içim acıyo forumun haline yaw sümüklü nfs carbon cıkmadan topiği 40 sayfayı geçiyo, gtr2 gibi gelmiş geçmiş en iyi sim olmaya aday bi oyun cıkıyo, üstünden 1 ay geciyo ve topic coktan sizlere ömürr hortlatalım bakalım elimizden bu gelir..
Barton 2500+ | Abit AN-7 | 1.5gb DDR400 | ASUS X800XT Platinum Edition + AC Silencer | 120gb WD JB 7200rpm + 250gb Samsung Sata2 NCQ | Philips 109P4 | Jazz JB9901 150watt RMS | Ferrari Force Feedback Wheel | Thermaltake 420watt pfc | ASUS TA 210 | AC Fan Pro TC 2nd: ThorougBred 1700+dlt3c | MSI KT4AV | 512mb DDR400 | Sapphire 9800pro | 15gb Quantum lct 7200rpm + 4gb WD 4200rpm:(| Samsung 763mb | Philips a2.610 5+1 55watts RMS | ASUS 300watt
Doğrudur herkes oynayamaz..Bu arada original oyunum inşallah geliyor..Hamachi nedir nasıl online kapışacam sizinle..:) Birde ne marka model direksiyon tavsiye edersiniz bu oyun için....Süper birşey olsun istiyorum..Fiyat sorun değil..Önerilerinizi bekliyorum..
G25' e can kurban. Keşke fiyatı biraz daha uygun olsaydı 300$ bizi çok aşar. Ben daha Momo için kara kara düşünürken
Bu arada oyun, oynayabildiğim kadarı ile, ilk oyuna göre daha kolay olmuş. Driving School ise bir nevi ehliyet sistemi gibi acemileri bile geliştirecek özellikte yapmışlar. Bu oyuna direksiyon şart, gamepad filan zevk vermiyor.