Şimdi Ara

TTNET’ten Üniversiteli Kampanyası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
6
Favori
26.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üniversitelilere özel TTNET Yalın İnternet!
    Artık ev telefonunuz olmasada internetiniz var.
    Üstelik Yalın İnternet erişim ücreti yok. Modem ücreti yok.
    Hadi gençler!
    Hemen TTNET’e gelin, 6 GB kotalı Yalın NET6 paketine 12 ay boyunca ayda 29,99 TL'ye sahip olun. Üstelik ilk 3 ay ücretisiz Tivibu Web ve ProG avantajıyla!!! Aylık yalın internet erişim ücreti ödemeden İnternet sahibi olmak için 31 Aralık 2012'ye kadar hemen başvurun!

TTNET’ten Üniversiteli Kampanyası!

Dikkat edilmesi gereken hususlar :

Kampanya toplam 100.000 abone ile sınırlı olacaktır.
    Yeni aboneliklerde 30 TL bağlantı ücreti ayda 2,5 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET ADSL faturasına yansıtılır.

----------------------------------------------------------------

Yalın internet kullanan biri olarak bu kampanya fena gelmedi. Her ne kadar TTNet olsa da. Kararsız kaldım ayrıca.
    Siz arkadaşlar ne der bilemiyorum. İçimden sesler bulaşma TTNet'e diyor ama ..

• 12 ay taahhütlü yalın internet 59.90dı zaten..pek sıcak sayılmaz ama kötünün iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben üye oldum..yalın net limitsiz 49,99tl..+15 tl yi ödemeyeceğiz..ama internetim bağlanmadı henüz..sıkıntı var hatta..hala çözecekler dün akşam 8den beri..adsl ışığı yanmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

ben üye oldum..yalın net limitsiz 49,99tl..+15 tl yi ödemeyeceğiz..ama internetim bağlanmadı henüz..sıkıntı var hatta..hala çözecekler dün akşam 8den beri..adsl ışığı yanmıyor..

Ogrenci kimliği şart mı ?
    Bizim bir arkadas uye olmak istiyor da.yas 28 :)

• 12 ay taahhüt var mı ? Yoksa anında bağlatıyorum
  • mevcuttaki yalin interneti iptal ettirip tekrar baglatsak kabul ederler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

ben üye oldum..yalın net limitsiz 49,99tl..+15 tl yi ödemeyeceğiz..ama internetim bağlanmadı henüz..sıkıntı var hatta..hala çözecekler dün akşam 8den beri..adsl ışığı yanmıyor..

öğrenci kimliği şart,bende 32 yaşındayım,kimlik varsa problem yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

öğrenci kimliği şart,bende 32 yaşındayım,kimlik varsa problem yok..

maşallah
    arkadaş alamayacak o zaman.okul biteli yıllar oldu onun.

• * Üniversite öğrencilerinin tespiti için Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığında bulunan veri tabanı kullanılacaktır.
  • *artık ev telefonunuz olmasa da internetiniz var.

bunu anlayamadım telefon aboneliğine gerek yok mu? extra dan telefon faturası gelmeyecekse abone olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulut5155

*artık ev telefonunuz olmasa da internetiniz var.

bunu anlayamadım telefon aboneliğine gerek yok mu? extra dan telefon faturası gelmeyecekse abone olabilirim.

var ama 15tl bedeli var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

var ama 15tl bedeli var

sanırım bu kampanyada 15TL bedeli istemiyecekler benim anladığım o
  • quote:

Orijinalden alıntı: krep

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

var ama 15tl bedeli var

sanırım bu kampanyada 15TL bedeli istemiyecekler benim anladığım o

evet yok da normalde interneti 45e veriyordu yalın ayağına 59a veriyordu
    üniversiteli ye 49a veriyor on tl kâr var sadece

• işin ucunda telefon bağlatma olayı olmayınca bana sıcak geldi :)
    15 TL'lik ücretin olmayışı da avantaj bence.
    Geçen yıl 1 yıl abone olmuştum. 42 TL idi NET6 paketi şimdi aynı paket 29 TL. Bana uygun geldi.
  • Sonunda acildi internetim..

• bu kampanyada hat sahibi mi üniversiteli olmak zorunda?
    hazır yeni zam için de mektup yollamış adi insanlar, buna geçelim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

20 mb hızında superonline varken ttnet nedir?

zeka fışkırıyor resmen . Hangi ülkede yaşıyosun arkadaşım sen superonline heryerde varmıda millete aptal der gibi böyle saçma bir mesaj atıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

20 mb hızında superonline varken ttnet nedir?

kaç yerde var superonline ?
    yeni abone olacaklar için iyi bir fırsat ayda 10 tl az öderler.
  • ben basvurdum
  • quote:

- Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinin alınması durumunda otomatik olarak ilk 3 ay ücretsiz TİVİBU WEB MAXİ paketi müşterilere tanımlanır. İlk 3 aydan sonra aylık 3,90 TL paket ücreti otomatik olarak yansıtılır. Tivibu Web aboneleri kampanya çerçevesinde bir üst pakete geçiş yapabilir. Bir üst pakete geçiş yapması durumunda hediye süre kullanım hakkını kaybeder.

- Kampanya kapsamında yer alan internet paketlerinden yararlanan müşterilerimiz, dilerse 12 ay taahhüt vererek ilk 3 ay ücretsiz, sonrasında aylık 4,90 TL olarak ücretlendirilecek ProG Üniversiteli paketinden yararlanabilecektir. Taahhüt süresi içerisinde TTNET ProG’nin iptali ya da Üniversiteli Paketinin iptali durumunda indirimli kullanılmış süreye mahsuptan kampanya ile indirimli kullanılan ay X 4,90 TL ceza uygulanır. 12(oniki) aylık taahhüt süresinin dolmasının ardından TTNET ProG üyeliğinizi sona erdirmemeniz halinde, üyeliğiniz o günkü aylık standart paket fiyatından taahhütsüz ve otomatik olarak devam eder.

Başvuru yaparken tivibu ve prog üyeliklerini seçmeme imkanımız var mı? Prog opsiyonel anladığım kadarıyla. Tivibu üyeliği 3 ay sonra iptal ettirildiğinde ceza uygulaması olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirtect -- 9 Kasım 2012; 8:31:34 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.