Şimdi Ara

KADINLARI ETKİLEME REHBERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
62
Favori
12.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR KADINLARI ETKİLEME REHBERİ NE GİRİŞ YAPIYORUZ

Bu yazı ile erkeklerin kadınlara doğru biçimde yaklaşarak ilişki kurma şansını arttırmasına yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.
    1=GİRİŞ
    Yazı içinde yer alan tavsiye ve bilgiler dünya çapında genel olarak kabul görmüş defalarca denenmiş ve sonuçları genel olarak belli bilinmesi gereken yardımcı evrensel takiklerdir.Ancak kadın erkek ilişkileri dünyanın en karmaşık olaylarından biridir.Unutulmamalıdır ki her kadının ve erkeğin karakteri ve kişiliği farklıdır.Bu yüzden az sonra okuyacağınız bilgilerden destek almanız ve ilişki kurmak istediğiniz kişinin karakterine göre bir strateji oluşturmanız şansınızı çok ama çok yükseltecektir.UnutmayınBAŞARI DETAYLARDA GİZLİDİR .Okuyun uygulayın ve sonucu görün.Bol Şanslar :)

2=TANIŞMA ÖNCESİ
    a)Kendimiz

Başarıya giden İlk yol kendinizdeki yanlışları düzeltmekle başlar.Öncelikle kendinizle barışık olmakta fayda var.Dünyadaki hiçkimse kusursuz değildir.Hayatınızda ve elinizde ne varsa bunu kabul edin.Bu özgüveninizi arttıracaktır.Giyiminize kuşamınıza özen göstermek önemlidir.Özellikle ayakkabılar önemlidir.Duruşunuz yürüyüşünüz dik olmalıdır.

Temiz,bakımlı ve şık olmak artı puandır çünkü ilk intiba önemlidir.Unutmayın "insanlar kıyafetleriyle ağırlanır görüş ve fikirleriyle uğurlanır". Tanımadığınız ama hoşlandığınız bir kadına açılma korkusu her erkekte vardır.Beynimiz bir kadınla konuşmanın hayati bir tehlikesi olduğunu düşünür.Onun amacı sadece EGO'yu korumaktır.Beyin,'Eğer kız beni redderse içimde yetiştirdiğim o küçük çocuk zarar görür' diye koşullanır ve onu korumak için elinden geleni yapar.Bu yüzden çekiniriz.Öncelikle bu zihniyetten kurtulmamız gerekir.Denemeden başarıya ulaşmamız imkansızdır!Bu yüzden çekinme duygusunu önemsememek gerekir.Ayrıca bir de şu yönden düşünmek lazım;kadınlar, yapılması sahttp://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=add&forumid=12#atler süren makyajı güzel görünmeyi vb.davranışları karşı cinsi etkilemek için yapar;yani kadınlar yaklaşmamızı ister!..
    b)Hedef
    Doğru hedef seçimi çok önemlidir.Öncelikle ne istediğinizi tespit edip ona göre strateji belirlemeniz gerekir.Sıra ile durumları inceleyelim ;Eğer hedefiniz daha önce hiç konuşmadığınız fakat sürekli gördüğünüz,aynı ortamda bulunduğunuz birisiyse (arkadaşınızın arkadaşı,iş arkadaşı,komşu gibi),onun hakkında bilgi ve istihbarat sahibi olmak,tanışma sırası ve sonrası için çok önemlidir.Onun hakkında mümkün olduğunca bilgi toplayın.

Örneğin= Sevdiği filmler,hobileri,burcu,okuduğu kitaplar.Bu bilgileri tanışma sırasında ve kaleyi içten feth etmek için kullanıcağız.Eğer kız arkadaşınızın arkadaşıysa arkadaşınız en değerli arkadaşınız demektir :).İlk önce arkadaşınıza açılıp onun büyük desteğini görebilirsiniz.Sürekli tesadüfi karşılaşmalar yaratın ,aynı ortamda bulunmaya çalışın kendinizi belli edin.Bu hem ilk diyaloğu kurma ortamı yaratma şansınızı arttırır hem de kızın size karşı olan ilk tepkilerini öğrenme şansı doğurur.Eğer hedefiniz bir ortamda ilk defa gördüğünüz ve iletişime geçmezseniz bir daha göremeyeceğiniz biriyse,halk arasında kesişme denilen göz teması kritik bir olaydır.Size karşı ilgi duyup duymadığının en önemli göstergesi bakışlardır.Baktığınız kadınla sık sık göz göze geliyorsanız sinyali almış durumdasınız.

Ayrıca bir kadın karşısındaki erkeği gördükten sonra yere bakıyorsa ya da yüzünde bir gülümsemeyle gözlerini bir tarafa sabitliyorsa,bu onun karşısındaki erkek arkadaş adayına olumlu yaklaştığını gösterir.Yüzünüzün hedefinize dönük olması olumludur.Eğer o da size doğru dönükse bu çok daha olumludur.Evet artık içsel olarak hazırız.Bakımlıyız ve umutluyuz.Şimdi eyleme geçme zamanı !..

3=TANIŞMA VE TANIŞMA SONRASI
    b)İLK ADIM

Bu konuya bir özlü sözle başlamak gerekir;'Türk kızını aya yollamışlar,ilk adımı aydan beklemiş' :).Her ne kadar günümüzde kadınlar da ilk adımı atmaya başlasa da,özellikle bizim gibi toplumlarda ilk girişimi erkeğin yapması gerekir.Toplum bir kılavuzdur ve çoğu kadın,ilişkiyi başlatması durumunda 'kötü kadın 'imajı yemekten korkar.Dış çevre tarafından kendileri hakkında söylenenler ülkemizde kadınlar için çok önemlidir.Bu yüzden ilk adımı atma görevi,hem bu sorundan kurtulmak bakımından hem de özgüveninizi sergilemek bakımından size düşer.

b)Tanışma yöntemleri ve tanışma anı

Ve geldik icraata.Uygun bir anda söylenen içten,özgüvenli samimi bir 'merhaba' iyi bir başlangıçtır.'Merhaba'dan sonra susmamalısınız ve onun da katılımını sağlayacak bir konu üzerinde sohbete başlamalısınız.Bu noktada karşı taraf hakkında önceden edindiğimiz bilgiler önemli bir araç olacaktır.Örneğin kızın okulu /işi hakkında,sevdiği müzik türleri,filmler hakkında veya ortak arkadaşlarınız hakkında konuşup sorular sorun.Kendinizi de bu konulara dahil ederek ortak nokta oluşturun.

Eğer kızı ilk defa görmüşseniz ve hakkında bir şey bilmiyorsanız 'merhaba' deyip kibarca ilginizi belli etmeniz doğru olanınır.Konuşmak için bir bahane bulmak,bir şeylerden faydalanmak her zaman avantajlıdır.Örneğin bulunduğunuz ortamdaki bir olay hakkında yorum yapıp zarf atabilir,karşılık bulduğunuzda isminizi söyleyip tanışabilirsiniz.
    Bir başka seçenek ise özgüvenle,kibar ve samimi olarak direk tanışmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.Biraz sohbet edip ilerledikten sonra isminizi söyleyip kendinizi tanıtmak uygundur.Tokalaşma ilk fiziksel temastır.Tanışırken nazikçe,elini fazla sıkmadan tokalaşın.Çünkü kadınların avuç içlerindeki nokta hassastır ve bu hoşlarına gidecektir.

C)Püf Noktaları

Bu aşamada bazı önemli hususlara dikkat etmeliyiz.Öncelikle heyecanınızı bastırmaya çalışmayın bu sizin daha baştan hata yapmanıza yol açar.Doğal olmakta fayda var.Tanışma öncesinde yeteri kadar göz teması sağlanmış olmalıdır ki karşı tarafın ilgisinin ipucunu yakalayabilelim.Duruş çok önemlidir.Konuşurken dik ve özgüvenli durmalıyız.Vücut dili önemli bir unsurdur.Ona dönük olmalısınız.İLK İNTİBA ÖNEMLİDİR.Kişisel bakımımız tam olmalı;temiz,bakımlı şık görünmek her zaman +1'dir.Gözleri karşı tarafın gözlerinden fazla kaçırmamalıyız.Gözlerinin içine bakarak konuşmalıyız.Yani özetle abartmadan özgüvenimizi ona belli etmeliyiz,yönlendirici taraf olmakta fayda var NOT:Çeşitli nedenlerle reddedilebilirsiniz veya ilgi görmeyebilirsiniz.Önemli değil yılmayın.Deneme yapmadan başarı elde etme olasılığınız sıfır.Çaba gösterildiğinde istediğiniz olacaktır.

İNTERNET DİYALOĞU

Günümüzde internet de,kızlarla diyalog kurmanın önemli yolu.Öncelikle hiç ama hiç tanımadığınız birini,onu etkileyecek ve size geri dönüş sağlayacak bir yanını keşfetmedikçe taciz etmeyiniz.Boşa zaman kaybı olur.Arkadaşınızın arkadaşı gibi uzaktan da olsa tanıdığınız,ortak noktalar yakalayabileceğiniz kızlarla iletişime geçmeniz daha doğrudur.

İnternet'te İlk mesajlarda selam,merhaba gibi klişe veya naber tanışalım mı gibi kaba mesajlar göndermeyin.Ne istediğinizi ve neden istediğinizi kibarca anlatmak veya ortak yönler/arkadaşlar hakkında sorular sormak daha uygun bir yöntem.Seviyeyi düşürmemek önemlidir.İlk buluşmaya kadar eğlenceli,karizmatik,kibar ve güvenilir bir imaj oluşturmalısınız.
    Abartmadan iltifat etmek kadınlardaki iyi duyguları kabartır.Örneğin izlediği filmden yola çıkarak zevklerinin çok güzel olduğunu veya fotoğraflarındaki bir detaydan güzelliğine vurgu yapabilirsiniz.İlk buluşma teklifini seni daha yakından tanımak istiyorum tarzında bir yemek daveti şeklinde yapabilirsiniz.

C)TANIŞMADAN SONRA

En zor kısım olan ilk tanışma ve ilk sohbet ile biraz olsun samimiyet kuruldu.Bundan sonra işleme evresine geçilmiş demektir. Yeni tanışmalarda yapılan en büyük hata;abartılı çok ve boş konuşmaktır.Mümkün olduğunca kısa ve öz cümleler korun,az konuşun.Özellikle sorular sorup karşınızdakini konuşturmaya çalışın.Bu durum ilgi duyduğunuzu gösterecektir.Ayrıca bu sizi daha gizemli yapar ve merak uyandırır.Bir süre sonra zaten size soru sormaya başlayacaktır.Bu olumlu bir gelişmedir sizin hakkınızda birşeyler öğrenmeye çalışıyo demektir.İlk konuşmalar esnasında kesinlikle aceleci davranmayın ve tavlamaya yönelik sohbetlere girmeyin büyük ihtimalle ters tepecektir.Ayrıca 'nerelisin ? kardeşin var mı ? gibi sıkıcı sorular sormayın.Bu bir iş görüşmesi değil.Burç,Hobi gibi daha ilgi çekici konularda sohbet etmeye özen gösterin.Para ve gücün kadınlar üzerindeki etkisi gerçektir ancak kendinizi öven arabam var param var ben şöyleyimdir böyleyimdir tarzınca cümleleri asla kullanmayın bu konularla etkileyeceğimiz kadınlar da vardır ama onlar konumuz dışındalar.Bu bir görgüsüzlüktür ve hoş karşılanmaz Bunu dolaylı yollardan,ilerleyen zamanlarda ima etmek ve göstermek en uygunudur.Ufaktan iltifatlar + puandır sohbetin ilerleyişinde sana duyduğum hislerde yanılmamışım tarzı sözler olumlu yönde etki eder.Espri ve mizah çok güçlü bir araçtır.Mümkün olduğunca onu güldürmeye eğlendirmeye çalışın ancak yetenekleriniz ölçüsünde!.. Espri yapacağım diye saçmalamayın ve maymun durumuna düşmeyin ağırlığınızı kaybetmeyin.Yerinde ve zamanındaki her espri altın değerindedir.

Başkası gibi görünmeye çalışmayın.Yapay olduğunuz belli olduğu an hiç şansınız yok demektir.Kendiniz olun.Fiziksel temas konusunda acele etmeyin ilk dokunan siz olmamaya çalışın.Flört teklifini kesinlikle tanıştığınız gün yapmayınız.İletişim bilgilerini aldıktan sonra geçirdiğiniz güzel anlar için teşekkür edin ve gerekirse gideceği yere kadar eşlik edin Çıkma teklifini bir kaç gün sonra yapmak daha uygundur.Güven sarsıcı birşey asla yapmayın güven her şeyin temelidir.

4=İLERLEME VE ELDE TUTMA

Tanıştınız iyi hoş ama daha işimiz bitmedi şimdi daha büyük bir sorumluluk var üzerimizde.Kadınları kendimize aşık etmek istediğimizi yaptırmak ve elde tutmak için neler yapmalıyız ?
    Mümkün olduğunca beraber zaman geçirme isteğinde olduğunuzu gösterin.Bu isteğiniz onu en çok mutlu eden hareketiniz olabilir.Çantasında bulacağı romantik bir not kadın için büyük bir sürprizdir.Çok hoşuna gidecektir.Tahmin edilemez olun.Asla bir düzen içerisinde hareket etmeyin.Örnek olarak size mesaj atarsa hemen cevaplayın.Başka bir sefer atarsa,cevaplamayın yada çok geç cevaplayın.İnsiyatif alın.Sen nereye gitmek istersen oraya gidelim farketmez demeyin.Şuraya gidelim şunu yapalım deyin.Kadınlar kendilerini yönlendiren erkeklere bayılırlar.Arkadaşlarınızla tanıştırın.Bu bir kadına geçici olmadığı hissi verir ve bir kadının güvenini kazanmak için çok etkili bir metoddur.Aşırıya kaçmadan kıskançlık iyidir.Onu sahiplendiğinizi gösterir.Zaman zaman hediye ve çiçek alın.Çok klişe bir metod olsa bile gerçekten kadınları mutlu etmenin en kolay yoludur.Onu değiştirmeye yargılamaya kesinlikle kalkışmayın.Herkesin kendine özgü bir karakteri vardır ve siz bunu kabul etmek zorundasınız.Sürekli ilgi,karşı tarafı eninde sonunda sıkacaktır.Randevulara geç kalan taraf siz olmayın.Bekletilmekten asla hoşlanmazlar.Gizemli kalmak iyidir.Her şeyinizi paylaşmayın onunla.Bu merak duygusunu önde tutar.Sevmeseniz bile onun sevdiği şeyleri yapın.Her zaman anlatacağı bir hikayesi olucak biri olun

İnce espriler yapan,şakacı ama cıvık olmayan neşeli tiplerden olun en ideali bu.Eski ilişkilerden asla bahsetmeyin

ARKADAŞLAR UZUN OLDU AMA UMARIM FAYDALI OLMUŞTUR BOL ŞANS İYİ FORUMLAR

• şimdi pm yağacak sana okuyorum önemli yerleri belirteceğim sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

şimdi pm yağacak sana okuyorum önemli yerleri belirteceğim sonra

Eyvallah kardeşim benim
  • tamamdır bilgiler alındı yarın işlem basamaklarına göre uyguluyoruz.
  • Bana bu konular komik geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğlencem

Bana bu konular komik geliyor.

Bunlar önemli konular Kardeş
  • Bulunsun az sonra geliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ünlü Olma Rehberi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

quote:

Orijinalden alıntı: eğlencem

Bana bu konular komik geliyor.

Bunlar önemli konular Kardeş

Katılıyorum.
  • Doğru tespitler
  • kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Doğru tespitler

Eyvallah kardeşim
  • Yazdıklarınız mantıklı,ama şöyle bişey var kız senden hoşlanmıyorsa ağzınla kuş tut nafile...

• güzel açıklamışında.olmayınca olmuyor işte benim yapım çekingen bunu değiştiremiyorum malesef.
  • şımdı bı bradd pıtt olmak var bıde hakkı bulut
  • quote:

Orijinalden alıntı: sburak555

güzel açıklamışında.olmayınca olmuyor işte benim yapım çekingen bunu değiştiremiyorum malesef.

Açılırsın kardeş takma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

şimdi pm yağacak sana okuyorum önemli yerleri belirteceğim sonra

Eyvallah kardeşim benim

püf noktaları ve hedef bölümüne kesinlikle katılıyorum fakat biraz eksikleri var gibi son bölümde ise bazı noktalara karşı çıkmak zorundayım tavsiyeler iyi fakat sakın ve sakın bunları %100 uygulayacağım diye yalan yada benzeri birşey söylemeyin kendiniz dışında biri gibi davranmayın. eğer ki söylediğiniz yalanlar doğrultusunda kız sizden hoşlanır yada aşık olursa size değil sizin, sizin üzerinize giydirdiğiniz gerçek olmayan birine aşık olur. ve sizin o kişi olmadıgı anladıgın da. sizi terkeder ve eğer olursa ki sizin şu yarattıgınız yalandan kişiliğe biraz benzeyen biri çıkarsa aynı hızla size duydugu aşk ona yönelir.

daha ekleyeceğim biraz da beden dilinden bahsetmek gerek

• Android uygulaması var bunun kardeş telefona indirmiştim.
  • Güzel metin :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sburak555

güzel açıklamışında.olmayınca olmuyor işte benim yapım çekingen bunu değiştiremiyorum malesef.

Açılırsın kardeş takma

dilimin ucuna kadar geliyor sonra hepsi gidiyor hevesim kaçıyor bir merhaba diyemiyorum
  • mesajim surda 5dk kestirsin gelecem

edit: yeni uyandım , güzel bir yazı olmuş sonuna kadar okudum ellerinize sağlık bir kaç yerde yaptigim yanlıslar vardı + olarak çok üzerine gidiyordum şimdi biraz inzivaya cekilme vakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 12 Kasım 2012; 18:06:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.