Şimdi Ara

Windows Phone 8 için NFC Interactor uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Ülkemizde dünden itibaren boy göstermeye başlayan Windows Phone 8 ekosistemi için farklı uygulamalar da kendini göstermeye başlıyor.




    WP8 cihazlarda daha etkin bir şekilde kullanılacak NFC yongası, artık uygulamalar başlatabilecek. NFC etiketleri kullanarak yapabileceğiniz bu işlemler için NFC Interactor en iyi çözümlerden birisi.




    NFC Interactor hem NFC etiketlerini okuyabilirken, hem de bu etiketleri programlayabiliyor. Etiketler vasıtasıyla yapabileceğiniz işlemlerden bazıları metin yazma, görüşme başlatma, aksesuarlar için profil başlatma, SMS gönderme, sosyal ağlara bağlanma sayılabilir. 




    Uygulama deneme sürümünde 10 etiket okuma ve 20 etiket yazma ile sınırlı. Tam sürüm ise 1.99$ fiyat etiketine sahip. Uygulama henüz tüm bölgelerde aktif değil.







    http://windowsphone.com/s?appid=4e1598fe-4885-4e2b-9c69-8d3f882c545b 

     








  • Tagleri nereden bulacaz peki, ve onlar kaç para olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

    Tagleri nereden bulacaz peki, ve onlar kaç para olacak

    NFC ETİKET / SMART TAG isteyen olursa temin edilir.
    isteyen olursa aşağıda linkler verilmiştir. 5 tanesi 35 tl.

    Windows Phone 8 için NFC Interactor uygulaması



    Bu etiketleri programlayarak telefonunuza pek çok işlem yaptırmanız mümkün oluyor.

    Örneğin etiketlere mesaj bırakarak telefonunu dokunduracak kişi tarafından okunmasını sağlayabilirsiniz. Veya etiketi okutarak check-in yapabilir, kişisel bilgileri telefona transfer edebilir, telefonunuzun ayarlarını değiştirebilir, telefonunuzun belirli bir numarayı aramasını sağlayabilir, telefonunuza mesaj gönderebilir, belirli bir internet sitesine girebilir, uygulama çalıştırabilir veya telefonunuzu farklı profil durumlarına alabilirsiniz. Bunların hepsini telefonunuza etiketi okutarak yapabilirsiniz.

    Etiketlerin programlanma alanları oldukça geniş. 100 000 kere programlanabilen etiketleri NFC uyumlu telefonunuzla, Play üzerindeki bir uygulama ile kolayca programlayabilirsiniz.

    istediğiniz uygulamarı NFC TASK LAUNCHER programlarıyla telefonunuuzdan etiketlere programlıyorsunuz. örnegin arabaya binince etiketi okutup Gps ac, bluetooth aç,müzik player aç,wifi kapat,foursquare check in yap veya iş yerinde okutunca sesi kapat wifi aç check in yap veya gece evde okutunca alarmı kur sesi ac wifi ac gibi vs.. aklınıza gelen istediğiniz komutları otomatik olarak zahmetsizce okutunca yapıyor. yani siz ne isterseniz onu senkronize ediyorsunuz ve okutunca direk onları yapıyor.

    HAYATI KOLAYLAŞTIRIR

    Akıllı Etiketler (SmartTag),NFC özellikli akıllı telefonunuzda saniyeler içinde çeşitli eylemleri gerçekleştirmenizi sağlar. NFC PROGRAM yöneticisiyle süper basit erişim için Akıllı Etiket (SmartTag) profillerini kurun ve ayarlarınızı özelleştirin. Bunları uygun şekilde düz bir yüzeye yapıştırabilirsiniz.

    bu da örnek bi video
    http://www.dailymotion.com/video/xnnfyd_sony-xperia-smart-tags_tech#.UTM45zdKanU

    buradan alabilirsiniz:

    http://www.sanalpazar.com/Programlanabilir-Akilli-Nfc-Etiketler-smart-Tags-5-Adet__isp6510973

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/programlanabilir-nfc-etiketler-smart-tag-5-adet-79735654

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-nfc-programlanabilir-etiketler-smart-tags-5-adet-116530118/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn07 -- 11 Mart 2013; 23:24:27 >




  • ne işime yarıyacak ki... pekte lüzumu yok gibi... en azından şimdilik...
  • çok işe yarayacakta daha tam adapte olamadık. mesela telefonu cama taktığımız yerde olsa oraya takınca hemen sesi kısıp bt yi açacak vs vs vs
  • Bence harika bir şey tam bir devrim çok pratik bir şey hemen iki paket sipariş verdim. İş yerimde ve evde kullanmak için 10 tane yeter sanırım. Duruma göre pek çok şeyi önceden ayarlarım böylece zaman kazanmamı sağlar umarım tabii :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.