Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeri değil belki ama..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: metaIdume
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Yeri değil belki ama.. Sayfa: <<   < önceki  128 129 [130] 131 132 133 134 135 136 137   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kartalaraz

6 Nisan 2008; 18:55:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Realknight

bizim skystar 2 bi işe yarıcakmı bu digital yayında.

sanırsam yaramıyacak çünkü dvb-s uyumlu buda şu demek uydu yayınlarını almak..... kablodijitali yayını almak için dvb-c(cable) olması gerekir.

KabesTr

6 Nisan 2008; 19:35:24 

maalesef bu aralar değerlerim bozulmuş aslında siteleri açarken felan problem yok hatta son hız downloadda yapıyor ama yinede arayıp bildireceğim

Allah'ı bilmeyen dünyaya dalar, dünyayı bilmeyen hülyaya sarılır,
hülyaya sarılan hakikate darılır, yiğidi görmeyen ismine bayılır,
dilberi görmeyen resmine bayılır, önünü görmeyen sonuna ayılır...
burak_okan

6 Nisan 2008; 22:01:42 

ben bildirdim sorun görünüyo testlerde diye müşteri hizmetleri sorun yok diyo.

comrade_tefo

6 Nisan 2008; 22:05:29 

turksatın sitesine güvenmeyin, sitenin ne hız testi ne test sayfası düzgün sonuç veriyor.

Amd Athlon64 3000 @ 2700, epox 9npa ultra, 1024 kingston hyperx 400 @ 480mhz, ati x1600pro , 200Gb samsung sataII, nec 4571 dvd rw, lg 52x, HP 2575, orite1,3Mp,

KADERİNDE ASILMAK VARSA BOĞULMAKTAN KORKMA
kartalaraz

6 Nisan 2008; 22:09:17 

arkadaşlar bu aralar bozulmalar olabilir... ...... bende de ufak tefek sinyal bozuklukları oluyor... tvde değişiklikler yaşıyorum.... bu sorunları normal karşılıyorum.... test dönemi var internet ve tvde bakım çalışması olduğunu düşünüyorum...

comrade_tefo

6 Nisan 2008; 22:16:06 

şu anda özellikle istanbul avrupa bakırköy florya tarafında altyapıda büyük düzenlemeler yapıldı ve bitti ama bazı yerler sorun çıkarıyor bunlarda yakında biter, stabil bir hal alır

Amd Athlon64 3000 @ 2700, epox 9npa ultra, 1024 kingston hyperx 400 @ 480mhz, ati x1600pro , 200Gb samsung sataII, nec 4571 dvd rw, lg 52x, HP 2575, orite1,3Mp,

KADERİNDE ASILMAK VARSA BOĞULMAKTAN KORKMA
izmirdenbirisi

6 Nisan 2008; 23:31:52 

Kablotv şebekesi üzerinden Dijital Tv yayını için evlere herhangi ek bir kablolama yapılmayacak. Varolan sistem üzerinden kullanılacak. Dekoderlerin testleri yapılıyor. Şimdilik 7-14 arası kanal yayında. Turksat hangi dekoderlere onay vereceğinin belirlemesi aşamasında. Bu işlemler nisan-mayıs aylarında tamamlanacakmış. Haziran ayı içerisinde hangi dekorderlerin kullanılabileceği, tarife gibi detaylar belli olacak ve duyurulacakmış. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlarımız için.

Ek: İzmir'deki cihaz değişiminden sonra gün içerisinde 10-20 kez net kesiliyordu (benim ve aynı apartmandaki komşumun). Teknik ekip portumu değiştirdi sorun giderildi. Böyle bir sorunu olan arkadaşların dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirdenbirisi -- 6 Nisan 2008; 23:33:25 >

"Beni suçlu olduğum için öldürmeyecekler. Sadece ölmeye değer bir fikre sahip olduğum için öldürecekler." Las 13 roses filminden...
kartalaraz

7 Nisan 2008; 1:30:01 

quote:

Turksat hangi dekoderlere onay vereceğinin belirlemesi aşamasında

dekodere onay vermeyi açarmısınız... benim bildiğim dvb-c(cable) alıcısı olan kişiler izleyecek diye biliyorum.... markayamı karar vermeye çalışıyor türksat yoksa neyi berlileyecek tam açıklarsan sevinirim.
bazı arkadaşlarımız lcd tvlerinde dvb-c alıcısı olan cihazlarda 7 adet tv bulmuşlar... dvb-c alıcısında biter iş diye düşünüyorum.... başka ayrıntılar varsa paylaşalım.....

KabesTr

7 Nisan 2008; 1:30:18 

yo bende normal karşılıyorum ama yinede gelip düzeltsinler, aynı şekilde banada sinyal seviyesi normal dediler ama ben inatla normal olmadığını testte gördüğümü söyledim ve peki arıza kaydı bırakalım dedi sanırım yarın gelip oynarlar

izmirdenbirisi

7 Nisan 2008; 3:20:54 

quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Turksat hangi dekoderlere onay vereceğinin belirlemesi aşamasında

dekodere onay vermeyi açarmısınız... benim bildiğim dvb-c(cable) alıcısı olan kişiler izleyecek diye biliyorum.... markayamı karar vermeye çalışıyor türksat yoksa neyi berlileyecek tam açıklarsan sevinirim.
bazı arkadaşlarımız lcd tvlerinde dvb-c alıcısı olan cihazlarda 7 adet tv bulmuşlar... dvb-c alıcısında biter iş diye düşünüyorum.... başka ayrıntılar varsa paylaşalım.....

Dediğiniz gibi DVB-C alıcısı olanlar izleyebilecek. Türk Telekom'daki gibi, sistemde TT onaylı telefonlar kullanılması gerekir, ama hemen hemen her türlü telefon cihazını kullanıyoruz. Dekoder onayı resmi prosedür.

"Beni suçlu olduğum için öldürmeyecekler. Sadece ölmeye değer bir fikre sahip olduğum için öldürecekler." Las 13 roses filminden...
izmirdenbirisi

7 Nisan 2008; 3:25:26 

quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

yo bende normal karşılıyorum ama yinede gelip düzeltsinler, aynı şekilde banada sinyal seviyesi normal dediler ama ben inatla normal olmadığını testte gördüğümü söyledim ve peki arıza kaydı bırakalım dedi sanırım yarın gelip oynarlar

Bende de arasıra sinyal seviyesinde dalgalanma oluyor, kısa bir süre sonra düzeliyor, bu sırada internet trafiğinde herhangi bir sorun oluşmuyor. Bence sinyal düzensizliği sürekli ve uzun süreli olup internet tarfiğini etkilediği zaman teknik destek istemek daha akıllıca olur. Her sinyal sorununda, teknik ekibin gelip kutularda sinyallerle oynaması zamanla stabilite sorunları çıkarabilir sanki.

reLo

7 Nisan 2008; 5:37:52 

quote:

Orjinalden alıntı: KabesTr

maalesef bu aralar değerlerim bozulmuş aslında siteleri açarken felan problem yok hatta son hız downloadda yapıyor ama yinede arayıp bildireceğim

Ayar yaptıkları için bu tip sorunlar olur dert etme.O değerin çıkması seni etkilemez.Ama SNR ler göçerse o zaman bildir.O sinyal seviyen düzelecek merak etme.(Baya tecrübe edinmiştim taşınmadan önce sinyaller hakkında)

Güneş Her Sabah Doğudan Doğdukça , Bil ki Hala Umut Vardır !
KabesTr

7 Nisan 2008; 10:38:53 

biraz önce gelip ayar yaptılar, haber vermiş bulundum dün gece mesaj atarken , zaten çok kurcalamadı 12 ye çekti bıraktı

NitemX

7 Nisan 2008; 18:24:34 

Arkadaşlar,6 ilde daha Kablo İnternet başlıyor muş.Hayırlısı bakalım!!!
Ben Yalova Merkez deyim.Kablo Tv abonesiyim.Şu anda 64 kanal çıkıyor,ancak izlediklerimin sayısı 15-20 yi geçmez.Kablo net yok haliyle.Ancak habere göre fiber optik kablo ile bağlanılacak mış.O da bir sürü masraf demektir haliyle.Babamızın hayrına yapacak değiller hani...
Kaynak: http://www.kablotv.com.tr/basin-odasi.html

6 Yeni İl Daha Kablo İnternet’e Kavuşuyor
Erzurum, Samsun, Balıkesir, Denizli, Yalova ve Tekirdağ, Fiber Optik Kablo Üzerinden İnternet hizmeti almaya başlayacak.
Kablo İnternet Ağı Genişliyor
Türksat A.Ş., ülke genelindeki Kablo İnternet ağını genişletiyor. 10 Nisan 2008 tarihinden itibaren, Erzurum, Samsun, Balıkesir, Denizli, Yalova ve Tekirdağ illeri de fiber optik kablo üzerinden gerçek geniş bant internet’e kavuşuyır. Altı yeni şehir ile birlikte, Kablo İnternet hizmeti verilen il sayısı 20’e çıkıyor. KabloInternet hizmeti verilmeye başlanacak illerde 256 Kbps’den 6 Mbps’e kadar hız seçenekleri sunulacak. Bu illerdeki aboneler fiber optik kablo üzerinden, ayda yalnızca 10 YTL’ye gerçek genişbant internet erişiminden faydalanabilecek, kullandıkları kadar ödeme yapabilecekler. Çok yakında, Zonguldak ve Mersin illeri de Kablo İnternet imkanına sahip olacak.

Bilgiyi uygularsanız,büyürsünüz.Paylaşırsanız,efsane olursunuz!..