Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GTR 2

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: GTR 2 Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HyperXCrossfire

26 Aralık 2006; 17:29:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben casperla oynuyorum daha hiç bi oyundan bu kadar zevk almamıştım momoyla oynasak demek ki kim bilir nolur.

g25 ile oynamak lazım bu oyunu

Aerospace

Sisteme Gözat

26 Aralık 2006; 20:53:49 

IGN yılın en iyi yarış oyunu seçmiş.
Pinky_Demon

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Aralık 2006; 21:13:35 

quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

IGN yılın en iyi yarış oyunu seçmiş.
Evt ve bunu sonuna kadar hak ediyor.

Gunwane

27 Aralık 2006; 1:28:15 

Yaaa Angelus arkadaşım bende almak istiyorum ama ben klavye ile oldukça iyi idare ediyorum..Nerede ise tur zamanlarına çok yakın dereceler atıyorum..Şimdi momo ya ( sen ne kadar verdim bilmiyorum ama ) o kadar para verip adam gibi kullanamazsam çok pişman olurum..Bir arkadaş klavye ile oynayabiliyorsan direksiyon alma dedi..Sen ne dersin bu konuda..

kaan84

27 Aralık 2006; 5:02:23 

bende klewye ile iyi zamanlar atıyorum süspansiyonlara gereken değer verilince yol tutuş cok iyi oluyor tabi traction kontrol kapatınca viraj cıkışları klewye ile imkansız ama tatmin ediyor zaten nfs toca falan oynanmaz dümenle oynuyan oynuyorda arcade oyun oynuyor ben simulasyon seviyorum 3-4 oyun içinde 150-200ytl dümen parası vericeğimi pek düşünmüyorum

angelus26

Sisteme Gözat

27 Aralık 2006; 18:23:12 

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Yaaa Angelus arkadaşım bende almak istiyorum ama ben klavye ile oldukça iyi idare ediyorum..Nerede ise tur zamanlarına çok yakın dereceler atıyorum..Şimdi momo ya ( sen ne kadar verdim bilmiyorum ama ) o kadar para verip adam gibi kullanamazsam çok pişman olurum..Bir arkadaş klavye ile oynayabiliyorsan direksiyon alma dedi..Sen ne dersin bu konuda..

Dostum ben momoyu 190 ytlye almıştım şimdi fiyatı dahada düşmüştür belki..Bende aynı senin mantığındaydım alsam ya kullanamassam zaten klawyeyle yeterince iyi oynuyorum ne gerek war die AMA..
O GTR de gördüün araçlar sanki kendi arabangibi hissediosun,yani bunu sana tarif edemem wede çok kısa bi sürede alışıyosun yani ben momoyu aldıktan sonra şunu anladım şuana kadar klawyenin yön tuşlarıyla boşuna yarışmışım.. Mesala tır oyunları war o oyunları oynarken bile inanılmaz keyif alıyosun kafamı bi kaldırıyorum 4-5 saat geçmiş..Anlatmak istediim oyun altarnetifleride çok fazla..Şuan momoyla oynadıım oyunlar:GT Legends,GTR2,flatout2,Juiced,F1 Challenge,18 Wheels of Steel Convoy,18 Wheels of Steel Haulin,18 WoS Across America,Need for Speed™ Carbon,Colin McRae Rally 2005..
Sonuç olarak hiç düşünme al bence bu alet için para değil sanki rally arabasının içinden söküp karşıma koymuşlargibi okadar kaliteli wede titreşim motorları okadar güçlüki arada sırada feedback ayarlarını kısmak zorunda kalıyorum yoksa klawye falan herşey oynuyo mesala motor rolantide çalışırken titremesi direksiona wuruyo bunugibi bi çok şey..
Artık gerisi sana kalmış yine çenem düştü çok konuştum yaww..
SAYGILAR...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Gunwane

28 Aralık 2006; 1:24:04 

Poffffffff alacam sanırımmmm...

FaTaL.P

Sisteme Gözat

29 Aralık 2006; 1:25:28 

HyperXCrossfire

29 Aralık 2006; 16:50:46 

motorun yanmasını hiç gerçekci yapamamışlar alev değil sanki toz çıkıyo

Pinky_Demon

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Aralık 2006; 17:10:39 

Grafik motorunun garibanlığından kaynaklanıyor.

FaTaL.P

Sisteme Gözat

29 Aralık 2006; 17:37:58 

sende yak görelim

mczaga

29 Aralık 2006; 17:58:59 

En iyi zamanlar hangi donanım ile alınır Direksiyon ,Gameped yada klavye 3 nüde denemiş bir arkadaş varmı ?

Birde şu var WCG türü oyun yarışmalarında hangi donanım kullanılır? Orjinalini alıp kendimi geliştirmek istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 29 Aralık 2006; 18:01:33 >

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
Pinky_Demon

Sisteme Gözat

29 Aralık 2006; 18:09:39 

En iyi zamanlar Wheel ile atılıyor.

HyperXCrossfire

29 Aralık 2006; 18:11:38