Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.171
Cevap
204
Favori
1.066.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylaşım için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araç üzerinde ciddi çalışma yapmışsınız ve gerçekten iyi olmuş.Benim ilgimi daha çok sis ve uzun farlar çekti.Mevcut sarı ampuller çok demode duruyor ve araca hiç yakışmıyor.Sizden ricam ampulleri nasıl temin edebilirim.Sanırım İstanbuldasınız ve bunları yaptırmak için oraya gelme şansım da yok.Ampulleri temin edebilirsem burada değiştirebilirim diye düşünüyorum.
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...

• Gündüz farı olarak osramın ledriving fog modelini kullanabilirsiniz hem işlevsel hem de hoş görünümlü, ben kullanıyorum tavsiye ederim. Ayriyetten isteyen sinyallere bağlayarak dönüşlerde çalışan tarafın sisini aydınlatma için kullanabilir.

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manci -- 6 Ocak 2016; 9:32:35 >
    2014 xv de canımı en çok sıkan arka tekerin keskin kasislerden geçerken zıplaması bu araçta yok.
    Konfor bu araçta eskisine göre baya iyileşmiş.
    Araç eskisine göre çok sessiz.
    Ön gösterge paneli ve dokunmatik müzik sistemi son derece güzel olmuş.
    2014 xv de bluetoothla telefona bağlanırken sürekli sorun yaşıyordum. Bu araçta telefon hemen bağlanıyor. Ayrıca telefon rehberimi de şıp diye indirmeyi başardım. Öncekinde bunu hiç yapamamıştım.
    Bu araçta tavan rayı da çok hoşuma gitti.
    Genel olarak aracın sürüş keyfi, konforu eskisine oranla çok ama çok iyi bir izlenim bıraktı bende.
    Bir tek eksiği kalmış o da orta kol dayamanın öne gelip ayarlanmaması. Buna da İran özrü diyelim artık.
    Değişim öncesi Murat bey beni biraz üzmüştü ama neticede ülke koşullarında işini yapmaya çalışan bir çalışan olduğu için kendisine yönelik kaba söylemimden üzüntü duydum. Kendisini tanımam ama 45 yıllık ömrümde kimseye tek bir kötü söz etmemiş olmakla övünen biri olarak "küfretmemek için kendimi zor tuttum" sözüm nedeniyle kendisinden özür diliyorum.
    Araç tam anlamıyla yeni yıl hediyesi oldu. Yargı Bey'e tekrar teşekkür ediyorum. Her adımda benden yardımlarını eksik etmedi.

• yeni aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın. Tekerinize taş değmesin.
    iyi seneler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yargı Bey'e ve Subaru Türkiye'ye benden de teşekkürler ve saygılar.

Orijinalden alıntı: skaratas1971

Bu gün yeni xv aracımı teslim aldım.
    2014 xv aracımdaki beğenmediğim tüm özellikler bu araçta giderilmiş.
    Direksiyon çok güzel. Çapı biraz düşürülmüş. Ele harika oturuyor ve eski direksiyonda hissettiğim tatsız his bu direksiyonda yok.
    2014 xv de canımı en çok sıkan arka tekerin keskin kasislerden geçerken zıplaması bu araçta yok.
    Konfor bu araçta eskisine göre baya iyileşmiş.
    Araç eskisine göre çok sessiz.
    Ön gösterge paneli ve dokunmatik müzik sistemi son derece güzel olmuş.
    2014 xv de bluetoothla telefona bağlanırken sürekli sorun yaşıyordum. Bu araçta telefon hemen bağlanıyor. Ayrıca telefon rehberimi de şıp diye indirmeyi başardım. Öncekinde bunu hiç yapamamıştım.
    Bu araçta tavan rayı da çok hoşuma gitti.
    Genel olarak aracın sürüş keyfi, konforu eskisine oranla çok ama çok iyi bir izlenim bıraktı bende.
    Bir tek eksiği kalmış o da orta kol dayamanın öne gelip ayarlanmaması. Buna da İran özrü diyelim artık.
    Değişim öncesi Murat bey beni biraz üzmüştü ama neticede ülke koşullarında işini yapmaya çalışan bir çalışan olduğu için kendisine yönelik kaba söylemimden üzüntü duydum. Kendisini tanımam ama 45 yıllık ömrümde kimseye tek bir kötü söz etmemiş olmakla övünen biri olarak "küfretmemek için kendimi zor tuttum" sözüm nedeniyle kendisinden özür diliyorum.
    Araç tam anlamıyla yeni yıl hediyesi oldu. Yargı Bey'e tekrar teşekkür ediyorum. Her adımda benden yardımlarını eksik etmedi.

Telefon rehberi indirme için söylüyorum Biz 2014 modelde bu özelliği yok sanıyorduk

Yani şimdi bu özellik mi geldi yoksa biz mi yapamıyorduk bu konu net olarak nasıl acaba.
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...

• 2016 yeni Kasa XV modelleri satışa çıkmış.
    İnceledim görsel olarak değişikliğe gidilmiş ..
    Motor , yakıt seçeneği olarak aynı.
    Şu anda fiyat değişikliği listede yapılmamış.
    2015 model almak isteyenler için fırsat olabilir .

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Arka stoplar değişmiş, direksiyonun orta görünümü konsolu değişmiş,turuncu dikişli desenli koltuklar ,ön tampon gündüz far ı ve sis far ı görünümünde değişiklik var ..2015 mayıs da çıkan kasayla arasında ki farklar benim gördüğüm bu kadar :)) daha güzel ce sportif bir görünüm kazanmış bence .

Orijinalden alıntı: xalikoSubaru

Merhaba bir lastik normal kaç bin kilometre de (4 mevsimlik) değişdirmek lazım...?

Genellikle kullanım yoğunluğu, yolların etkisi, lastiğin üretim yaşı vb etkenlere de bağlı
    olmak kaydı ile sadece kilometre derseniz, söz konusu markanın dayanıklılığına göre değişebili.

Ancak 30.000-40.000 km arası olabilir.
  • xalikoSubaru X kullanıcısına yanıt
    Lastik üretim tarihinden itibaren ortalama 4-5 yıl veya 50-60 bin km diye hangisini önce yaparsanız diye biliyorum .

• Lastik için km den ziyade diş derinliği önemli. Zamanla kauçuğun yapısı da bozulduğundan diş derinliği yeterli dahi olsa 5 yıldan fazla kullanmamak sağlıklı olur. Lastiğin diş derinliğinin kaç km de yetersiz duruma geleceği ise lastiğin özellikleri ve kullanım sitili ile doğrudan alakalı. Daha sert yapılı lastikler daha uzun km dayanırken, yumuşak yapılı ve sessiz lastikler daha kısa km lerde bitebiliyor. Yinede ortalama derseniz yukarıda da belirtildiği şekilde 40-50bin km ler normal galiba.

Teşekkür ederim arkadaşımın numarasını isteseniz verim görüşün öyle beyni falan yok 0 sn de takılıyor ve gerçekten çok güzel özelliklen sellektör yapınca patlama yapıyor ve farkedilebilme dahada fazlalaşıyor.
    Outback: 235
    Levorg: 112
    Brz: 28

Tum marka modeller icin tam liste

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113430007

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.