Bana da bir yardım edebilirmisiniz acep. Oyunu demin kurdum fakat şu malum Wrong CD uyarısını verdi. Daemon için Yasu denilen şeyi indirdim fakat yine bişey beceremedim. Napmam gerekiyor bir izah ederseniz , sevinirim.
arkadaşlar oyunun single bölümündeki speed race ve time yarışlarının hepsini altın kupa alarak tamamladım oyunun progressinde % 75 i bitti olarak gösteriyo yalnız ekstralarda hala eksiklikler var modelleri ve otostopçuların hepsini bırakmadım ama haritada bunların hiçbirisi görünmüyo sizdede böyle oldumu diğer eksik ekstaraları haritada çıkartmam için ne yapmam gerekiyo ve hesaplarıma göre oyun en fazla multiplayerde oynamassak % 89 a kadar bitiyo doğrumudur...
bajsettiğin save dosyasını upload edip bana yollayabilir misin lütfen ?
arkadaşlar oyunun single bölümündeki speed race ve time yarışlarının hepsini altın kupa alarak tamamladım oyunun progressinde % 75 i bitti olarak gösteriyo yalnız ekstralarda hala eksiklikler var modelleri ve otostopçuların hepsini bırakmadım ama haritada bunların hiçbirisi görünmüyo sizdede böyle oldumu diğer eksik ekstaraları haritada çıkartmam için ne yapmam gerekiyo ve hesaplarıma göre oyun en fazla multiplayerde oynamassak % 89 a kadar bitiyo doğrumudur...
bajsettiğin save dosyasını upload edip bana yollayabilir misin lütfen ?
kardeşim yolliyimde dedim gibi bende %75 bitmiş durumda yani hala eksiklikler var ...
Ben bir türlü G25'i TDU'ya tanıtamadım.Ayarlardan Wheel'i enable seçeneğine getirmeme rağmen olmuyor. Bir arkadaş detaylı olarak nasıl yapıldığını yazarsa çok sevinirim. Saygılar,
Ben bir türlü G25'i TDU'ya tanıtamadım.Ayarlardan Wheel'i enable seçeneğine getirmeme rağmen olmuyor. Bir arkadaş detaylı olarak nasıl yapıldığını yazarsa çok sevinirim. Saygılar,
Arkadaşlar bir sorunum var.Ben oyunu yükledim çalıştırdım ve gayet de güzel çalışıyor ancak arkadaşım aynı Cd'den oyunu yüklemiş herşeyi yapıp oyuna girmeye çalıştığında 'unlock code' diye bir yazı geliyormuş ve bir serial istiyormuş.Normal serialleri uymuyormuş.Acaba bir bilgisi olan var mı bu konuda
arkadaşlar oyundaki müziklerin bulunduğu klasöre kendi mp3 lerimi atıyorum fakat oyun sırasında radyoyu açtığım zaman çalmıyo....bilen biri varsa yrdm eedebilir mi??