Şimdi Ara

Philips ütüde anodilyum taban mı steam glide taban mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
45.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips ütü araştırması içindeyim. Anodilyum tabanlı bir ütü beğendik fakat piyasada çok fazla yok, internette de tek tük var. Sanırım ithal geliyormuş o yüzden midir bilmem. Bir de steam glide taban var. Hangisi iyidir, aralarındaki fark nedir, netten biraz araştırayım dedim pek fazla bilgiye ulaşamadım.

    Bilirkişilerden cevap bekliyorum. Bu taban farklılığı olayı nedir? Hangisi daha iyidir?

    Bir de şu akıllı ütü reklamı dönüyor tv de. Bunun hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elma11 -- 5 Kasım 2012; 23:32:43 >



  • Yok mu bilgisi olan?
  • ben de bunlar arasında kaldım. parlama yapmayacak bir ütü arıyorum. Philips GC5060/02 Perfectcare Xpress ya da philips azurun yeni çıkan en son versiyonu. bir yerde forumda kullanan biri steam glide parlama yaptı yazmış.
  • Benim asıl taktığım bu anodilyum taban. Philipsin bütün ütüleri steam glide taban, sadece bu 4890 modelinin tabanı anodilyum, başka hiç bu tabandan yok. Azurun son çıkan modeli de bu zaten.
    Biraz araştırdım şunları buldum:
    Anodilyum taban çizilmeye karşı daha dayanıklıymış ve daha ince imiş. Bunların dışında birşey bulamadım ama pek tatmin edici olmadı. Son çıkan akıllı ütüsü de pahalı biraz yaa. Bi de bu aletlerin çok fazla akıllısını almamak lazım çabuk bozuluyorlar bence. Gerçi philips kalitesi var ortada onu da dikkate almak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elma11 -- 8 Kasım 2012; 1:09:36 >
  • Ya candoğan62'miydi bayağı araştırmacı birisi vardı burda, nasıl ulaşırız acaba onun bilgisi mutlaka vardır. Süpürge konusunda da yardımcı olmuştu burdan bana.

    Gelse de ona sorsak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elma11

    Benim asıl taktığım bu anodilyum taban. Philipsin bütün ütüleri steam glide taban, sadece bu 4890 modelinin tabanı anodilyum, başka hiç bu tabandan yok. Azurun son çıkan modeli de bu zaten.
    Biraz araştırdım şunları buldum:
    Anodilyum taban çizilmeye karşı daha dayanıklıymış ve daha ince imiş. Bunların dışında birşey bulamadım ama pek tatmin edici olmadı. Son çıkan akıllı ütüsü de pahalı biraz yaa. Bi de bu aletlerin çok fazla akıllısını almamak lazım çabuk bozuluyorlar bence. Gerçi philips kalitesi var ortada onu da dikkate almak lazım.

    çizilmeye karşı dayanıklı daha dayanıklı olması bir artı mı? bence ütü tabanından beklenecek maksimum şey, parlatma yaptırmaması. acaba anodilyum taban bu konuda daha mı iyi? steam glide da yukarıda bir yerde alan birisi siyah gömleğimde parlama yaptı demiş. benim istediğim tek şey,elbiseye zarar vermemesi, parlatma yaptırmaması, ve çok uğraştırmadan kırışıklıkları açması.
  • Dün tesadüfen philips yetkili servisi gördüm ve girdim. Merak ettiğim şeyleri sordum.

    Yetkilinin dediği şu: Philipsin en iyi ütüsü Azur. Azurun da son çıkanı dedi ve kahverengi uçlu olan 4870 modelini gösterdi. Fakat o son çıkan değil son çıkan 4890 ve anodilyum tabanlı olan. 4870 in tabanı safir imiş en iyisi o dedi. Ben de son çıkan o diye hatırladım ve tabanı anodilyum olanı sandım fakat eve gelip netten bakınca o olmadığını farkettim. Sanırım 4890 henüz gelmemiş ve onun hakkında da bilgileri yok.

    Parlatma yapma konusunu sormadım açıkçası.

    Akıllı ütüleri tavsiye eder misiniz dedim. Hayır dedi sıkıntı yaşarsınız.

    Philipsin sitesine de mail attım sordum hala cevap göndermediler.

    Bakalım artık araştırmalara devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elma11 -- 10 Kasım 2012; 18:00:34 >
  • Ütü ne aldınız merak ettim bende philips ütülere bakıyorum baya eski zamanda yazmışsınız ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.