Şimdi Ara

Codegen Qbix M71B1 M71W1 Tablet İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
13
Favori
92.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürün özellikleri şu şekilde:

    İşlemci: •Box A10 ,1.2Ghz İşlemci
    •GPU (3D görüntü işletme özelliği): Mali- 400
    Ağ Kartı: Entegre Kablosuz Ağ (IEEE 802.11 b/g)
    Sabit Disk Kapasitesi: 8GB Dahili Hafıza
    Batarya: 3000 mAh entegre 3.7 V---6 saate kadar (Kullanım süresi, 20 gün bekleme süresi)
    Ekran: •7" Kapasitif çoklu dokunmatik ekran (5noktadan)
    •800x480 çözünürlük
    •Aktif Gözlükle 3D (3BOYUT) Destekli
    İşletim Sistemi: •Google Android 4.0
    •Smart Office veya Documents ToGo Programı
    Boyutlar: •193 x 120 x 9 mm
    •285 gr
    GPS: YOK
    Kamera: Ön Kamera 0.3 MP
    Giriş-Çıkış Portları: •1 x mini Usb Portu
    1 x HDMI çıkışı
    Hoparlör: •1 x Hoparlör
    •1 x Kulaklık çıkışı
    •Mikrofon Girişi
    Hareket Sensörü: •3GT - Yer çekimi sensörü & Jiroskop - denge sensörü
    Paket İçeriği: 1 adet Kulaklık
    1 adet OTG Kablo
    1 usb Data Kablosu
    1 adet Şarj Adaptörü
    Kullanım Klavuzu
    Kart Okuyucu: 32 GB'a kadar mikro SD desteği



    Daha önceden yapmış olduğum kısa bir inceleme vardı.

    quote:


    Ürünü bimeksten aldım. 227 lira + 16gb toshiba sd cart. class 4 malesef. İhtiyaçtan değil meraktan aldım. Bir bakayım dedim bu tabletler ne işe yararlar.

    Öncelikle şarj konusuna bir değineyim.

    Tableti ilk açtığımda şarjı 90 ı gösteriyordu. ICS 4.0.4 sürümü yüklü. Elimden hiç düşermeden sürekli kurcaladım. 4 saat 12 dakika açık kaldı. Bu 4 saat içerisinde wireless sürekli açık, ekran parlaklığı tam açıktı. Yaptığım işler sırası ile şu şekilde.

    İlk yaptığım oyun oynamak oldu. İçerisinde yüklü gelen angry birds, fruit ninja ve şu tırmanmalı ninja oyununu oynadım. Bu oyun trafiği yaklaşık 2 buçuk saat sürdü. İlk kez fruit ninja oynadım hoşuma gitti. Daha sonra internet ve video özelliklerine baktım. internette gayet hızlı dolanıyor. Şuan kullandığım laptoptan aşağı kalır yanı yok. Youtube ve birkaç dizi sitesinden dizi izleme çalıştım. Yarım saat falan video izledim. Geri kalan zamanda da tabletin ince ince kurcaladım. Ayarlarına falan baktım. Bazı ingilizce yerlere rastladım. %100 Türkçe değil. Ama ingilizce olan yerlerde zaten o kadar mühim değil. Şuan şarja takalı 1 saat falan olmuştur. Bekliyorum.

    Kutu içeriğine bir bakalım:

    Kutu içerisinden tablet, kulaklık, şarj adaptörü, otg kablo ve usb bağlantı kablosu çıktı.

    Performans:

    Henüz tableti zorlayacak bir şey yapmadığım için bu konu hakkında pek bir şey diyemeyeceğim ama üzerinde yüklü gelen oyunlar ve programları çok akıcı çalıştırıyor. Takılma yok. Raging tunder 2 yükledim deneme amaçlı, sensörleri geç algılıyor gibi ama temple run da bir sorun yok anında algılıyor. Oyunlar sırasında çok hafif bir ısınma hissettim ama bu gayet normal. Rahatsız edici bir durum yok.

    Ekran:

    Ekran çözünürlüğü çok ahım şahım değil. Zaten bu fiyata da daha iyisi olmaz diye düşünüyorum. Kapasitif ekran. Fruit ninjada 5 parmağımla denedim. Aynı anda 5 kılıç darbesi çıktı ekranda. Hoşuma gitti. Dokunmatiği çok kaliteli değil ama çok kalitesiz de değil. Orta seviye. Huawei ideos x5 kullanıyorum, ondan iyi bir dokunmatiğe sahip diyebilirim. Daha rahat bir kullanımı var. Belki büyüklüğündendir.

    Kamera ve mikrofon:

    Ben kamerasından pek bir şey beklemiyordum açıkçası ama aydınlık ortamda gayet güzel bence. Video ve ses kayıt olaylarında sınıfta kaldı yalnız. Ses çok derinden geliyor.

    İlk izlenimlerim bu şekilde. Şuan alacaklara tavsiye ederim. Ama yerinizde olsam ileride yapacağım incelemeleri beklerdim.


    Ekleme yapayım: Şarj dolum süresi 3 saat civarında.



    Bu incelemeye ek olarak bir kaç görsel ve daha derin bir performans incelemesi yapmayı uygun gördüm. Öyle sanıyorum ki benden başka bunu kullanan yok burada. Umarım çoğalırız çünkü izlenimlerim gayet iyi yönde.

    Öncelikle youtubeda kısa bir inceleme buldum ama videoyu paylaşmayı beceremedim. Linkini vereyim.

    http://www.youtube.com/watch?v=g6rDXLCN2zk



    Videodaki arkadaşın yapmış olduğu inceleme bana göre yetersiz. Video çekip eklemeyi düşünüyordum ama video yükleme olayını da beceremedim. Artık fotoğraflarla idare edecez.

    Tabletin görünümü hakkında bir kaç fotoğraf göstereyim.


     Codegen Qbix M71B1 M71W1 Tablet İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

     Codegen Qbix M71B1 M71W1 Tablet İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

     Codegen Qbix M71B1 M71W1 Tablet İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

     Codegen Qbix M71B1 M71W1 Tablet İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

     Codegen Qbix M71B1 M71W1 Tablet İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü


    Performans

    Kapsamlı performans incelemesi yaptığım taktirde hakkında şunları söyleyebilirim. Real Football 13 ü çok rahat hiç kasmadan ve takılmadan oynattı. Ben beklemiyordum açıkçası böyle bir şey. Tableti zorlayayım dedim biraz. Müzik açtım. Müzik çalarken play storedan uygulama indirmeye başladım. Bu iki işlem gerçekleşirken üstüne bir de tarayıcıdan rastgele bir dosya indirmeye başladım. Buraya kadar sorun yok. Tüm bunların üzerine bir de Real Football 13 açmaya çalışınca, tablet düş artık yakamdan dercesine kendini resetledi. Az daha oyunu da açacaktı ama olmadı. Her işlemi sırasıyla yapınca hiç bir problem olmadığını gördüm. 200 liralık alet sonuçta. Yerden uçmasını beklemek ona haksızlık olur. Bunları yazdığım sırada Max Payne sd indiriyorum. Onun Performansını da birazdan yazarım.

    Artı ve eksileri göz önünde bulundurursak şöyle bir kıyaslama yapabilirim.

    Artıları:
    Fiyatını göz önünde bulundurduğumuzda. 5 noktadan algılayabilen kapasitif bir ekrana sahip. Ekran yanlardan yaklaşık 150 dereceye kadar netliği bozulmadan görülebilen bir özelliğe sahip. Karşıdan bakıldığında belli bir açıdan sonra görüntü kararıyor. Çevirmeye devam ettiğinizde tekrar görüş sağlanıyor. Yani ekrana direk ve yatay baktığımızı düşünürsek arada bir 30 derecelik kör noktası var. Dokunmatiği gayet yerinde. Zaten kapasitif ekran. İnternette dolanma olaylarında sorun yok. Flash sitelerde birazcık gecikmesi var ama o kadar da olur. Görüntüsü fotoğraflarda gördüğünüz üzere fiyatının üstünde. Ses kalitesinde kötüleyecek bir şey bulamadım. Kulaklık performansı da aynı şekilde. Kendi kulaklıklarımı takınca daha bir canavar oldu. Ofis uygulamalarında da gayet akıcı bir performans gösterdi. Gayet stabil bir yazılım yüklü şekilde geldi. HDMI kontrolünü henüz yapamadım ama 1080p videoları takılmadan oynattım Mx player ile. Beklentilerimin üzerinde.

    Eksilerine bakalım.

    Bu fiyata alınabilecek tabletler arasında sanırım en iyilerden biridir. Her hangi bir eksisi şimdilik gözüme çarpmadı. Ekran çözünürlü düşük ama bu zaten almadan da bildiğim bir şeydi. Kutusunun üzerinde yazanlardan başka bir eksisi yok henüz. İleriki zamanlarda neler göreceğim bakalım. Devamı gelir.

    Max Payne deneyecektim ama yanlış sd indirmişim. Şimdi tabletin kendisine bıraktım indirme işini. 1.31gb haliyle uzun sürecek. Bugünden geçti gibi.

    Şuan bir taraftan müzik dinlerken diğer taraftan Max Payne indiriyorum tablette. Sorun yok :)

    Video incelemelerim:

    Most wanted game play incelemem. Tek elle oldukça maharetli kullandım bence http://www.youtube.com/watch?v=9MBdZ547GGs

    Muhteşem karton standımla yaptığım 10ar dakikalık birbirinin devamı iki inceleme

    1-http://www.youtube.com/watch?v=8SHgNVI1kSY
    2-http://www.youtube.com/watch?v=3APJUN5ftBQ


    Kullananlar:

    1-Axialis

    2-realnightwolf

    3-tsunamic

    4-srvt71

    5-+angry_poseidon

    6-alikan06

    7-celo06

    8-ibrahimsn

    9-Cüneyt K.

    10-fuatturkrap

    11-greenlion

    12-reeceeep

    13-gryycl

    14-faruk26faruk

    15-TürküDiyarı

    16-ftmkpln

    17-


    quote:

    Orijinalden alıntı: ncarisma

    Merhaba arkadaşlar, 2012 ağustos ayından beri codegen m71b1 kullanıcısıyım. Tablette birçok kullanıcı gibi benimde sıkça karşılaştığım ve kendimce çözüm bulduğum sorunları maddeler halinde anlatmaya çalışacağım.

    1-) Codegen m71b1 tablette birçok kişinin yaşadığı kulaklık takıldığında hoparlör sesinin kesilmemesi sorununu bende yaşadım. Tableti bimeks aracalığı ile trio bilgisayara servisine gönderdim. Kurban bayramının da araya girmesiyle 20 gün sonra tabletime ancak kavuşabildim. Servis yetkilisi tabletin boardının değiştiğini söyledi. 1 hafta sonra yine aynı sorunla karşılaşınca baktım olacağı yok tableti dikkatlice açtım. Sorunun muhtemelen kulaklık girişinden kaynaklandığını düşünerek incelediğimde, kulaklık soketinin lehimlerinin çok zayıf olduğunu farkettim. Bir havya yardımıyla lehimleri yeniledim. Tabletimi yaklaşık 5 aydır kulaklıkla sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
    Kulaklık soketine yaptığım işlemi görmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten bakabilirler.

    http://img13.imageshack.us/img13/8229/kulaklk.jpg

    2-) Tabletle ilgili bir diğer sorunumda kablosuz çekiminin çok zayıf olmasıydı. Bu sorunu da kendimce bir çözüm buldum. Eski notebook bilgisayarımdaki kablosuz antenin ucundaki metal alıcıyı tabletin antenin ucundaki alıcı kısma ilave ettiğimde kablosuz çekim gücünün bariz bir şekilde arttığını gördüm. Şu anda tabletimin kablosuz çekimi kullanmakta olduğu notebook bilgisayarımla nerdeyse aynı. Antene yaptığım müdahaleyi görmek isteyenler aşağıdaki linkten inceleyebilir.

    http://img831.imageshack.us/img831/3500/antens.jpg

    3-) Yine birçok kişinin yaşadığı kenarlarda kırmızı kare sorunu ile 1 defa karşılaştım. Tableti fabrika ayarlarına döndürünce sorun çözüldü. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sanırım yüklenen uygulamalardan veya donanımla ilgili bir uyumsuzluktan nadiren yaşanan ve halledilebilir bir sorun.

    4-) Tableti aldığımda yazılım olarak v2 yüklüydü. Sırasıyla yüklediğim v3 ve v4 yazılım güncellemeleri bana pek stabil gelmediği için v2'ye geriye dönüş yapmıştım. v5 güncellemesi ile tabletteki takılma ve stabilite sorununun epey çözüldüğü kanaatindeyim.

    5-) İnternet tarayıcısı olarak android tarayıcısı yerine dolphin tarayıcısını tavsiye ediyorum. Android tarayıcısına göre çok daha az "uygulama yanıt vermiyor" uyarısı geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axialis -- 8 Nisan 2013; 18:01:26 >







  • Biraz oyunları kurcaladım. Şu ana kadar sorunsuz oynadığım oyunlar şu şekilde.

    Blood and Glory
    Real Football 2013
    CK Zombies
    Max Payne
    Fruit Ninja
    Angry Birds
    Ninjamp
    Zombargedon
    Temple Run
    SummitX


    realnightwolf denediği oyunlar:
    pro evoulation soccer 2012(pes 2012)
    Predators™
    Star Warfare:Alien Invasion
    Star Warfare:Alien Invasion HD
    Angry Birds
    Angry Birds Seasons
    Angry Birds Space
    Angry Birds Star Wars
    Blood and Glory
    blood & glory NR
    blood & glory legend(bu oyun menüsünde takıldı donmadı sadece takıldı hareketli ama ilerlemiyor bir sonraki işleve yada aşamaya bunu yakında çözerim)
    Contact Killer
    Contact Killer 2
    Contact Killer zombies
    Contact Killer zombies NR
    Modern Combat 2 Black Pegasus
    Modern Combat 3
    Real Football 2011
    Real football 2012
    Real Football 2013
    SHADOWGUN (çok güzel oyun ve stabillll;) )
    SHADOWGUN :The Leftover ( EXPANSION pack)
    SHADOWGUN: DeadZone (online multiplayer oyunu)
    need for speed most wanted
    grand theft auto 3 (GTA 3)
    the dark knight rises
    call of duty black of zombies
    dead trigger
    speed night
    max payne
    grand thef auto 3 : gta 3
    Fruit Ninja
    Temple Run
    FRONTLINE COMMANDO
    Brothers In Arms® 2
    NinJump
    Asphalt 6 Adrenaline HD
    Order & Chaos

    Aldığımdan beri henüz sorun çıkartmadı. Bir kere çok zorladığımda, yukarıda yazdım, kendini resetlemişti.

    İnternette fazla tab acınca kasma dışında sinir edici bir yanı yok. Hala tavsiye etmekteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axialis -- 27 Kasım 2012; 16:58:01 >




  • Çalışan oyunlar. arkadaşlar liste güncel olanacak güncelliğini ne zaman bıkarsam yitirecek saygılar :)


    Angry Birds
    Angry Birds Seasons
    Angry Birds Space
    Angry Birds Star Wars
    Blood and Glory
    blood & glory NR
    blood & glory legend(bu oyun menüsünde takıldı donmadı sadece takıldı hareketli ama ilerlemiyor bir sonraki işleve yada aşamaya bunu yakında çözerim)
    Contact Killer
    Contact Killer 2
    Contact Killer zombies
    Contact Killer zombies NR
    Modern Combat 2 Black Pegasus
    Modern Combat 3
    Real Football 2011
    Real football 2012
    Real Football 2013
    SHADOWGUN (çok güzel oyun ve stabillll;) )
    SHADOWGUN :The Leftover ( EXPANSION pack)
    SHADOWGUN: DeadZone (online multiplayer oyunu)
    need for speed most wanted
    the dark knight rises
    call of duty black of zombies
    dead trigger
    speed night
    max payne
    grand thef auto 3 : gta 3
    Fruit Ninja
    Temple Run
    FRONTLINE COMMANDO
    Brothers In Arms® 2
    NinJump
    Asphalt 6 Adrenaline HD
    Order & Chaos
    pro evoulation soccer 2012(pes 2012)
    Predators™
    Star Warfare:Alien Invasion
    Star Warfare:Alien Invasion HD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realnightwolf -- 27 Kasım 2012; 4:26:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realnightwolf

    selamlar aynı tapleti bende aldım herşeyi aynı rengide dahil. dediğin gibi bir sorunu yok arada takılmalar yapıyor zaten normalde pclerimizde yapıyor. ama göze batacak derece değil arkadaşın bahsettiği bütün şeyler aynı. mali 400 mü diye eminolmak istiyordum allah senden razı olsun yazmıssın . oyunlara.

    nfs most wanted gta 3 de ekle :) nfs most wantedi açarken ea logosunda biraz bekliyor oyun içi baya bi akıcı oyundan çıkıp gene girince bu sefer beklemiyor çok fazla sanırım ram a yüklüyor :) gta 3 içinse manyak rok star pc deki gibi grafik ayarları yapmıs en sona çekince ayarları biraz kasılma yapıyor restoredede biraz kasılma yapıyor en düşük ayarda oyun çok kötü oluyor ama oynatıyor :) gene izlenimim china olmasından dolayı iyi ısın ma yok oyun oynarken arkadaşın dediği gibi az bi hissettim buda normal zaten olmassa kusku duyun :)

    şimdi arkadaş ben bir soru soracam o sd kart girişinin orda seri numarsı gibi bişey var bir yapıskan kağıdın üstünde o senin çektiğin fotolarda duruyor bende silinmiş ama numara izleri var ama okunmuyor. bu önemli birşey arz edermi birde en önemlisi aleti yatay tuttuğun zaman power düğmesi değilde diğer yatay kısmın tam ortasında beyaz çerçeveden ışık sızması varmı. bunların sormamın sebebi netten aldığım için pek güvenemdim. seri numarası ve ışık sızması canımı sıktı eğer bunlarda sende varsa aynen kullanmaya devam yoksa direk geri gönderecem paramı ayda değişmesini isteyecem acil cevaplarsan teşekkür ederim. bu konuyu canlı tutalım arkadaşım. bir çok çin malına göre iyi bence. bende denediğim oyun ve uygulamaları her zaman yazarım buraya .

    O seri numaraları artık bende de okunmuyor pek önemli olduğunu sanmıyorum o olayın çünkü faturası duruyor kutusunda. Dediğin ışık sızmasını sen söyleyene kadar farkedememiştim ama karanlık bir yere girip açınca aynen dediğin gibi sızma var evet.




  • Nfsyi ben de denedim ve bekledigimin cok uzerinde bir performans gosterdi. Yanlis bilmiyorsam android oyunlari arasinda en fazla yorabilecek oyun bu ve hakkindan geldi. Tampon bi harika tabi de arabayi one alinca da pek degisen birsey yok. Sanirim huawei ideos x5 gibi bi alet yakaladik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axialis

    quote:

    Orijinalden alıntı: realnightwolf

    selamlar aynı tapleti bende aldım herşeyi aynı rengide dahil. dediğin gibi bir sorunu yok arada takılmalar yapıyor zaten normalde pclerimizde yapıyor. ama göze batacak derece değil arkadaşın bahsettiği bütün şeyler aynı. mali 400 mü diye eminolmak istiyordum allah senden razı olsun yazmıssın . oyunlara.

    nfs most wanted gta 3 de ekle :) nfs most wantedi açarken ea logosunda biraz bekliyor oyun içi baya bi akıcı oyundan çıkıp gene girince bu sefer beklemiyor çok fazla sanırım ram a yüklüyor :) gta 3 içinse manyak rok star pc deki gibi grafik ayarları yapmıs en sona çekince ayarları biraz kasılma yapıyor restoredede biraz kasılma yapıyor en düşük ayarda oyun çok kötü oluyor ama oynatıyor :) gene izlenimim china olmasından dolayı iyi ısın ma yok oyun oynarken arkadaşın dediği gibi az bi hissettim buda normal zaten olmassa kusku duyun :)

    şimdi arkadaş ben bir soru soracam o sd kart girişinin orda seri numarsı gibi bişey var bir yapıskan kağıdın üstünde o senin çektiğin fotolarda duruyor bende silinmiş ama numara izleri var ama okunmuyor. bu önemli birşey arz edermi birde en önemlisi aleti yatay tuttuğun zaman power düğmesi değilde diğer yatay kısmın tam ortasında beyaz çerçeveden ışık sızması varmı. bunların sormamın sebebi netten aldığım için pek güvenemdim. seri numarası ve ışık sızması canımı sıktı eğer bunlarda sende varsa aynen kullanmaya devam yoksa direk geri gönderecem paramı ayda değişmesini isteyecem acil cevaplarsan teşekkür ederim. bu konuyu canlı tutalım arkadaşım. bir çok çin malına göre iyi bence. bende denediğim oyun ve uygulamaları her zaman yazarım buraya .

    O seri numaraları artık bende de okunmuyor pek önemli olduğunu sanmıyorum o olayın çünkü faturası duruyor kutusunda. Dediğin ışık sızmasını sen söyleyene kadar farkedememiştim ama karanlık bir yere girip açınca aynen dediğin gibi sızma var evet.

    aynen dediğim yerde oluyor dimi ışık sızması ?. birde maxpayneyi full özelliklerde çok iyi bir şekilde nerdeyse çalıstırıyor. ayarları kısınca oyun görüntüsü kötü oluyor ama full özellikler bu performans valla iyi ... :)




  • Işık sızması aynen dediğin yerde ama bana hiç rahatsızlık vermiyor. Şu alet nereye kadar dayanır acaba var mı bildğin performans isteyen oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axialis

    Işık sızması aynen dediğin yerde ama bana hiç rahatsızlık vermiyor. Şu alet nereye kadar dayanır acaba var mı bildğin performans isteyen oyun

    deneyecem bende yavaştan . contact killer 2 yide açıyor. daha denemedim pek fazla oyun. ışık sızması benide çok rahatsız etmiyorda yalnız şu senni bahsettiğin ekran görünümü ve kör nokta olayı biraz sıkıcı ama çin malı ve bu fiyata iyi baya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realnightwolf

    quote:

    Orijinalden alıntı: Axialis

    Işık sızması aynen dediğin yerde ama bana hiç rahatsızlık vermiyor. Şu alet nereye kadar dayanır acaba var mı bildğin performans isteyen oyun

    deneyecem bende yavaştan . contact killer 2 yide açıyor. daha denemedim pek fazla oyun. ışık sızması benide çok rahatsız etmiyorda yalnız şu senni bahsettiğin ekran görünümü ve kör nokta olayı biraz sıkıcı ama çin malı ve bu fiyata iyi baya

    Tableti dik kullanmaya sevk etmeye çalışmışlar sanırım. Dik kullanınca o rahatsız eden kör nokta oluşmuyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axialis

    quote:

    Orijinalden alıntı: realnightwolf

    quote:

    Orijinalden alıntı: Axialis

    Işık sızması aynen dediğin yerde ama bana hiç rahatsızlık vermiyor. Şu alet nereye kadar dayanır acaba var mı bildğin performans isteyen oyun

    deneyecem bende yavaştan . contact killer 2 yide açıyor. daha denemedim pek fazla oyun. ışık sızması benide çok rahatsız etmiyorda yalnız şu senni bahsettiğin ekran görünümü ve kör nokta olayı biraz sıkıcı ama çin malı ve bu fiyata iyi baya

    Tableti dik kullanmaya sevk etmeye çalışmışlar sanırım. Dik kullanınca o rahatsız eden kör nokta oluşmuyor.

    evet dediğin gibi. bu arada the dark knight rises ı da denedim çalıştı ama oyun kasıyor gerçi bu indirdiğimiz mali 400 göre olmayan olabilir indirdiğim yerde bir açıklama yoktu paso telefon isimleri vermişler çalısıyor çalısmıyor diye ama kimse kasıyor felan dememiş yada stabil oynatıyor diye dediğim gibi mali 400 gpu suna göre olmayabilir . eğer mali 400 e göre ise veya ayrı bir gpu ya göre yani direk tek üretimse o oyun kasıyor .birde gameloft ekran ayarı yapsa rockstar gamesin oyunları gibi o kasmayıda götürebiliriz. sonuç olarak oynanmaz değil oynatıyor ben kasma sevmediğim için bu kadar yazdım. mali 400 e özel bulursam onuda yükleyecem.

    bu arada

    angry birds starwarsıda oynattı . oyunda atma sorunları var ama oyunun kendi sorunu bu geri veya restart ettirince bölümü atıyor aletin suçu değil yani. angry birds starwarsın hd sürümümü normalimi bilmiyorum ama eğer normalse hd yi de oynatır zaten çok kasan bir oyun değil.

    bu 2 oyunuda listene ekle zaman buldukça denediklerimi yazacağım. bu arada bazı çalışmayan oyunları yazamadım. ne bileyim most wanted gibi mali 400 versiyonu vardır belki diye. hoş mali 400 e göre buldum ama linler kırık olduğu için indiremedim ... birde bizim alete göre bir root bulsak çok iyi olacak. :)




  • Forumda var aynı tableti kullananlar ama sanırım bulamadılar bu konuyu. Toplaşsak kesin daha verimli olcaz. İleriki günlerde artık. Sen bi most wanted yazdı o gün bugündür onu oynuyorum başka oyun denemedim. Bence kasan oyunları yazmayalım. Eğer doğru sürümü varsa onları yazalıım.
  • Ürün nasıl acaba almayı düşündüklerim arasında.Ancak buna benzer özellikte diger markalar arasında kararsız kaldım.DARK PAD , PİRANHA gibi markalar arasında seçim yapacagım..Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar kulaklık jakında sorun olan var mı, benim kulaklık jakı bozuldu sanırım, ya kulaklıklar çalışmıyo ya da hoparlörle birlikte çalışıyo, bu Codegen'in teknik servis adresini,numarasını bilen var mı, İstanbul Anadolu yakasında?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsunamic

    Arkadaşlar kulaklık jakında sorun olan var mı, benim kulaklık jakı bozuldu sanırım, ya kulaklıklar çalışmıyo ya da hoparlörle birlikte çalışıyo, bu Codegen'in teknik servis adresini,numarasını bilen var mı, İstanbul Anadolu yakasında?

    Şu ana kadar problem yaşamadım ben. Telden daha iyi ses verdiği için cebimde gezdirip müzikleri ondan dinliyorum hatta.

    Bilgi için 0216 314 41 04 numarasını arayabilirsiniz. Ya da aldığınız yere başvurabilirsiniz nt mi bimeks mi neresiyse artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet3301

    Ürün nasıl acaba almayı düşündüklerim arasında.Ancak buna benzer özellikte diger markalar arasında kararsız kaldım.DARK PAD , PİRANHA gibi markalar arasında seçim yapacagım..Tavsiyelerinizi bekliyorum

    Yeterli incelemeyi yukarda yaptım, diğer tabletlerin incelemelerine de bakıp siz karar vereceksiniz. Kendi adımı verdiğim paradan daha fazlasını hak ediyor. Performansı da beklentimiz üzerinde. Ben tavsiye ediyorum açıkcası.
  • bende kullanıyorum m71b1 benı de yaz
  • ben yeni alıcam:D saol incelemen için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 13 Kasım 2012; 18:15:14 >
  • Çığ gibi büyüyoruz
  • yaz :) sen the dark knight risesi de yaz kasma derken ben biraz rahat düşkünüyüm oynatıyor yoksa . arkadaş beğendi mesela :) yaz call of dut black of zombies yaz death trigger. iyi ve performanslı oyunları yazıyorum mesele speed racing var eften püften sayılır zaten onları oynatmassa at çöpe yani bunlarıda söylemiyorum hep marka ve uzun metrajlı oyunları söylüyorum genelde öbürtürlü liste kalabalık :)
  • mz1b1 de siyahı zaten aynı alet renk farklı :). prinhada inceledim ben almadan önce ısınma sorunu var bu alette ise ısınma çin olmasına rağmen çok az veo yeri tuttuğumuz için kendi elimizinde sıcaklıkğını katarak size bir makine müh adayı olarak toplam ısıyı aletten aldığımız ısı hesaplardım ama uzun iş çoğumuzda anlama alın işte iyi. hea benim başka bir arkadaşta aldı oda memnun yalnız android markette gezinirken tarayıcıyıda ayrı açmıs ekran da ısı titremesi olmus. bende böyle bir sorun yok arkadaştada yok. yani bazen fabrikadan arada çıkar böyle sonny dede samsung tada ipad dede elektronik bu alırsanız o paraya pişman olmassınız.ARKADAŞLAR İÇİNİZDEN BİRİDE YANİ ALANLARDAN BİRİDE ÇIKSIN BUNA ROOT BULDUM DESİN TADIN YENMEZ ZATEN ROOT OLAYI ÇİN MALINDA AİNOL HARİÇ ŞU AN PEK YOK AMA ZAMANLA ÇIKAR ÇOĞALDIKÇA. ainolda zaten avrupada daha çok satan çin türkiye bulması zor . bu alet eğer çoğalırsa eminimki serviste bi kadar hizmet verecek codegende internet sayfasında daha çok yer ayıracak.Pişman olmassınız. o arkadaşımda sorun devam ederse gidip değiştirecek. tecihim bimeksten almanız servis vb bu konularda daha iyi ler. servis bulmada ve geri alıp para iade veya değiştirmede...




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.