Şimdi Ara

Grand Theft Auto V, Ön Siparişe Açıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Geçtiğimiz hafta gelen yeni bilgiler neticesinde hayranlarını oldukça mutlu eden Grand Theft Auto V, bugün itibariyle ön siparişe açıldı.

Daha önce de duyurulduğu gibi yalnızca PS3 ve Xbox 360 için ön siparişe açılan GTA V, Amerika'da yaklaşık olarak 60$ karşılığında satın alınabilecek. Oyunun Avrupa perakendecilerindeki fiyat etiketi ise 39.99£. Bugünlerde piyasaya çıkan çoğu kaliteli oyunla aynı fiyat etiketine sahip olan oyun için siz de hemen şimdi ön sipariş verip, o bitmek bilmeyen bekleyişe başlayabilirsiniz. Oyun için ön sipariş alan sitelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Amerikan Perakendeciler
    Rockstar Warehouse: Xbox 360 | PlayStation 3 (ön sipariş birkaç saat içinde açılacak)
    GameStop: Xbox 360 | PlayStation 3
    Amazon.com: Xbox 360 | PlayStation 3
    Best Buy: Xbox 360 | PlayStation 3
    Walmart: Xbox 360 | PlayStation 3

İngiliz Perakendeciler
    GAME: Xbox 360 | PlayStation 3
    Play: Xbox 360 | PlayStation 3
    Zavvi: Xbox 360 | PlayStation 3
    HMV: Xbox 360 | PlayStation 3

• Off yaw pc ye çıksaydı iyiydi :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun çıkış yapana kadar pcye duyurulmucak. ama çıkışını yaptıktan sonra pcye duyurulur. bugüne kadar tüm gta'larda öyle oldu. sadece gta'nın yan oyunları pcye çıkmıyordu (vice city stories, liberty city stories gibi) ama gta4ten sonra gelen yan oyunlarda artık pcye çıkmaya başladı (episodes from liberty city).

merak etme geçte olsa çıkar pcye...

• hiç ön siparişle oyun almadım ön sipariş nasıl oluyo bilen açıklayabilirmi

• napak sipariş edek mi yoksa buraya gelsin daha çok para mı bayılak??

• Yav arkadaş PC'siz GTA mı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mafia_yeralti

hiç ön siparişle oyun almadım ön sipariş nasıl oluyo bilen açıklayabilirmi

Soruya bak çay demle önceden sipariş veriyorsun işte ya ne olacaktı
  • GTA IV PC'ye 8 ay sonra gelmişti PS3 ve XBOX'a çıktıktan sonra. Umarım fazla bekletmez PC oyuncularını.

• quote:

Orijinalden alıntı: serGinnio

napak sipariş edek mi yoksa buraya gelsin daha çok para mı bayılak??

ben de kararsız kaldım şimdi alsan kargosu şusu busu 140'a patlar.Zaten ARAL getirir 200'e , ben yine bekleyip GG'den almayı düşünüyorum. R* bu sağı solu belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia_yeralti

hiç ön siparişle oyun almadım ön sipariş nasıl oluyo bilen açıklayabilirmi

oyunu çıkışından önce sipariş edersen önsipariş oluyor.(ben MAX PAYNE 3 önsipariş etmiştim.)
  • Xbox için aldım amazondan.
    Pcye alcaktım nasip xboxumaymış :)
    Pcden alacağım keyfi alamayacağım kesin ama sonuçta bu oyun GTA.
    GRooVE STREET BENİ BEKLEEEEEEE
    Allahuekber wuhuuuuuuuuuuuuu :D
  • arkadaşlar acaba oyun çıktıktan sonra aynı fiyata satılır mı yoksa daha düşük mü daha yüksek mi olur ? yurt dışından alacağım için ön sipariş vermek istemiyorum
  • Satın aldım bile hahahahah :D LIKE A RICH
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

GTA IV PC'ye 8 ay sonra gelmişti PS3 ve XBOX'a çıktıktan sonra. Umarım fazla bekletmez PC oyuncularını.

Ben oyun firması olsam PC platformuna zerre oyun çıkartmam. Çünkü oyunu online oynamayacak adam çıktığı gece torrent den indiriyor ve bir günde single modunu bitirip bir köşeye atıyor. Oyunculuk bu mu? Biz konsolcular keriz miyiz, single oynadığımız oyuna da online oynadığımız oyuna da para verip orijinal alalım. Bizim bu emeklerimiz olmasaydı zor çıkardı, orijinal den Türkçe destekli oyunlar.

• Türkiye'de en az 200 TL. Max Payne de 60 dolardan girdi 200 ile satıldı.

• Yav oyunu yabancı sitelerden ön siparişle alıyorsunuz da ya oyun Türkçe dil destekli gelir de, bu seçenek diğer ülkelerden alınan versiyonlarında olmazsa ? Ne cesaret daha diller konusunda belirsizlik varken alıyorsunuz. Ha Türkçe dil desteği olmadığı kesin belli olursa o zaman alırsınız.

• benim anlamadığım diğer oyunar amerikada 60 dolarsa avrupada da 60 avro olurdu şimdi neden 45 avro?

• Turkce altyazi ile cikarsa varya yemede yaninda yat vallahi :d

• PC-e yok Bizede yok =(

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

GTA IV PC'ye 8 ay sonra gelmişti PS3 ve XBOX'a çıktıktan sonra. Umarım fazla bekletmez PC oyuncularını.

Ben oyun firması olsam PC platformuna zerre oyun çıkartmam. Çünkü oyunu online oynamayacak adam çıktığı gece torrent den indiriyor ve bir günde single modunu bitirip bir köşeye atıyor. Oyunculuk bu mu? Biz **** keriz miyiz, single oynadığımız oyuna da online oynadığımız oyuna da para verip orijinal alalım. Bizim bu emeklerimiz olmasaydı zor çıkardı, orijinal den Türkçe destekli oyunlar.

sen şaka mısın ? korsanın alası konsollarda da var, hem orjinal hem korsan oynayamadığın için acaip içine oturmuş.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.