Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kablo internet ile ilgili herşey...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: ahmedinan
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Kablo internet ile ilgili herşey... Sayfa: <<   < önceki  132 133 [134] 135 136 137 138 139 140 141   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Xreleave

19 Mayıs 2008; 14:34:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

servis kendi modemini taktığında da sorun devaö ettimi ?

kendi modemlerini degilde bir aletle modeme gelen frekanslara baktılar okadar duzgun dediler gittiler.

Xrel
DHArcadia

19 Mayıs 2008; 14:47:19 

Xreleave sana sabir diliyorum aynisi basima geldi birkac gun sonra kendisi duzeldi. Baska da birsey diyemiyorum.

-bLazE-

19 Mayıs 2008; 20:25:27 

ben de gayrettepe-mecidiyeköydeyim mart/nisandan beri hala arada bir modem kopup yeniden bağlanıyor. bağlı olduğu zaman sorunsuz sinyaller de düzgün, dolayısıyla anlık bakıldığında sorun görülmez..

Xreleave

20 Mayıs 2008; 1:04:46 

quote:

Orjinalden alıntı: -bLazE-

ben de gayrettepe-mecidiyeköydeyim mart/nisandan beri hala arada bir modem kopup yeniden bağlanıyor. bağlı olduğu zaman sorunsuz sinyaller de düzgün, dolayısıyla anlık bakıldığında sorun görülmez..

evet bendede yakşaık 2 haftadır boyle. send receive ledleri 7-8 saniyelgini sonuyor ve 7-8 sn sonra gene veri transferi devam ediyor.

Xrel
cuysal

20 Mayıs 2008; 17:31:03 

Merhabalar,

Turksat'tan yeni kampanya !!!
Bugünden itibaren (20.05.2008-17.08.2008) 90 gün boyunca Kablointernet tesis ücreti olan 30 YTL alınmayacaktır.
Kampanya sadece internet tesis ücretini kapsamaktadır. Kablo TV tesis ücreti olan 43 YTL alınması devam edecektir.

Not:Turksat Web sayfasına baktım kampanya ile ilgili bir acıklama yok bilgi Türksat il çalışanlarından alınmıştır.

Xreleave

20 Mayıs 2008; 18:45:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Xreleave

arkadaşlar COM21 DOXport DP110XB modelli modem kullanıyorum. 9-10 gündür söyle bir problemim var.

10 15 dakikada bir 7-8 saniyeligine baglantı duruyor modemdeki send receive led leri ikisde sönuyor ama 7-8 saniye sorna kendisi geri geliyor ve baglantı tekrar saglanıyor. defalarca servis geldi defelarca muısteri hizmetlerini aradım ama hala aynı ne yapmalıyım ?

Xrel
tkz585

20 Mayıs 2008; 18:55:29 

Arkadaşlar 1-2 sorum olacak. Tabi önce forumu aradım ondan sonra soruyorum

Şu an 29 Ytl lik limitli ADSL kullanıcısıyım. Devamlı kotaya bakmaktan bıktım
Limitsiz bir tarifem olsun istiyorum. Bu hafta ya 49 ytl ye adsl limitsize geçeceğim yada 29 ytl lik kablo internete şimdi

256 / 64 Kbps 29 YTL lik kablo internete geçmem için.

-1024/256 kbps adsl tarifesi ile ; 256 / 64 Kbps kablointernet tarifesi arasında bir değerlendirme yaparsanız
1 şarkıyı ben 1-2 dak. indiriyorum kablointernette ne kadar sürer hız açısından fark çok mu?
-İst. Anadolu yakasında bağlantı sorunları var mı çok sık kopma yaşanıyor mu
-KabloTv parası 24 ay 1 YTL mi alacaklar.(digitale geçiyoruz deyip bizi mağdur etmesinler)
-Daha önce KabloTv kurulumu yaptırmış daha sonra iptal ettirmiştim tekrar kurulum parası alınır mı
- iyi bir modem (kablolu olabilir) ne alayım kaç ytl

Sonuçta bir ev kullanıcısı olarak hız/fiyat kıstasında hangisini tercih etmeliyim

1024/256 kbps adsl ------------------- 49 YTL mi tercih etmeliyim
256 / 64 Kbps kablointernet --------29YTL mi tercih etmeliyim sizce.

agemennon

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 19:28:14 

Öncelikle 29 ytl olan 256/64 değil 512/128 Kbps onu düzeltelim. Sen eski fiyatlara bakmışsın. 256/64 19 ytl, 1024/256 Kbps ise 39 ytl. http://www.turksatkablo.com/kablo-fiyat-tarifesi.html Bu sayfadan bakabilirsin tarifelere. Eğer 256 alırsan biraz yavaş gelebilir ama 512 alırsan çok fazla farkını hissetmezsin 1024 adsl'ye göre. Yukarıda @cuysal arkadaşın dediği doğruysa internet için kurulum parası ödemeyeceksin fakat kablotv için alırlar tekrardan muhtemelen. Modem olarak ise ya teknik servisin getirdiği modemi alacaksın ya da aşağıda linkini verdiğim Netmaster cxc-150 modemi alabilirsin. Pek fazla modem alternatifi yok maalesef. Ben Anadalu yakası/Sahrayıcedit'teyim. Uzun süredir, problemsiz bir şekilde bağlanmaktayım. Tam olarak nerede oturduğunu söylersen bölgende problem olup olmadığını daha net öğrenebilirsin.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd82008

tkz585

20 Mayıs 2008; 20:35:48 

Öncelikle ilgilendiğiniz için tşk.

Mevkim Maltepe

abone olusam bu kesintilerden çok çekiniyorum sık sık kesinti olur mu ?

Evimde kablotvden kalma kablolar aynen duruyor. Kablointernete başvurursam benden Kablotv aktifavson ücreti alacaklar değil mi

başvuru yapıldıktan kaç gün sonra bağlarlar. bağlamaya gelen ekip hediye modem getirme imkanı var mı

bir de 2. el bi modem alsam ne marka tavsiye edersiniz veya sıfır işimi görür ucu yollu modem hangisidir.

d4ng3r

20 Mayıs 2008; 22:07:51 

Arkadaşlar bende fiyatların düşmesi nedeniyle kablonet almayı düşünüyorum..Fakat internet paylaşırken ipsharer kullanmamız gerektiği söylenmiş..Bu "ipsharer" ın normal adsl de kullandığımız dağıtıcı "switch" den farkı nedir..Kablonet de switch kullanamıyormuyuz..İllaki ipsharer mı kullanmak gerekiyor..

saygılar..

krm-iks

20 Mayıs 2008; 22:42:37 

quote:

Orjinalden alıntı: d4ng3r

Arkadaşlar bende fiyatların düşmesi nedeniyle kablonet almayı düşünüyorum..Fakat internet paylaşırken ipsharer kullanmamız gerektiği söylenmiş..Bu "ipsharer" ın normal adsl de kullandığımız dağıtıcı "switch" den farkı nedir..Kablonet de switch kullanamıyormuyuz..İllaki ipsharer mı kullanmak gerekiyor..

saygılar..

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm

forum içinde resimdeki şekilde paylaştıranlar var

Ups/Kesinintisiz güç kaynağı ile ilgili sorunlarınız için
Kablo internet ile ilgili sorunlarınız için
tkz585

20 Mayıs 2008; 22:47:47 

Az önce 4440126 yı aradım

Adsl deki hıza yakın ve ekonomik olanın 512/128 Kbps olduğunu söyledi

Limitsiz 512/128 Kbps ayda 29 ytl + 1 ytl kablotv = 30 YTL aylık ödeme (24 ay devam şartı var)

İlk bağantıda bugün başlayan kampanyadan yararlanarak internet kurulum hat ücreti yok (30ytl kar) sadece ilk faturada ödeyeceğiniz
43 ytl kablo tv kurulum parası veriliyor (taksit yok)

60-80 ytl arası 1 modem almamız gerekiyor.

3-5 gün arası gelip kuruyorlarmış,

Şimdi tek sorun

'Kabloluinternet mi daha kullanışlı -verimli ve sorunsuz yoksa ADSL mi ?

DHArcadia

20 Mayıs 2008; 23:32:17 

Teknoloji olarak kablo internet tabii ki ustun. Daha dusuk ping ve daha iyi sinyal kalitesi (vaad edilen hizi tam kullanma). Tabii bu teoride. Bulundugun bolgede altyapi nasil buna bagli olarak hersey degisebilir.

ThisisaNightmare

2