Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (670. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 4 Eylül 2010; 10:03:28 >

•  Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 4 Eylül 2010; 10:03:58 >

• bu oyunu yarın alıp yeni oynayacak olmam ne kadar acı verici :D
  • 200 km'lik yarışı 48 dakika 19 saniyede bitirdim ferarri enzo ile, iyimi sizce?
  • Bozcaadalı sanırım senin bi kilometre hedefin var enzo ile, hedef nedir? Maşallah gününü tdu'ya veriyosun sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

200 km'lik yarışı 48 dakika 19 saniyede bitirdim ferarri enzo ile, iyimi sizce?

dün denedim o yarışı. yarısına kadar birinciydim. arkamdaki saleen e fark atmıştım. ufak bi dikkatsizlikle spin attım. sonrasında kapattım oyunu
  • Siz iyisiniz benim enzoyla çekişmeli gidiyordu 1.ydim son virajda elektrik direğine çarptım 2. bitirdim. Kaç km düz yol gittik sonunda adamlar v şeklinde viraj koymuşlar tam ortasına da elektrik direği...
  • oyunu indirebileceğim link var mı
  •  Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

• oyuna yeni arabalar nasıl yükleniyo bilgisi olan varmı beyler
  • arkadaşlar oyundaki tamircilerde sadece motor güçlendiriliyo dimi bodykit falan varmı
  • @bka90 o konuda @.:Romeo_Redline:. dostuma danışabilirsin, araç yüklemeleri onun uzmanlık alanına giriyor diyebilirim.

@Memoland TDU'da ki modifiye seçenekleri pek fazla değil. Performans olarak sadece üç paket seçme imkanı var onun dşında da görsel anlamda yanlızca iki tane araca bodykit uygulanabiliyor bunlar Ford Mustang Gt Coupe ve Ford Mustang Gt Convertible. Bu araçları uygun yere götürüp ford yerine Saleen seçeneğini seçersen araçlara Saleen modifiyesi uygulanıyor ve bodykit ile çok daha agresif bir görünüme kavuşuyorlar ama başka araçlar için böyle bir seçenek yok malesef.
  • 224 sayfayada nası bakıyım abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bka90

224 sayfayada nası bakıyım abicim

Sana 224 sayfaya bak demedim ki Bahsettiğin araç yükleme konularının uzmanı @.:Romeo_Redline:. dostumdur dedim. Ona özel mesaj yolu ile bu konuda ki sorunu sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

quote:

Sana 224 sayfaya bak demedim ki Bahsettiğin araç yükleme konularının uzmanı @.:Romeo_Redline:. dostumdur dedim. Ona özel mesaj yolu ile bu konuda ki sorunu sorabilirsin.

hocam kusura bakma ben o konuda deyince bu konu içine bak dedin sandım kusura bakma
  • Yok yok önemli değil Araçları indireceğin kaynağı biliyorsundur herhalde ama ben bilmeme ihtimalini göz önünde bulundurarak sitenin ismini vereyimhttp://forum.tdu-central.com/ oldukça geniş içerikli bir sitedir ve araç dışında başka şeylerde bulabileceğin zengin içerikli bir TDU fan sitesidir.
  • quote:

quote:

pm gönderildi

• saolun yaptım sayenizde
  • quote:

@bka90 o konuda @.:Romeo_Redline:. dostuma danışabilirsin, araç yüklemeleri onun uzmanlık alanına giriyor diyebilirim.

@Memoland TDU'da ki modifiye seçenekleri pek fazla değil. Performans olarak sadece üç paket seçme imkanı var onun dşında da görsel anlamda yanlızca iki tane araca bodykit uygulanabiliyor bunlar Ford Mustang Gt Coupe ve Ford Mustang Gt Convertible. Bu araçları uygun yere götürüp ford yerine Saleen seçeneğini seçersen araçlara Saleen modifiyesi uygulanıyor ve bodykit ile çok daha agresif bir görünüme kavuşuyorlar ama başka araçlar için böyle bir seçenek yok malesef.

saol dostum cevabın için
  • beyler bu arabanın plaka deiştirme işi nası oluo mesela 34 bka 90 gibi???
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.