Şimdi Ara

iOS için Facebook güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Aylık 600 milyondan fazla aktif mobil kullanıcıya sahip olan Facebook, mobil uygulamalarını geliştirmeye devam ediyor. iOS içi Facebook uygulaması, Kamera ve Sohbet uygulamalarından bazı özellikler alarak güncellendi.




    Gelen yeniliklerden birisi ekranda parmağınızı sola sürüklediğinizde sohbet için uygun arkadaş listesinin karşınıza gelmesi. İkincisi en çok mesajlaştığınız arkadaşınızı favori listenizin en başına ekleyebilmeniz. Üçüncüsü çoklu fotoğrafları daha hızlı paylaşabilmeniz için yeni yükleme akışları özelliği. Dördüncüsü ise uygulama içerisinden hediye gönderebilme.




    iOS için güncel Facebook uygulaması indirmeye sunulmuş durumda.




    https://itunes.apple.com/ca/app/facebook/id284882215?mt=8 

     








  • Biri bana bunun haber niteliğini açıklayabilir mi ?

  • ekrem71
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevai

    Biri bana bunun haber niteliğini açıklayabilir mi ?


    Elma'nın patent davasında kaybettiği bir gün en az 2 veya daha fazla iOS yada elma ile alakalı haber yapacaksın. Böylece onlar trend olacakki arada diğer haber kaynasın. Ağanın itibarına gölge düşmesin. :) Bu haberle ilgili tek nitelik bu.

    Dava ile ilgili kaynak içi bkz. :http://www.fosspatents.com/2012/11/judge-cancels-trials-tosses-apples.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris -- 6 Kasım 2012; 18:34:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: minermanav

    iOS uyumluluk açısından gerçekten çok iyi.S3 kullanıyorum,çok sorunlarım var.iOS ise rahat ve stabil çalışıyor.iOS şimdilik en iyi sistem.Eksiklikleri arayüzü sadece.

    Evet dostum androidde birçok uygulama var olması için eklenmiş,iPhonu olan adam Facebook'ta resimlere bakıyor,sayfalar geziyor yorum vs. yapıp cihazı cebine atıyor,ben hala fotografın açılmasını bekliyorum açmamda fotoğraftan geri dönüp eski sayfanın yüklenmesini izliyorum,artık bu sorunları aşmalılar 4sten neredeyse 2 kat hızlı İşlemci ve ram ile kasainca çileden çıkıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O özellikler android sürümünde var zaten,ios'a daha yeni mi vermişler ?ayrica ben gayet memnunum facebook uygulamasindan,15 kb/s lik internetle tabi verim alamazsiniz

  • Yatay kullanım hala yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternity

    quote:

    Orijinalden alıntı: minermanaviOS uyumluluk açısından gerçekten çok iyi.S3 kullanıyorum,çok sorunlarım var.iOS ise rahat ve stabil çalışıyor.iOS şimdilik en iyi sistem.Eksiklikleri arayüzü sadece.
    Evet dostum androidde birçok uygulama var olması için eklenmiş,iPhonu olan adam Facebookta resimlere bakıyor,sayfalar geziyor yorum vs. yapıp cihazı cebine atıyor,ben hala fotografın açılmasını bekliyorum açmamda fotoğraftan geri dönüp eski sayfanın yüklenmesini izliyorum,artık bu sorunları aşmalılar 4sten neredeyse 2 kat hızlı İşlemci ve ram ile kasainca çileden çıkıyorum..


    Bahsettiğiniz bunca sorun benim s2 de yok :) Gayet hızlı. FAcebookta anasayfaya ek olarak gelen sohbet penceresi sanırım 2 aydır android telefonda mevcut. KArdeşimin iphone modelinde yoktu bu durum. Daha yeni bu özellik sanırım ios cihazlara geliyor. Demekki bişeyi kötülerken iyi yönlerini de unutmamak lazım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.