İnternet üzerinden tdu cd key ve mega pack cd key satın aldım.Fakat elimde orginal TDU cd si yok. İnternetten indirdiğim imaj halinde TDU ya sahibim.Ve securom hatası alıyorum. Şimdi Orginal cd gerçektende lazımmı? Bendeki cd ve Org cd arasında ne fark olabilirki? Aklım almıyor.Cd İçerikleri tamamen aynı.Açıklayacak olan varmı?
Böyle sorun olacağını bilseydim cd key almaz korsan korsan oyunumu oynardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 13 Temmuz 2008; 22:15:19 >
Oyunu bilgisayarda çıktığı zamandan beri oynuyorum, bugün Xbox 360'ta da oynamaya başladım büyük ekranda keyifli olur diye (42" hd plazmaya bağlı), haliyle sıfırdan bir profil oldu ve bunda da epey oynamayı planlıyorum.
TDU uzun süre oynanabilirliğini koruyan bir oyun, zaten ben yarıştan çok şehirde gezmesini seviyorum. Bilgisayarda küçük ekranla (19" LCD) oynamama rağmen Momo direksiyonla keyifli oluyor; TDU NFS serisi gibi tam bir Arcade oyun olmadığı için. (Keşke Xbox360'a da bağlansa Momo)
İkincisi umarım çok geç çıkmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Ağustos 2008; 0:45:52 >
arkadaşlar oyunum orjinal değil. bana 1.66 patch ve crack'i. ve megapack download linki ve cracki lazım. orjinal olmayıp 1.66 crack ve megapack yapan arkadaşlar pm'den yardım ederse sevinirim. çok sağolun.
oyunu orjinal almayı düşünüyorum.oyun eskidi baya ama fiyatıda 30ytlye düşmüş durumda.multiplayer oynayanlar varsa tavsiye edebilirlermi? ortam nasıl yani multide
oyunun 1,66 pacthini mega car pack i ve crack ını buldum kurdum , oyun çalışıyor yeni modeller görünüyo fakat benim sorunum şu : map ı açıp yarışlara bakarken network yok diye bi uyarı gösteriyo ve oyundan atıyo . nasıl düzelticez bu sorunu
arkadaşlar bu oyun da trainer kullanınca çok para geldiği için oyun takılmalar yapıo. ama 4 ay önce fln, bn bi tane trainer yüklemiştim, o ooyuna zarar vermiodu... zatn pek fazla bi seçenekte barındırmıodu. sanırım 4 seçenek fln wardı... bööle ekranın ortasında küçük bi dikdörtgen gibiydi. siyah bişi sadece test drive unlimited yazıodu.... hatırladıım kadarıyla aktifleştirince şifreyi(oyun içinde) "activated" ve "deactivated" die ses geliodu. bunu bilen, sahip olan varsa bi link kor veya ismini söölerse çok memnunu olurum. 3 ay önce format atmk zorunda kaldım acil bişekilde şimdide bulamıorum. şimdiden teşekkürler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 20 Temmuz 2008; 23:16:47 >
Lanet oyunu 6-7 defa kaldırıp kurdum nedir sorun anlamıyorum!
Gayet normal giderken bi ara oyunu açıyorum, evden çıkmak için back dediğimde loading ekranı takılı kalıyor. Ya da yarışlara girerken yarış başlamadan önde siyah loading ekranı kalıyor öylece kapanmıyor açılmıyor! Deli etti beni bu durum yokmu bi çaresi?
Arkadaşlar oyun önceden hiç bir sorun çıkarmıyordu,ama geçenlerde girdiğimde işlemciyi yüzde yüz kullanıyor,ve doğal olarak biraz kasıyor? Bunun bir çözümü var mı acaba?