Şimdi Ara

Nokia Lumia 830'un ilk görüntüleri sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Nokia Lumia 830'un ilk görüntüleri sızdı




    Microsoft'un birkaç hafta önce resmen duyurduğu Apollo kod adlı Windows Phone 8 mobil işletim sistemine sahip Lumia 920 ve 820 modellerini dünya genelinde piyasaya sürmeye hazırlanan Nokia, yeni bir Lumia cihazı üzerinde çalışıyor olabilir. Lumia 920 ile yılın ilk yarısında satışa sunduğu Lumia 900, Lumia 820 ile de geçen yıl çıkış yapan Lumia 800'ün WP8 ürün portföyündeki yerini dolduran tecrübeli üreticinin Lumia 710'un halefi olarak tanıtacağı akıllı telefonuna ait detaylı görüntüler internete sızdı.

     

    Lumia 830 model numaralı cihaz, 820'den daha büyük bir model numaralandırmasına sahip olmasına karşın donanım anlamında daha zayıf ve bütçe dostu bir ürün olacak. Teknik özellikleri henüz bilinmeyen aygıt tüketiciye en az beş renk seçeneği sunacak ve Lumia 710'daki tasarım anlayışı yerine Finlandiyalı üreticinin standart dikdörtgen, tek parça halinde plastik kasa dizaynını benimseyecek. 830'un yaklaşık 4 inç büyüklüğünde bir ekranı beraberinde getirmesi bekleniyor.




    Çinli Dospy.com sitesinin forumunda yayınlanan Nokia Lumia 830 görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

     



    Nokia Lumia 830'un ilk görüntüleri sızdı






    Nokia Lumia 830'un ilk görüntüleri sızdı






    Nokia Lumia 830'un ilk görüntüleri sızdı








  • Günümüz de tombul tombul rengarenk aynı stil akıllı stil telefonlar üreten nokia 2003'e kadar piyasayı siler süpürürdü. Micro$oft ile içli dışlı olduktan sonraki iddialı açıklamaları da kulaklarımız da cınlıyor hala.

  • görünüşü 820ninkinden daha iyi 920 alınca da peşine hemen 930 duyurmazlar inş
  • nokia nın telefonlarını sallayan var mı?

    birde saçma sapan adlandırması yokmu telefonlarını lumia 123123124
  • Simdi ustunede BIZIM RENKLI KAPAKLARIMIZ VARRRRR BAKIIIIN i gozumuzu sokacak reklam filmini de cektim mi demeyin nokia nin keyfine.
    98 de komaya girmis ve 2012 de uyanmis adam disinda artik nokia ya ilgi duyan var mi yahu.
    Windows Phone sarildi ama HTC bile fiyat ve performans bakimindan nokia dan daha iyi , alinabilesi teller yapiyor.
    Lg ve samsung uzaktan izlesede wPhone ekosistemini onlarda girdiginde piyasaya renkli kapakta kurtaramayacak nokiayi

  • Cok sevdim ben. Desire x mi bu mu deseler dusunmeden bunu secerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aferin nokia ya kalin ama RENKLİ telefonlar yapiyo anlamiyorum hedef kitle ana okulu mu cunku bunu alacagima android telefon veya iphone alirim renk istiyosam kilif veya sticker kullanirim hem daha hafif hem daha iyi bi telefonum olur istedikce de rengini degistirebilirim.

  • yine soylıcem kusura bakmayın bır apple degıl

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Windows Phone sarildi ama HTC bile fiyat ve performans bakimindan nokia dan daha iyi , alinabilesi teller yapiyor.


    htc windows phone 8x 1600 lira
    lumia 920 1700 lira iken ve lumia htc 8xden daha iyi batarya, daha iyi kamera, daha iyi ekran gibi özelliklere sahip iken htc 100 lira ucuz diye mi f/p oluyor, nerde bu f/p göremiyorum nasıl f/p oluyor htc?

    resmen nokia haberi çıksada boş beleş sallasak diye bakıyorsunuz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rajeesh

    quote:

    Orijinalden alıntı: KasatkaWindows Phone sarildi ama HTC bile fiyat ve performans bakimindan nokia dan daha iyi , alinabilesi teller yapiyor.
    htc windows phone 8x 1600 liralumia 920 1700 lira iken ve lumia htc 8xden daha iyi batarya, daha iyi kamera, daha iyi ekran gibi özelliklere sahip iken htc 100 lira ucuz diye mi f/p oluyor, nerde bu f/p göremiyorum nasıl f/p oluyor htc?resmen nokia haberi çıksada boş beleş sallasak diye bakıyorsunuz


    F/p derken 8s'i kastetmiş olabilir arkadaş, ben de lumia 920'yi 8x'ten daha başarılı buluyorum ama orta segmentte 8s daha uygun bir seçenek olacak gibi duruyor

  • bazıları nokia yayı kötülüyor. düne kadar telefonu nokia ile öğrendiler şimdi beğenmiyorlar. Nokia eski günlerine lumia serisiyle dönecek gibi. birisi yazmış bu ne adlandırma lumia isminin beğenmemiş iphone kaç telefon üretmiş bir de nokia kaç tane üretmiş öğrensin ondan sonra yorum yazsın

  • Muhtemelen çine özel yapılmış bir cihaz...
    Ama tasarımı sevdim.zaten içinde windows phone olunca samanlık seyran olur :)

    Biride iphoneden bahsetmiş.Evet artık yenilik bazında yerinde sayan teknolojide geri kalmış bir platformu bize hatırlattığın için teşekür ediyorum.Sayende biraz nostalji yapıyoruz :)

    @swat882

    Cihazın adlandırmasını geç kendi nickine bak önce...

    Nokiayıda biz takıyoruz hiç merak etme...Buyur gel lumia başlığına :)

  • eminim kendiliğinden sızmıştır
  • sanırım 8s in karşılığı olarak çıkıyor.
    tahminim 1ghz s4 olur
    muhtemelen 512 mb ram. umarım 1gb ram olur
    tasarım olarak 8s'den daha iyi olduğu için yakın fiyatta çıkarsa 830 daha çok satabilir
  • yayılandı yerine artık sızdırıldı sözcüğü aldı.

  • Lumia serisi çok başarılı olacak.

  • Birbirinin aynı tasarımlar ...nerde kaldı o muhteşem tasarımların be nokia ..hem o windows phone nedir ya çirkin bile değil boş bomboş bir sistem.

  • İlk yorumlar sonrası düşündüğüm, Nokia'nın bu insanlara kazık attığı yönünde. Yoksa bu öfke olamaz :) 10 numara telefon yapıyorlar. Saçma sapan İphone kılıflarına dünyayı döken insanların düştüğü duruma düşmek istemem. Şarj cihazı 60 liraya satılan cihaz ise boştur benim için :) Galaxy S3'ü çok bekledim ama fıs çıktı. Lumia ise gerçekten heyecan verici ve kaliteli görünüyor. Nokia candır arkadaş. Şu güne kadar kullandığım tek marka!
  • İnşallah Nokia iyi bir atak yapar. Apple kullanıcısı olmama rağmen Nokia gibi bir şirketin eski gücünde olmamasına üzülüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bazıları nokia yayı kötülüyor. düne kadar telefonu nokia ile öğrendiler şimdi beğenmiyorlar. Nokia eski günlerine lumia serisiyle dönecek gibi. birisi yazmış bu ne adlandırma lumia isminin beğenmemiş iphone kaç telefon üretmiş bir de nokia kaç tane üretmiş öğrensin ondan sonra yorum yazsın

    Helal.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.