önemli olan o sonucu gece 3 te değil pazar öğleyin 12:30 da almak
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
Bu port değiştirme olayını bende eve gelen teknik ekipe sordum malumunuz benim sorunu duymayan kalmadı(activity ışığı yanık kalıp net göçmesi gün içinde 3-5 kesinti ) eğer bölgede birden fazla kişide benzer sorunlar varsa port değişimi yapılıyormuş onun dışında bişi yapamayız dedi adam bende kara kara düşünüyom :)
Aynı şey benim de başıma geliyordu son 1 haftadır iyiydi ancak bugün yine aynı sorunla uğraşıyorum.Yaklaşık 3 saat önce 1 saat içinde 5 defa falan koptu,ip config /release ve renew yaptım.Hat geldi sonra yine gitti.En son ana kartımın sürücüsünü güncellemek aklıma geldi belki ethernet problemi vardır diye şimdilik iyi ama sorun ne halen çözmüş değilim.
beyler izmir mavisehirdeyim sabah gitti net tv ile beraber yayında gitti geldi simdi ancak gene static config e gecmis bayadir dynamic idi 512.cm geldi su an
tabi kesinlikle engellesinler su uncap islerini en sakati mac id clone yapiyolar o zaman sen duşuyosun netten kotali ise patliyo kotan mac id leri solemeyin herkeze saklayin gerci dynamic config de uncap olmuyo hiz ile oynayamiyolar ancak static de olur diye biliyorum ancak clone isini yapiyolar artik modeminiz arada hep reset atiyosa ayni anda girmeye calisinca birini atiyo netten sen tekrar baglanmaya calisinca da clone yapani atar bole gider
Arkadaşlar yeni konu açacaktım ama buraya yazmayı uygun buldum. MÜJDE,MÜJDE BİZE.. Türksat tan Müjde bize.. GÜVENLİ İNTERNET Geliyor muş.. Şu an adsl kullanıyorum,ama kablo net e geçersem demek ki bilgisayara antivirüs,firewall,ve spyware yüklememe gerek kalmayacak demektir.Acaba gerçekten güvenli bir şekilde koruyacaklar mı onu da deneyecek arkadaşlar yazarlar artık 1 Mayıs dan sonra...
Basın açıklamasının Metni:
Türksat Kabloİnternet aboneleri, virüs, spam ve internet’ten gelebilecek saldırılara karşı otomatik koruma altında.
Güvenli İnternet Türksat Kabloİnternet. abonelerine yeni hizmet ve kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. 1 Mayıs 2008’den itibaren, Kabloİnternet aboneleri bilgisayarlarına herhangi bir yazılım yüklemelerine gerek kalmadan, Kabloİnternet sistemleri üzerinden virüs, spam ve haclere karşı korunma imkânına sahip olacaklar.
Güvenlik duvarı seçenekleri ile de aboneler, muhtemel saldırılara karşı daha güvenli şekilde sanal dünyada bulunabilecekler.
Abonelerin, tercihe bağlı olarak kullanabilecekleri bu hizmet, güvenlik seviyelerine göre, http://online.turksat.com.tr sitesinden istenildiği şekilde düzenlenebilecek veya devre dışı bırakılabilecek.
Nedense son 1 haftadır saat 6-7 den sonra çok ani hız düşüşü yaşıyorum. Ping zaten alıyor başını gidiyor. 3 Mb bağlantım var SpeedTest te 1.5Mb ı zor görüyorum Mecidiyeköyde. saat 10-11 civarında da bir anda düzeliyor. Artık biraz istikrar istiyorum şu internette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s!LenTium -- 15 Nisan 2008; 3:14:10 >
bu güvenlik işinin olumlu ve olumsuz yönleri olacak.... kullananlar internette yavaşlık yaşayabilir... kullanmayanlar internette daha hızlı gezebilir diye düşünüyorum...(tabi kullanan çok olursa)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 15 Nisan 2008; 16:28:38 >