Yaaa Angelus arkadaşım bende almak istiyorum ama ben klavye ile oldukça iyi idare ediyorum..Nerede ise tur zamanlarına çok yakın dereceler atıyorum..Şimdi momo ya ( sen ne kadar verdim bilmiyorum ama ) o kadar para verip adam gibi kullanamazsam çok pişman olurum..Bir arkadaş klavye ile oynayabiliyorsan direksiyon alma dedi..Sen ne dersin bu konuda..
bende klewye ile iyi zamanlar atıyorum süspansiyonlara gereken değer verilince yol tutuş cok iyi oluyor tabi traction kontrol kapatınca viraj cıkışları klewye ile imkansız ama tatmin ediyor zaten nfs toca falan oynanmaz dümenle oynuyan oynuyorda arcade oyun oynuyor ben simulasyon seviyorum 3-4 oyun içinde 150-200ytl dümen parası vericeğimi pek düşünmüyorum
Yaaa Angelus arkadaşım bende almak istiyorum ama ben klavye ile oldukça iyi idare ediyorum..Nerede ise tur zamanlarına çok yakın dereceler atıyorum..Şimdi momo ya ( sen ne kadar verdim bilmiyorum ama ) o kadar para verip adam gibi kullanamazsam çok pişman olurum..Bir arkadaş klavye ile oynayabiliyorsan direksiyon alma dedi..Sen ne dersin bu konuda..
Dostum ben momoyu 190 ytlye almıştım şimdi fiyatı dahada düşmüştür belki..Bende aynı senin mantığındaydım alsam ya kullanamassam zaten klawyeyle yeterince iyi oynuyorum ne gerek war die AMA.. O GTR de gördüün araçlar sanki kendi arabangibi hissediosun,yani bunu sana tarif edemem wede çok kısa bi sürede alışıyosun yani ben momoyu aldıktan sonra şunu anladım şuana kadar klawyenin yön tuşlarıyla boşuna yarışmışım.. Mesala tır oyunları war o oyunları oynarken bile inanılmaz keyif alıyosun kafamı bi kaldırıyorum 4-5 saat geçmiş..Anlatmak istediim oyun altarnetifleride çok fazla..Şuan momoyla oynadıım oyunlar:GT Legends,GTR2,flatout2,Juiced,F1 Challenge,18 Wheels of Steel Convoy,18 Wheels of Steel Haulin,18 WoS Across America,Need for Speed™ Carbon,Colin McRae Rally 2005.. Sonuç olarak hiç düşünme al bence bu alet için para değil sanki rally arabasının içinden söküp karşıma koymuşlargibi okadar kaliteli wede titreşim motorları okadar güçlüki arada sırada feedback ayarlarını kısmak zorunda kalıyorum yoksa klawye falan herşey oynuyo mesala motor rolantide çalışırken titremesi direksiona wuruyo bunugibi bi çok şey.. Artık gerisi sana kalmış yine çenem düştü çok konuştum yaww.. SAYGILAR...