Şimdi Ara

## Pelerin Logo Ally ## Topic Açmadan Önce BAKIN ##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
15.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkaşlar Son Gunlerde Bu Konu Hakkında Çok Topic Açılıor Gereksiz Mesajlarla Forum Kirliligi Oluyor Benim Şu Anda Açtıgım Topic de Buna Uyuyuor Olabilir Ama Bunu Gerekli Gördüm

pelerin alınabilmesi için knight olmak gerekir knight olmak grade işidir bu da national point ( karus oldurme sayısı ) ile olculur clan daki grade dizilimi şoyledir

1. grade 5 : 0 np ( yeni kurulmus clan )
    2. grade 4 : kolluk yeşil rengini alır ( 70.000 np )
    3. grade 3 : clana pelerin ve isminizin yanına simge alabilirsiniz ( 144.000 np )
    4. grade 2 : pelerinin arkasına simge gelir ( 360.000 np )
    5. grade 1 : eğer o serverde ilk 5 sıraya girerseiz kolluk yanmaya başlar ( 760.000 np )

grade 3 deyken knight clerk e gidip ilk seçenegi tıklıycaksınız ve o bolgede olan butun clan uyekeri caithoros adı verilen yaratıgı olduruceksiniz içinden çıkan kutuyu sadece baskan açmalıdır trade edilemez ve baskan baska kimse bu gorevi yapamaz bu yusden baskan parti disband edip kutudaki anahtarı almalıdır şimdi işiniz kolaylastı anahtarı gorevi aldıgınız yere yani knight clerk e verin sonra satın alın

şimdi ally almak ise bu işlemi yapmış olan birinin yanına gidip ally pls demenizdir eer verirse size Knight invite gelecektir buna OK derseniz arkanıza pelerin gelecektir
    clan liderleri Townda dolaşamaz 1 dakika içinde bug olur ve ally patlar bu yusden maradon eslant gibi clan işlemlerinin yapılamayacagı yerde durmanız gerekmektedir
    ally patlaması kotu niyetli kişilerin kullandıgı bi bug dur komut kullanarak sizin pelerininizi patlatır kodu açıklayamacagım bu bug un yayılmasını istemiorum yeni patch ile duselince sorarlarsa açıklanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::bLaCk_PearL:: -- 27 Nisan 2006; 15:40:03 >

• paylasım icin saol yeni baslıyanlar icin gsl bi kaynak
  • çok işşime yaradı saol!
  • iste ally nin dusmemesi icin clan lineridni bizm gibi sembolik yapacaniz :P onunla oynanmiyo geri ally duseli cok oldu da bizim clan linerini moradonda birakip ciktik hic dusmedi kavga olana kadar
  • knight offline xgenon serverinde human mısın AKINCILAR die bi clan hatırlıorum ama..

Not : şu anda okul olduug için forumla fazla ilgilenemiorum az mesaj sayım war yazın bu foruma bi el atabilirim bilgiler vs vs
  • guzelmiş
  • paylaşım için saol
  • paylaşım için saol
  • kol yanmasının grade 1 le alakası yok ama tam olarak bilmiyorum ilk 3 veya ilk 5 olması lazım sıralamada olursan grade 5 bile olsa yanar.Hiç yeni server açıldığında görmedinmi grade 5 kolu yanan clan lar
  • beyler ally nasıl açılıyoorr

bilmiyorum ki ya da

nasıl veriliyooorrr

• Arkadaşlar bana acil pati resmi bulabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

gerçekten teşekkür ederim son günlerde gerçekten fazla topic açmaya baılmıştıv

+1
    Uzun sureden beri ilk defa olumlu konuştun,şaşırdım!!
  • Bana bulabilcek yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: msg180

beyler ally nasıl açılıyoorr

bilmiyorum ki ya da

nasıl veriliyooorrr

kardeşim yukarıyı okusana ne yazmıs

• Grade2 ve Grade1 kac np ister ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hard_Soldier

clan liderleri Townda dolaşamaz 1 dakika içinde bug olur ve ally patlar bu yusden maradon eslant gibi clan işlemlerinin yapılamayacagı yerde durmanız gerekmektedir

bu olaydan dolayı arkadaşlıın çok güzel olduğu , belki de serverın en güzel clanlarından biri dağıldı keşke önceden bilseydi başkanımızgerçi tekrar clan kuruldu ama eskisi kadar güzel olurmu bilmem (olimpia da clanı anlayan anladı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bazar

Grade2 ve Grade1 kac np ister ?

grade 3= 144k np
    grade 2= 360k np
    grade 1= 760k np
  • güzel olmuş da bu ally kaybetme işini pek anlamadım ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.