Şimdi Ara

5000TL BÜTÇE 55' LED TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süredir saplantı haline getirdiğim samsung 55es8000 led tv'yi almak üzereyim.ama konu hakkında benden tecrübeli, deneyimli, başka markaları da kullanmış arkadaşlardan son kez bir tavsiye almak istedim.ödeyeceğim rakam büyük olduğu için geri dönüşü olmayan bir hata yapmak istemiyorum.kullanım amacımı uzun uzun yazmıyorum.(tv-3d-oyun-internet tv,vb)almayı planladığım tv'nin özelliklerine bakılarak hangi amaçlar için kullanılacağı anlaşılabilir.aynı kategoride 55" 'ten aşağı olmayan, 5000TL sınırını çok geçmeyen marka ve model önerilerinizi bekliyorum. ayrıca ses sistemi de alacağım.önereceğiniz tv ile uyumlu çalışacak 1500TL'yi geçmeyen yine marka-model belirterek ev sinema sitemi tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.öneride bulunan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    bu arada evde TELEDÜNYA-HD KUTU kullanıyorum. internet bağlantım uydunet-20 Mbps'a kadar hız.(tv interneti için yazıyorum.)

• Ben olsam 60PM6800 alırdım

OLED kıpıyı aralamışken tv ye 5000tl vermek mantıksız bekle ve OLED al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician42

uzun süredir saplantı haline getirdiğim samsung 55es8000 led tv'yi almak üzereyim.ama konu hakkında benden tecrübeli, deneyimli, başka markaları da kullanmış arkadaşlardan son kez bir tavsiye almak istedim.ödeyeceğim rakam büyük olduğu için geri dönüşü olmayan bir hata yapmak istemiyorum.kullanım amacımı uzun uzun yazmıyorum.(tv-3d-oyun-internet tv,vb)almayı planladığım tv'nin özelliklerine bakılarak hangi amaçlar için kullanılacağı anlaşılabilir.aynı kategoride 55" 'ten aşağı olmayan, 5000TL sınırını çok geçmeyen marka ve model önerilerinizi bekliyorum. ayrıca ses sistemi de alacağım.önereceğiniz tv ile uyumlu çalışacak 1500TL'yi geçmeyen yine marka-model belirterek ev sinema sitemi tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.öneride bulunan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
    bu arada evde TELEDÜNYA-HD KUTU kullanıyorum. internet bağlantım uydunet-20 Mbps'a kadar hız.(tv interneti için yazıyorum.)

quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Ben olsam 60PM6800 alırdım

@wandoga hocam oled tv'ler 2013'ün sonuna kalmış gibi gözüküyor şu an için. Eğer arkadaşın acelesi varsa ya da sadece şu an için almak istiyorsa yardım edelim arkadaşımıza

gelelim size tavsiye edebileceğim televizyonlara. 55ES8000 iyi televizyondur. Ancak samsunglarda ölü pixel, ışık sızması, bulutlanma gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Diğer markalardada çıkabiliyor elbette. Ama bunun samsungda biraz daha baş ağrıttığı çoğu kişinin ortak görüşü benim incelemelerime göre. Ama sana önerebileceğim modeller şunlar:

1. 55ES7 ya da 8000
    2.http://www.kolaybay.com/LG-55LM860V-Led-Televizyon-Lg-Turkiye-Garantili%2CPR-16552.html?ref=akakce&v=1.23.3 -960V seni aşıyor o yüzden yazmadım.-
    3.http://www.avrupatr.com/KDL-55HX850-139-Ekran-Full-HD-3D-LED-TV-2m-HDMI-Kablo-Hediye%2CPR-984.html?ref=akakce&v=1.35.2 -139 tl aşıyor seni ama çok iyi televizyondur.-
    4.http://www.beyazesyamerkezi.com/Philips-55PFL7007K-Full-HD-Led-Tv-3D-Smart-Uydulu-_14227.html?ref=akakce&v=1.12.2#0 -bunada bakabilirsin hocam.-

bir bak derim bunlara.

• Philips 55pfl8007k modeline de göz atmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Philips 55pfl8007k modeline de göz atmalısın.

yazıcaktım ama arkadaşın bütçesi 5000 diye dediği için onu yazmaktan vazgeçtim hocam, ama bakabilir.
  • quote:

oledlerde ekranda leke olayı aşıldımı acaba ?
  • oledler 2014 sonuna kaldi ayrica ciksada cok astromik bir fiat olur bulursan 5 e pana 55 vt50 al ben30 nu satrunden 5 yil garantiyle acilisa ozel 3300 e aldim harika 50sini dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

yazıcaktım ama arkadaşın bütçesi 5000 diye dediği için onu yazmaktan vazgeçtim hocam, ama bakabilir.

Biraz araştırsa 5000tl civarında rahatlıkla bulabilir.
  • Kesinlikle 55hx850 öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Oled leke olayı derken ?

Oled çıktığında elbette fiyatlar fazla olacaktır ama zaten arkadaş 5000tl yi gözden çıkarmış...

Şu an için en mantıklısı orta düzey bir tv almak ve 1-2 sene kullanmak sonrasında oled'e geçiş yapmak... Acelem var illa alacam diyorsan ben olsam LG 60PM6800 den şaşmazdım

• quote:

quote:

quote:

Oled leke olayı derken ?

Oled çıktığında elbette fiyatlar fazla olacaktır ama zaten arkadaş 5000tl yi gözden çıkarmış...

Şu an için en mantıklısı orta düzey bir tv almak ve 1-2 sene kullanmak sonrasında oled'e geçiş yapmak... Acelem var illa alacam diyorsan ben olsam LG 60PM6800 den şaşmazdım

oled ekranlarda aşılamayan bir leke sorunu vardı benim gördüğüm oledlerde mevcuttu
    siyah ekranda sanki boya dökülmüşte iz bırakmış gibi bir sorun, ölü piksel den bile daha rahatsız edici

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Biraz araştırsa 5000tl civarında rahatlıkla bulabilir.

doğru. bulur, hatta kampanya falan yakalanabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oled leke olayı derken ?

oled ekranlarda aşılamayan bir leke sorunu vardı benim gördüğüm oledlerde mevcuttu
    siyah ekranda sanki boya dökülmüşte iz bırakmış gibi bir sorun, ölü piksel den bile daha rahatsız edici

OLED daha yeni çıkıyor hatta çıkacak

Plazmada olan uzun süre sabit görüntüde yanma olayından mı bahsediyorsun acaba?

Plazmada ki yanma olayı da çok problem değil 3-5 sn de kaybolur veya taratırsın geçer kalıcı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 8 Kasım 2012; 12:14:53 >

• eğer bu rakamlara çıkıyorsanız tavsiyem panasonic vt serisi plazma tv olur.Ama yok illaki led lcd tv alıcaksanız sony hx serisini inceleyin derim.

• Eğer LG düşünürseniz alta ki gibi bir kampanya yapmışlar ki bence çok alınası olmuş.

http://www.lg.com/tr/lghduydualicilitv
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Kesinlikle 55hx850 öneriyorum.

geçen bayramda 5000 tl ye indi bu tv nin fiyatı. avrupanın en iyi 3d tv si seçildi. tavsiye ediyorum.

5000TL BÜTÇE 55' LED TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 8 Kasım 2012; 14:40:49 >
  • İlgilenip tavsiyede bulunan, yol gösteren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. yalnız burada belirtilen tv modellerini, benim bahsettiğim 55es8000'i alma bu önerdiğimi al olarak mı algılamalıyım. yani burada tavsiye edilen tv modelleri hem teknik olarak,hem görüntü kalitesi olarak samsung 55es8000 den çok daha iyi midir? belirtilen modelleri internetten inceledim, hepsi güzel görünüyor(teknik olarak) yalnız bunları hafta sonu üşenmeden gidip media markt yada benzeri mağazalarda yerinde inceleyeceğim.çok fazla kafam karışmaması için görüş bildiren arkadaşlar tavsiye-kalite'ye göre içinde 55es8000'inde olduğu bir top 5 sıralaması yapabilirler mi?maksadım 55es8000'in diğer tavsiyelerinizin öncelik olarak neresinde belirlemek. oled için daha zaman var ve çok da ucuz olacağını zannetmiyorum.o kadar da beklemeye vaktim yok açıkcası.ses sistemi önerisi hiç gelmemiş :)
    emek verip cevap yazma inceliğini gösteren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.saygılar.

• Açıkcası herkesin beğenisi farklıdır ondan siz mağazada bizzat görün ona göre karar verin.

Genelde kim ne kullanıyorsa o cihazın en iyi olduğunu düşünüyor.
  • quote:

Açıkcası herkesin beğenisi farklıdır ondan siz mağazada bizzat görün ona göre karar verin.

o yüzden 5 tv tavsiye ricasında bulundum... ama yine de tecrübe edinip kullananların fikirleri benim için önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician42

quote:

Açıkcası herkesin beğenisi farklıdır ondan siz mağazada bizzat görün ona göre karar verin.

o yüzden 5 tv tavsiye ricasında bulundum... ama yine de tecrübe edinip kullananların fikirleri benim için önemli.

@nusabem hocam ayip ettin simdi bak ben lg ve samsung kullanan biri olarak baska markalarda onerdim arkadasa isin sakasi gercekten arkadasa yardim acisindan yazdim o tv leri. Gelelim siralamaya:

1. Lg
    2. Sony
    3. Samsung
    4. Philips (o model biraz dusuk oldugu icin en alta koydum)

Hocam o dedigim modellerin siralamasi bunlardir. Sony basa yazardim ama aktif gozluk kullandigi icin yazmadim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.