Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeri değil belki ama..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: serhat_1
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Yeri değil belki ama.. Sayfa: <<   < önceki  129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ThisisaNightmare

13 Nisan 2008; 4:02:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

önemli olan o sonucu gece 3 te değil pazar öğleyin 12:30 da almak

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
mahsen1002

14 Nisan 2008; 1:12:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Realknight

Bu port değiştirme olayını bende eve gelen teknik ekipe sordum malumunuz benim sorunu duymayan kalmadı(activity ışığı yanık kalıp net göçmesi gün içinde 3-5 kesinti ) eğer bölgede birden fazla kişide benzer sorunlar varsa port değişimi yapılıyormuş onun dışında bişi yapamayız dedi adam bende kara kara düşünüyom :)

Aynı şey benim de başıma geliyordu son 1 haftadır iyiydi ancak bugün yine aynı sorunla uğraşıyorum.Yaklaşık 3 saat önce 1 saat içinde 5 defa falan koptu,ip config /release ve renew yaptım.Hat geldi sonra yine gitti.En son ana kartımın sürücüsünü güncellemek aklıma geldi belki ethernet problemi vardır diye şimdilik iyi ama sorun ne halen çözmüş değilim.

excan

14 Nisan 2008; 10:37:08 

beyler izmir mavisehirdeyim sabah gitti net tv ile beraber yayında gitti geldi simdi ancak gene static config e gecmis bayadir dynamic idi 512.cm geldi su an

reLo

14 Nisan 2008; 14:32:35 

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

önemli olan o sonucu gece 3 te değil pazar öğleyin 12:30 da almak

Saat 14:30 itibariyle çıkan sonuçlar

http://img240.imageshack.us/img240/1534/27754579zw2.jpg

Not : Kotalı kullanıcılar düşünüldüğünden resim link'i verilmiştir

Güneş Her Sabah Doğudan Doğdukça , Bil ki Hala Umut Vardır !
excan

14 Nisan 2008; 17:58:56 

izmir su an galiba static de uncap cilere gun dogdu

djdeeles

14 Nisan 2008; 19:45:48 

ne farkediyor ki static olsa ne olr uncap yapılamıyor iki turlude sistemde hemen cakıyor ki çaksınlar daha iyi :)

480 Watt Tagan PSU - Asus P5B Deluxe - Core2Duo 6400 @ 3.7ghz - 2x2 GB 800@1000mhz Super Talent RAM - 250 GB + 500GB Seagate + 500GB Hitachi Hard Drive - Powercolor Zerotherm 512Mb HD3870 @ 900*2600mhz PCI-Express Graphic Display - Mitsumi 1.44 MB 3.5 Floopy Drive - Samsung 226BW 22'' LCD & 17'' Black Samsung CRT 763MB - A4tecH Wireless Desktop - 20X LG Multi DVD-Writer - Asus TA-210A Black Chassis - Creative 5200 5.1 Modified Sound system - Avermedia HybridTv Studio - 2048 CableNet Motorola SB-5101 - USR 5461 Router&Ap. with 5dbi Antenna - USR 5451 Acces Point with 9dbi outdoor Antenna - Windows Vista Ultimate x64 Sp1 + MacOs X 10.5.3
excan

14 Nisan 2008; 20:26:03 

tabi kesinlikle engellesinler su uncap islerini en sakati mac id clone yapiyolar o zaman sen duşuyosun netten kotali ise patliyo kotan mac id leri solemeyin herkeze saklayin gerci dynamic config de uncap olmuyo hiz ile oynayamiyolar ancak static de olur diye biliyorum ancak clone isini yapiyolar artik modeminiz arada hep reset atiyosa ayni anda girmeye calisinca birini atiyo netten sen tekrar baglanmaya calisinca da clone yapani atar bole gider

NitemX

14 Nisan 2008; 23:01:26 

Arkadaşlar yeni konu açacaktım ama buraya yazmayı uygun buldum.
MÜJDE,MÜJDE BİZE..
Türksat tan Müjde bize..
GÜVENLİ İNTERNET Geliyor muş..
Şu an adsl kullanıyorum,ama kablo net e geçersem demek ki bilgisayara antivirüs,firewall,ve spyware yüklememe gerek kalmayacak demektir.Acaba gerçekten güvenli bir şekilde koruyacaklar mı onu da deneyecek arkadaşlar yazarlar artık 1 Mayıs dan sonra...

Basın açıklamasının Metni:

Türksat Kabloİnternet aboneleri, virüs, spam ve internet’ten gelebilecek saldırılara karşı otomatik koruma altında.

Güvenli İnternet
Türksat Kabloİnternet. abonelerine yeni hizmet ve kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.
1 Mayıs 2008’den itibaren, Kabloİnternet aboneleri bilgisayarlarına herhangi bir yazılım yüklemelerine gerek kalmadan, Kabloİnternet sistemleri üzerinden virüs, spam ve haclere karşı korunma imkânına sahip olacaklar.

Güvenlik duvarı seçenekleri ile de aboneler, muhtemel saldırılara karşı daha güvenli şekilde sanal dünyada bulunabilecekler.

Abonelerin, tercihe bağlı olarak kullanabilecekleri bu hizmet, güvenlik seviyelerine göre, http://online.turksat.com.tr sitesinden istenildiği şekilde düzenlenebilecek veya devre dışı bırakılabilecek.

http://www.turksat.com.tr/content/view/435/120/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitemX -- 14 Nisan 2008; 23:12:20 >

Bilgiyi uygularsanız,büyürsünüz.Paylaşırsanız,efsane olursunuz!..
excan

15 Nisan 2008; 1:41:54 

devre disi birakabilinmesi guzel emule falan pertleyebilir yani

s!LenTium

15 Nisan 2008; 3:13:42 

Nedense son 1 haftadır saat 6-7 den sonra çok ani hız düşüşü yaşıyorum. Ping zaten alıyor başını gidiyor. 3 Mb bağlantım var SpeedTest te 1.5Mb ı zor görüyorum Mecidiyeköyde. saat 10-11 civarında da bir anda düzeliyor. Artık biraz istikrar istiyorum şu internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s!LenTium -- 15 Nisan 2008; 3:14:10 >
Realknight

15 Nisan 2008; 3:29:26 

Bu güvenli internet lafı hep korkutur beni, nedense aklıma hep sansür geliyo bunu duyunca :)

kartalaraz

15 Nisan 2008; 12:34:14 

bu güvenlik işinin olumlu ve olumsuz yönleri olacak.... kullananlar internette yavaşlık yaşayabilir... kullanmayanlar internette daha hızlı gezebilir diye düşünüyorum...(tabi kullanan çok olursa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 15 Nisan 2008; 16:28:38 >

firfirdolan

15 Nisan 2008; 14:58:51 

internetim costu :)

Sumak

15 Nisan 2008; 17:38:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Realknight

Bu güvenli internet lafı hep korkutur beni, nedense aklıma hep sansür geliyo bunu duyunca :)

Aynen benim de aklımdan geçen bu =)

Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler
Dilbert

imzada kural ihlali olmadığı kanıtlanmıştır :)