEREMEDİM SİZCE MODEM MotoROLA SB5100 MÜ YOKSA NETMASTER CXC150 mı VEYA ÖERDEĞİNİZ Bİ MODEM VAR MI?DAHA ÖNCE BU KONU AÇILMIŞ AMA MESAJLAR BIRAZ ESKİ ONDAN YENİDEN ACMAK İSTEDİM.AYRICA MOTOROLA SB5100 İLE MOTOROLA 5101 ARASINDA Kİ FARK NE??? KABLONET HAKKINDA;YAZDIĞIM MODEMLER HAKKINDA ÖZELLİKLE KULLANAN KİŞİLEREN YORUM;YASAYIP YASAMADIKLARI YASADILARSA NE GB SORUNLAR OLDUĞUNU......VB KABLONET HAKKINDA DOWLAND HIZINDAN TUTUNDA AKLINIZA GELEBİLECEK HERSEYİ HAKKINDA bilgi VERİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR...)SORUN YASAYANLAR ÖZELLİKLE HANGİ ŞEHİR VE BÖLGELERDE YAŞADIKLARINI EĞER SORUN YASAMADILARSA DA GENE ŞEHİR VE BÖLGELERİNİ YAZARLARSA İYİ OLUR.. TEŞEKKÜRLER
İstanbul Maltepe'deyim 2007 Ağustos ayından beri kablo internet kullanıyorum genelde pc açıktır ve download yapar dolayısı ile modem günlerce acık kalır ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım modemden dolayı şu ana kadar. Hatta adaptörüne şaşarım 5 gün boyunca aralıksız çalışmasına rağmen bakıyorum nerdeyse hiç ısınmamış gibi. Modemim NetMaster CXC150
selamlar arkadaşlar ben kablonete geçmeyi düşünüyorum ama modemim yok sorum şu docsis 2.0 yerine docsis 1.1 bir modem alsam şu an bağlanabilirmiyim. yeni kurulum için illa docsis 2.0 modem mi gerekiyor?
selamlar arkadaşlar ben kablonete geçmeyi düşünüyorum ama modemim yok sorum şu docsis 2.0 yerine docsis 1.1 bir modem alsam şu an bağlanabilirmiyim. yeni kurulum için illa docsis 2.0 modem mi gerekiyor?
gerkmiyor. ben docsis 1.1 kullanıyorum hala ama yeni alacaksan docsis 2.0 almak en mantıklısı.
docsis 2.0 şu an kullanılmıyor, fakat zaman icinde uygulanmaya başlayacak bir standart, docsis 1.1 modemler rahatlıkla kullanılabilir fakat yeni alırken 2.0 almak daha rahat olur ilerde modem konusunda bir sıkıntı yaşanmaz
BEN BU YAZ KABLONET'E BAGLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.aMA MODEME KARAR VEREMEDİM SİZCE MODEM MotoROLA SB5100 MÜ YOKSA NETMASTER CXC150 mı VEYA ÖERDEĞİNİZ Bİ MODEM VAR MI?DAHA ÖNCE BU KONU AÇILMIŞ AMA MESAJLAR BIRAZ ESKİ ONDAN YENİDEN ACMAK İSTEDİM.AYRICA MOTOROLA SB5100 İLE MOTOROLA 5101 ARASINDA Kİ FARK NE??? KABLONET HAKKINDA;YAZDIĞIM MODEMLER HAKKINDA ÖZELLİKLE KULLANAN KİŞİLEREN YORUM;YASAYIP YASAMADIKLARI YASADILARSA NE GB SORUNLAR OLDUĞUNU......VB KABLONET HAKKINDA DOWLAND HIZINDAN TUTUNDA AKLINIZA GELEBİLECEK HERSEYİ HAKKINDA bilgi VERİRSENİZ ÇOK İYİ OLUR...)SORUN YASAYANLAR ÖZELLİKLE HANGİ ŞEHİR VE BÖLGELERDE YAŞADIKLARINI EĞER SORUN YASAMADILARSA DA GENE ŞEHİR VE BÖLGELERİNİ YAZARLARSA İYİ OLUR.. TEŞEKKÜRLER
İstanbul Maltepe'deyim 2007 Ağustos ayından beri kablo internet kullanıyorum genelde pc açıktır ve download yapar dolayısı ile modem günlerce acık kalır ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım modemden dolayı şu ana kadar. Hatta adaptörüne şaşarım 5 gün boyunca aralıksız çalışmasına rağmen bakıyorum nerdeyse hiç ısınmamış gibi. Modemim NetMaster CXC150
5 gun mu ben yillardir hic kapamiyorum kablo modem ve router'i. 1 desktop 3 laptop giriyor internete uzerinden.
teşekkürler cevaplarınız için ben şu an adsl kullanıyorum modemi alırken ileride lazım olur diye adsl2+ aldım valla hiçbir hayrını görmedim. bu yüzden docsis 2.0 olayına inanmıyorum
limitsiz 1024 düşünüyorum. Acaba diyorum 2 pc bir diz üstü kullanacağım modem için CXC150 NetMASTER mi? Yoksa CBW 500 Kablo Modem (kablosuz) mu? alsam diyorum Fikri olanlar lütfen....
cbw500 daha uygun olur sonucta cx150 ile bir ethernet bir usb iki pc internete aynı anda erişecek. cbw500 de ise 3 makineyi sorunsuz kullanırsın zaten 2 si dizüstü diyorsun kablosuz erişimde var. öbür türlü modemin yanında birde router alman gerekecek.
bende de enteresan bir routing problemi var sanırım. www.t.o.r.r.e.n.tleech.org sitesine ulaşamıyorum, fakat adsl üzerinden an itibariyle açılmakta. Kablonet' te bir filtre olayına mı girdiler ne ettiler acaba?!
Veya bölgesel bir arıza mı sizde açılıyor mu bu site arkadaşlar?!
bende de enteresan bir routing problemi var sanırım. www.t.o.r.r.e.n.tleech.org sitesine ulaşamıyorum, fakat adsl üzerinden an itibariyle açılmakta. Kablonet' te bir filtre olayına mı girdiler ne ettiler acaba?!
Veya bölgesel bir arıza mı sizde açılıyor mu bu site arkadaşlar?!
farkettim ki salak saçma bir durum yaşıyorum anlam veremiyorum. 3 tane internet bağlantısı olan makine var. 1- Pc 2- Laptop 3- iPhone
bilgisayar ve laptop girmiyor siteye, iphone çatır çatır giriyor, 3'ünde de ip ayarları otomatikte... opendns falanda denedim bana mısın demiyor. tracert sırasında belli bir basamak sonra sürekli ulaşılamayan bir yerlere bağlanıyor...