Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Test Drive Unlimited Geliyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Test Drive Unlimited Geliyor Sayfa: <<   < önceki  161 162 163 164 165 166 [167] 168 169 170   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SZKR

13 Temmuz 2008; 12:55:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Oyun açılıyor evden arabayı seçiyorum ve evden çıkmak için "Back" diyorum ve loading ekranında takılı kaıyor?

Dün akşam da yaptı oyunu tekrar kurdum düzeldi fakat nedir problem kısa yokldan nasıl çözerim? Var mı bilgisi olan?

SEO 41
Flywer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 13:32:10 

quote:

Orjinalden alıntı: SZKR

Oyun açılıyor evden arabayı seçiyorum ve evden çıkmak için "Back" diyorum ve loading ekranında takılı kaıyor?

Dün akşam da yaptı oyunu tekrar kurdum düzeldi fakat nedir problem kısa yokldan nasıl çözerim? Var mı bilgisi olan?

ilacını değiştir düzelir

SZKR

13 Temmuz 2008; 13:35:52 

İlacı değiştir derken? Piyasada 1 tane var benim bildiğim, onu indirip kurmuştum.

Kuruyorum saatlerce oynuyorum sabah kalktığımda fıs. Deli ediyor ya :s

Sen nereden indirmiştin, farklı bi dosya varsa link verebilir misin?

SEO 41
:::LasVegas:::

13 Temmuz 2008; 14:20:23 

Arkadaşlar benim sorunumada bir el atsanız?

İnternet üzerinden tdu cd key ve mega pack cd key satın aldım.Fakat elimde orginal TDU cd si yok. İnternetten indirdiğim imaj halinde TDU ya sahibim.Ve securom hatası alıyorum. Şimdi Orginal cd gerçektende lazımmı? Bendeki cd ve Org cd arasında ne fark olabilirki? Aklım almıyor.Cd İçerikleri tamamen aynı.Açıklayacak olan varmı?

Böyle sorun olacağını bilseydim cd key almaz korsan korsan oyunumu oynardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 13 Temmuz 2008; 22:15:19 >

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 15:59:42 

Oyunu bilgisayarda çıktığı zamandan beri oynuyorum, bugün Xbox 360'ta da oynamaya başladım büyük ekranda keyifli olur diye (42" hd plazmaya bağlı), haliyle sıfırdan bir profil oldu ve bunda da epey oynamayı planlıyorum.

TDU uzun süre oynanabilirliğini koruyan bir oyun, zaten ben yarıştan çok şehirde gezmesini seviyorum. Bilgisayarda küçük ekranla (19" LCD) oynamama rağmen Momo direksiyonla keyifli oluyor; TDU NFS serisi gibi tam bir Arcade oyun olmadığı için. (Keşke Xbox360'a da bağlansa Momo)

İkincisi umarım çok geç çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Ağustos 2008; 0:45:52 >

W610i | Sandisk 8GB M2 | Creative EP-630
W810i | 2GB | MXE-60
sonsuzuncu

15 Temmuz 2008; 14:52:15 

arkadaşlar oyunum orjinal değil. bana 1.66 patch ve crack'i. ve megapack download linki ve cracki lazım. orjinal olmayıp 1.66 crack ve megapack yapan arkadaşlar pm'den yardım ederse sevinirim. çok sağolun.

ninapersson

16 Temmuz 2008; 12:38:52 

oyunu orjinal almayı düşünüyorum.oyun eskidi baya ama fiyatıda 30ytlye düşmüş durumda.multiplayer oynayanlar varsa tavsiye edebilirlermi? ortam nasıl yani multide

AMD X2 4000@2.8 MSİ NEO-F V2 SAPPHİRE 256mb HD3850@850-2000 3 X KİNGSTON 667MHZ@900MHZ SAMSUNG 200GB ASUS TA9A1-OCZ 600W
Megavolt

18 Temmuz 2008; 16:42:11 

Oyunun yeni sürümü hakkında haberler var mı arkadaşlar?

fbonurcan

19 Temmuz 2008; 18:32:37 

oyunun 1,66 pacthini mega car pack i ve crack ını buldum kurdum , oyun çalışıyor yeni modeller görünüyo fakat benim sorunum şu : map ı açıp yarışlara bakarken network yok diye bi uyarı gösteriyo ve oyundan atıyo . nasıl düzelticez bu sorunu

{ DH Pathoslular }
spinalsurgeon

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 20:11:02 

arkadaşlar bu oyun da trainer kullanınca çok para geldiği için oyun takılmalar yapıo. ama 4 ay önce fln, bn bi tane trainer yüklemiştim, o ooyuna zarar vermiodu... zatn pek fazla bi seçenekte barındırmıodu. sanırım 4 seçenek fln wardı... bööle ekranın ortasında küçük bi dikdörtgen gibiydi. siyah bişi sadece test drive unlimited yazıodu.... hatırladıım kadarıyla aktifleştirince şifreyi(oyun içinde) "activated" ve "deactivated" die ses geliodu. bunu bilen, sahip olan varsa bi link kor veya ismini söölerse çok memnunu olurum. 3 ay önce format atmk zorunda kaldım acil bişekilde şimdide bulamıorum. şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 20 Temmuz 2008; 23:16:47 >

SZKR

20 Temmuz 2008; 18:57:58 

Lanet oyunu 6-7 defa kaldırıp kurdum nedir sorun anlamıyorum!

Gayet normal giderken bi ara oyunu açıyorum, evden çıkmak için back dediğimde loading ekranı takılı kalıyor. Ya da yarışlara girerken yarış başlamadan önde siyah loading ekranı kalıyor öylece kapanmıyor açılmıyor! Deli etti beni bu durum yokmu bi çaresi?

SEO 41
bexter

20 Temmuz 2008; 20:22:07 

Arkadaşlar oyun önceden hiç bir sorun çıkarmıyordu,ama geçenlerde girdiğimde işlemciyi yüzde yüz kullanıyor,ve doğal olarak biraz kasıyor? Bunun bir çözümü var mı acaba?

aQua~MaDooR`

20 Temmuz 2008; 20:33:21 

Nihayet bitirdim oyunu

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
maestro_34

21 Temmuz 2008; 19:59:13 

çok para hilesini nasıl yapıyoruz?

sonsuzuncu

21 Temmuz 2008; 20:01:53