Şimdi Ara

Sony Xperia V, Fransa'ya Jelly Bean sürümüyle Ocak 2013'te giriş yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sony Xperia V, Fransa'ya Jelly Bean sürümüyle Ocak 2013'te giriş yapacak




    Ağustos sonunda duyurulan ve Japonya'daki satışına bir süre önce başlanan Sony Xperia V'nin Avrupa için ön görülen yıl sonu çıkış tarihi ertelendi. Sony Mobile Fransa'nın resmi Twitter hesabından paylaştığı yeni plana göre, LT25i model numaralı telefonun çıkışı Ocak 2013'te gerçekleştirilecek. Açıklanan bu karar muhtemelen diğer Avrupa ülkelerini de etkileyecek.

     

    İngiltere'de piyasaya sürülmeyeceği bilinen Xperia V, 549€ fiyat etiketi ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle Avrupa kıtasına giriş yapacaktı. Cihazın çıkışı ertelense de Android 4.1 Jelly Bean sürümüyle tüketiciye ulaşacak ve 529€ seviyesinden alıcı bulacak. İsveçli bir perakendecinin çıkış tarihini 3 Aralık olarak belirttiği Xperia V'nin Fransa dışındaki ülkelerde de bu plana uygun şekilde dağıtılacağına dair resmi bir açıklama yapılmış değil. Fakat Japon üreticinin birçok yeni teknolojiyi bünyesinde barındıran bu modelini Ice Cream Sandwich ile pazara sunmak istemediği düşünülüyor. Bu yüzden aygıtın 2013'ten önce Asya dışındaki kıtalarda satışa sunulmaması bekleniyor.

     

    Ekran camına entegre dokunmatik sensörü sayesinde çok daha iyi bir tepki süresi ve gönürtü kalitesi sunan 4.3 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü 342ppi LCD panel, 1.5GHz hızında çift çekirdekli Krait işlemci, Adreno 225 GPU, Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 çipset, 1GB RAM, 8GB dahili hafıza, microSD kart slotu, 13MP arka, VGA ön kamera, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, GLONASS, NFC çipi, HSPA+, 4G LTE iletişim teknolojileri ve 1,750 mAh'lik çıkarılabilir pille donatılan Tsubasa kod adlı Xperia V, Sony'nin BRAVIA Engine 2 teknolojisiyle serinin en iyi ekran deneyimini yaşatacak. 120 gram ağırlığında ve 10.7mm kalınlığındaki IP57 sertifikalı su ve toz geçirmez telefonun siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri mevcut olacak.

     

    Amiral gemisi Xperia T'yi satışa sunmayı düşünmediği ülkemizde Ocak 2012'de duyurulan Xperia ion'un HSPA destekli sürümünü James Bond telefonu olarak tanıtan Sony, diğer ürünlerini de Türkiye'ye getirmeyecek gibi görünüyor. Yılın ikinci yarısı için hazırladığı telefonları için daha önce de benzer kararlara imza atan firma, CES 2013'te Dogo modeliyle tanıtımına başlayacağı yeni yıl ürün portföyünün çıkışı öncesinde eski cihazları için geniş bir satış ağı kurmak istemiyor olabilir.







  • Cihaz ayrıca suya ve toza dayanlıklı ekranını parçalamak içinde bir ingiliz anahtarından fazlası gerekiyor. Ülkemizde vergi ve yüksek fiyatlara ürünleri satıldığı için haliyle talep az oluyor, malesef üstünde elma armut yada S harfi olmadığı sürece insanımız xperia'lara fazla talep göstermez.

  • o fiyatlara 2013 de kimse bunların yüzüne bakmaz,Tegra4 piyasaya girmiş olur,Nexus4 baya bir kitleye ulaşmış olur...Xperia V satılır ama öyle aman aman rekorlar kırmaz...

    özellikle v çok iyi bir cihazdı,Türkiye dahil Avrupaya 2012 ye sıkıştırsalardı baya bir satarlardı...2013 geçmiş ola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 7 Kasım 2012; 2:15:51 >
  • Zaten haberi okursanız,bırakın bu modeli,yeni amiral gemisi modellerini de türkiyeye getirme gibi bi planı yok diyo sony nin.En ücra yerlerdeki telefon bayilerinde ya da teknoloji marketlerde bile onlarca samsung marka cep telefonu var.Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok.Sony mobil bölümde bu satış ağı ve pazarlama stratejisiyle daha çok zarar açıklar.

    Not:Experia ION gibi kapasitif tuşları bile ışıklandırmaktan aciz bıraktığı telefon gibi 7 8 ay sonra satılmayan malları gönderir ülkemize,kimsenin şüphesi olmasın...

  • Şubata kadar sarkar.
  • Sony xperia t ve xperia v yi ülkemize getirmeyerek tüketicinin gözündeki imajını zedeledi birçok kişi bu yüzden başka markalara yöneldi umarım 2013 ve daha sonraki yıllarda böyle bi yanlışa düşmezler tabi zirveye oynamak gibi bi niyetleri varsa

  • Ayrıca bu htc ile sony i anlamıyorum bir yılda iki üç tane amiral gemisi mu okur sırf burdan kaybediyor ikisi bence

  • sony telefonlarını çok geç çıkarıyor :(

  • MSM 8960 2013 Ocak'a kadar 2 kere eskir. Sony donanım eskiyince cihaz çıkarıyor.
  • danGerfuLL aynen katılıyorum

  • Bu japonlara çiğ balık yan etki yaptı belli bunlara adana kebabı yedirmek mecburi oldu artık

  • Ne demek yaa... Xperia T ülkemize getirmeyi düşünmüyor. Acayip sinirlendim.

  • sony satış politikası değiştirip cihazları erken piyasaya sürüp ve bir çok ülkede bu olayı aynı anda yapması gerekiyor.yoksa Sony bu gidişle düşüşe geçer zaten yorumlardan da anlaşılıyor

  • Türkiye'ye gelir bu telefonlar. Getirmeyecek olsa bu telefonları çıkarmazdı. Ülkemizde Sony markasının değerinin düşmesini istemezler.

  • sony hic mızmızlanmasın ,neden ust uste 4 yıldır zarar yazıyorum dıye...

    sony kullanıcısıyım ,bu telefonu yıne de beklıyorum ,tr ye gelmezse samsung veya lg ye gecıs yapacagım...

    bu mesajı da umarım bır sony yetkılısı okur ve anlar neyın ne oldugunu ,sankı adamlara boncuk verıyoruz para yerıne bu ne naz ne naz anlamadım....

  • habire model pompalayın durmayın gurban

  • msm8960 andreno 225 artık bu fiyattan satışa sunulmamalı.kötü demiyorum ama üst seviye akıllı telefonlarla aynı fiyattanda piyasaya sürülmez ki.1000-1100 tl olsa düşünülebilirdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi237

    msm8960 andreno 225 artık bu fiyattan satışa sunulmamalı.kötü demiyorum ama üst seviye akıllı telefonlarla aynı fiyattanda piyasaya sürülmez ki.1000-1100 tl olsa düşünülebilirdi.


    İyide Krait işlemciyle adreno 225 şu anda galaxy s3 ün işlemcisine kafa tutuyor bakabilirsiniz. One S And Galaxy s3 benchmark test yazın ve bakın

  • Hani bunlar Türkiye'yi stratejik ülke yapmışlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasaya sürme konusuda çok ağır

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.