arkadaşlar ben bu para trainer hilesini yaptım ve oyunda 1.750.000.000 $ gibi bi para mevcut açıkçası 10 araç kapasiteli bi ev ve bi kaç süperspor aldıktan sonra bu paraya ihtyiacım kalmadı şimdi yarışlarıma devam etmek istiyorum bunu nasıl eski haline döndürebilirim bilen varsa yardım etsin lütfen ayrıca butik kuponlarımda sınırsız ve harcamama rağmen hiç bitmiyolar...
arkadaşlar ben bu para trainer hilesini yaptım ve oyunda 1.750.000.000 $ gibi bi para mevcut açıkçası 10 araç kapasiteli bi ev ve bi kaç süperspor aldıktan sonra bu paraya ihtyiacım kalmadı şimdi yarışlarıma devam etmek istiyorum bunu nasıl eski haline döndürebilirim bilen varsa yardım etsin lütfen ayrıca butik kuponlarımda sınırsız ve harcamama rağmen hiç bitmiyolar...
iyi forumlar..
Bitmesin para ne olacak ki? Yarışlara gene devam et...
iyi forumlar..
Bitmesin para ne olacak ki? Yarışlara gene devam et...
valla hocam sanırım psikolojik olcak para hanesinde o kadar bol rakam görünce 1 milyon$ lık yarışı bile yapasım gelmiyo otostopçuları felan bırakıyorum anca :)
bugün sıkıldım bi değişiklik yapim dedim,hep hızlı arabalarla olmuyor dedim eski bi mercedes aldım sürüşüne hasta oldum,nfs porshe deki eski porşları sürermiş gibi oldum ,oyun süper yani şu ana kadar en çok oynadığım açık ara bu oyun,gözümde hiç eskimiyor mü