Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
12.031
Cevap
199
Favori
982.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kış lastiği konusunda bişey danışmak istiyorum arkadaşlar. Eski aracımdan kalan 225 50 17 ebatlarında bir kış lastiğim bulunmakta. Bu aracın ebatları 225 55 sanırsam kontrol etmedim gerçi sitesinde öyle yazıyor. Eski lastiklerimi kullansam acaba ne gibi avantaj dezavantaj edinirim?



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elfredy

    Kış lastiği konusunda bişey danışmak istiyorum arkadaşlar. Eski aracımdan kalan 225 50 17 ebatlarında bir kış lastiğim bulunmakta. Bu aracın ebatları 225 55 sanırsam kontrol etmedim gerçi sitesinde öyle yazıyor. Eski lastiklerimi kullansam acaba ne gibi avantaj dezavantaj edinirim?

    Yanak kalınlığınız standart lastiğe göre %5 daha düşük olur. Bu da 11.25mm'ye tekabül ediyor. Daha fazla titreşim ve yol sesi almanız muhtemel. Ciddi bir fark yaratır mı bilemiyorum. Düz mantıkla bakarsanız da (basınç değerine bağlı olarak) araç yüksekliğiniz 11 mm azalır. Çok taşlı çakıllı yollarda kullanıyorsanız ince yanaklı lastik tercih etmemeniz gerekir.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Lastik basıncı hakkında bilgisi olan varmı?
    aracınızda yük yoksa hepsi 31 psı olsun dedi ama ,serviste öyle yaptılar
    değerler normalmidir



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 2015 model için ledli bi-xenon (mercekli xenon) dönüşümü mümkün mü fikri olan var mı?
  • sabah sabah bu da benden olsun..(aksam web sayfası çalışmıyordu bir ara)



     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

    buradaki ford edge i kuga olarak alabilirsiniz. (kuga dusuk motorlu edge olarak alınabilir)

     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!


    ne demiştik:
    Confidence In Motion... ....(Önce Surus Guvenliği) ("Önce" yi ben ekledim)




    NOT: fiyatlara dikkat.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorcan -- 19 Eylül 2015; 8:31:16 >




  • the wade kullanıcısına yanıt
    bunu yaptırabilirseniz, bizimle paylaşırsanız cok sevinirim. birde koltuk arkası multımedya oynatmak için ekran taktırırsanız , paylasımlarınız cok makbule gecer. kusura bakmayın bu konuda yardımcı olamıyorum...
    kullananlar HID fardan memnun galiba :) xeon a gecebilirseniz bence "C" formlu led farıda yaptırmayı deneyin . tiguana sonradan led far taktırtanlar var guzelde duruyor.
  • Bu araç yıkamacılardan benim gibi bıkan varmı? Adamlar arabayı jeep kategorisine sokup 30 TL istiyorlar. Neymiş altı yüksekmiş, 4 çekermiş,vs.. Arabanın çekiş sisteminden onlara neyse!! Aracın normal binek arabadan boyut olarak farkı yok , bu çakallarda öpecek adam arıyorlar...
  • calledman kullanıcısına yanıt
    abi yalnız bir seye dikkat ettim oto yıkamacılar, subaru xv hakkında cok insandan daha iyi bilgiye sahip..30 tl dısında birde bahsis beklerler soyleyim :)


    not: compact suv sınıfında xv :) 30tl konusunda yorumum yok ama artık muamele boyle.. lastik degiştirirken de onceden bir 15-20 tl atmanızı beklerler şimdiden soyleyeyim.. :))

    ben lastik parkda lastik degiştirirken yeni forester lardan biri geldi..adama bir muamele içimden "kim lan bu" diyerek adamı suzdugumu bilirim.. :) lastikçilerin tanışı falan da degilmiş sonradan bos durmadık sorduk tabi.. :)
    selamlarımla..
  • Bugün biraz gezinti yapayım dedim arabayı bozuk yollarda kullandım biraz bozuk zemindeki arabanın stabil hareketi gayet hoşuma gitti tozlu topraklı mıcırlı yollarda kullandım rampalarda herhangi bir şekilde patinaj vs çekmeden kalkabiliyor olması gayet iyi. Derken bizim ordaki boğa güreşi alanı aklıma geldi oraya gittim ve boğaların kaçmaması için yapılan rampalara gireyim dedim arabanın bir tekerini havaya kaldırması için gayet te iyi oldu :) sizinle bu tecrübemi paylaşayım dedim
    https://store.donanimhaber.com/ff/da/db/ffdadb70ca227be9cf913fac28a96aee.jpg
    https://store.donanimhaber.com/21/df/d7/21dfd73fb72662e92db13d70cadd503e.jpg
    https://store.donanimhaber.com/f5/03/c4/f503c480ccc9262fd7f99bc8d02a1a90.jpg
    https://store.donanimhaber.com/66/2d/25/662d25ee793fa91dc4f5a027eb960888.jpg
    https://store.donanimhaber.com/62/6b/97/626b9704b395efa165c9c479adafd347.jpg
    https://store.donanimhaber.com/a7/8a/31/a78a311bd5dfd54700ac10f97876fcf5.jpg
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!




  • resimler için tesekkur ederiz. yalnız ne diyeyim , dur bakalım burada ne yapacak diye kendi xv mi araziye sokamazdım herhalde (yazık ya arabaya daha yenide :) )
    ben deve guresini biliyorum da , hatta bizim yakınlarımızın develeri de vardır, pahalı ugraslar .. boga guresinin izmir tarafında yapıldıgını bilmiyordum. bunun da belli taihlerde turnuvaları oluyormu ??merak ettim şimdi..
  • vorcan V kullanıcısına yanıt
    İzmir değil burası :) artvindeyim ben izmirden aracı aldım. Daha önce paylaşımlarda bulundum izmirden artvine yolculuk anıları vs ama silinmiş tamamı. Yaklaşık 3 4 günlük paylaşımların tamamı gitmiş benimkiler dahil.
  • Elfredy kullanıcısına yanıt
    :)

    paylasımları goremedim..silinmesi kotu olmus..
  • Bugun sabah erken saatte eskisehirden ankaraya yola ciktim. Tam 230 km yol yaptim hic durmadan ve 2 saat 45 dakikada 100 km hiz sabitleyiciyi calistirarak yol aldim. Yakit tuketimim 5.6 olarak gosterdi ve yuzumde bir gulumseme olustu. Yetkili servisteki islerim sebebiyle geldigim subaru bayisinde kirmizi levorgu test etme sansim oldu. Sunu soylemek isterim gercekten surus keyif performans olarak fazlasiyla tatmin etti beni. Hele gaza yuklendigimde koltuga yapistirma hissi bambaşkaydı. Dizayn olarak iste budur dedirtmedi ama kalite hissi gayet yuksekti. Aracin altinin xv den alcak olmasi bizim gibi suv kullananlar acisindan negatif bir faktör olarak gördüm. Ancak kullanis stili son derece basarili bir arac. Test araci halen 750 km de showroomda füme bir araç daha var.mavi ve beyaz renklerin gelecegini söyledi yetkili arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum ilgisinden dolayi. Ayrica bu forumu ve yazdiklarimizi okuyan bir arkadasla da tanıştım. Ortak noktalardan bahsettik xv hakkinda ve memnuniyetimizi belirttik. Koltugun kalitesi ve arka hava ufleme kanallarinin olmamasini elestirdik. Fakat levorg dada ayni sekilde olmadığını gorduk. Simdilik tespitlerim bunlar. Iyi forumlar ve iyi bayramlar diliyorum herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • izlemeyenler veya haberi olmayanlar içn:

    https://www.youtube.com/watch?v=Sar-Z7qciYA


    bunlarda satıs rakamları: 2015

    http://m.ototeknikveri.com/haber/5623/2015-ocak-agustos-model-bazinda-otomobil-satislari

    bana gore reklamsız xv cok iyi. (reklamsız, kullanıcı reklamlı :) )




  • arkadaşlar arabasına park sensörü taktıran var mı? ben daha önce hiç taktırmadım park sensörü orjinalın haricinde. tampona herhangi bir müdehale vs ediyorlarmı? arabanın kamera sistemine entegre edilebiliyormu veya daha güzel bir şekilde uygulama şekli varmı? önerilerinizi beklemekteyim. şimdiden teşekkür ederim.
  • Elfredy kullanıcısına yanıt
    Ben arabayı alırken, hediye kapsamında arka park sensörü taktırmıştım. Sensörler tampon delinerek yapılıyor. Görmedim ama, bu işlemi tamponu yerinden çıkartarak yaptıklarını sanmıyorum.

    Bendeki uygulama hiçbir yere entegre değil, sadece sesli uyarı yapıyor. Hatta bu uyarıyı fazla emniyetli bir şekilde erken ötmeye başlayarak yapıyor. Kutu görünürde olmadığı için bir ayar varsa bile yapmak mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vorcan

    izlemeyenler veya haberi olmayanlar içn:

    https://www.youtube.com/watch?v=Sar-Z7qciYA


    bunlarda satıs rakamları: 2015

    http://m.ototeknikveri.com/haber/5623/2015-ocak-agustos-model-bazinda-otomobil-satislari

    bana gore reklamsız xv cok iyi. (reklamsız, kullanıcı reklamlı :) )


    Reklam güzel ama satışlar güzel değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaruz

    Bugun sabah erken saatte eskisehirden ankaraya yola ciktim. Tam 230 km yol yaptim hic durmadan ve 2 saat 45 dakikada 100 km hiz sabitleyiciyi calistirarak yol aldim. Yakit tuketimim 5.6 olarak gosterdi ve yuzumde bir gulumseme olustu. Yetkili servisteki islerim sebebiyle geldigim subaru bayisinde kirmizi levorgu test etme sansim oldu. Sunu soylemek isterim gercekten surus keyif performans olarak fazlasiyla tatmin etti beni. Hele gaza yuklendigimde koltuga yapistirma hissi bambaşkaydı. Dizayn olarak iste budur dedirtmedi ama kalite hissi gayet yuksekti. Aracin altinin xv den alcak olmasi bizim gibi suv kullananlar acisindan negatif bir faktör olarak gördüm. Ancak kullanis stili son derece basarili bir arac. Test araci halen 750 km de showroomda füme bir araç daha var.mavi ve beyaz renklerin gelecegini söyledi yetkili arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum ilgisinden dolayi. Ayrica bu forumu ve yazdiklarimizi okuyan bir arkadasla da tanıştım. Ortak noktalardan bahsettik xv hakkinda ve memnuniyetimizi belirttik. Koltugun kalitesi ve arka hava ufleme kanallarinin olmamasini elestirdik. Fakat levorg dada ayni sekilde olmadığını gorduk. Simdilik tespitlerim bunlar. Iyi forumlar ve iyi bayramlar diliyorum herkese.

    Hocam bu Maltepedeki bayi mi? Biz gittiğimizde kim kime dün dumaydı orasıysa. Kendi kendimize gezdik 15 dakika sonra da çıktık gittik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 22 Eylül 2015; 13:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serdaruz kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamıyorsam koltuğun kalitesini eleştirdiğinizi söylemişsiniz. Daha önce de aynı yönde paylaşımlarım olmuştu. Şimdi yinelemek gereği hissediyorum. Daha 3 gün önce gene bel fıtığı atağı geçirdim. Neredeyse bayram tatilinden vaz geçiyordum. Kendimi bugün iyi hissettim ve düştük yollara. İstanbul - İzmir mükemmel rahat bir yolculuk. Koltuk yapısı öyle ki sırtımın neredeyse tamamı mutemelen 3/4 lük bir alanı her daim koltukla temas halinde kalabiliyor. Sırt bel ağrısı sıfır. Evimdeki hiçbir koltukta böyle rahat etmiyorum. Ayrıca kafalığı da öne yatırıyorum. Daha ne diyeyim. Sizin eleştirinizin sebebi nedir merak ediyorum açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrahan18 B kullanıcısına yanıt
    Daha önce maltepede idi ancak şu an konya yolu eskişehir kavsagi ilerisi next level binalarinin orada. Yani konya istikametine giderken citroen subaru birarada. Ilgi meselesi konusunda haklisiniz evet kimse hosgeldiniz demiyor ama ben artık herkesi tanidigim icin direkt levorg var disarda hadi test edeyim dedim ve hemen peki dedi yetkili arkadaş. Durum bu sekilde siz sorarsaniz cevap alabiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.