Şimdi Ara

SAMSUNG P 850 INCELEMESI BY SEDEFB***BASKA TOPIC ACMAYALIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
0
Favori
20.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2005, 1Q
    Status Available
    Size Dimensions 96 x 48.5 x 26.5 mm
    Weight 120 g
    Display Type TFT, 256K colors
    Size 240 x 320 pixels, 2.12 "
    - Second external OLED display 65K colors (96 x 96 pixels)
    - Swivel design screen
    Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
    Customization Download, order now
    Vibration Yes
    - Dual speakers
    Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
    Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
    Card slot microSD (TransFlash)
    - 73 MB built-in user memory
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD No
    EDGE No
    3G No
    WLAN No
    Bluetooth Yes, v1.2
    Infrared port No
    USB Yes, v1.1
    Features Messaging SMS, EMS, MMS, EMail
    Browser WAP 2.0/xHTML
    Games Yes
    Colors Black
    Camera 3.2 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QCIF), flash
    - TV Output (PAL/ NTSC)
    - Java MIDP 2.0
    - MP3/AAC player
    - T9
    - Organizer
    - Document viewer
    - SyncML
    - Built-in handsfree
    - Voice memo
    Battery Standard battery, Li-Ion 950 mAh
    Stand-by Up to 300 h
    Talk time Up to 3 h

ARKADASLAR TELEFONU ARKADASIM ZORLA VERDI TELEFONCU ONYARGILI YAKLASTIGIM BI MARKAYDI SAMSUNG,CIHAZI 4 GUNDUR GECELI GUNDUZ KULLANIYORUM VE ELIMDEN BIRAKMAYA DA NIYETIM YOK SUREKLI FOTOGRF CEKESIM GELIYO ASLINDA K750 N90 KULLANMIS BIRIYIM VE ACIKCASI KAMERADAN BOYLE BI PERFORMANS ASLA BEKLEMEZDIM,,ARTIK K790 I BEKLEMEME GEREK KALMADI INANIN..NEYSE GELELIM TELEFONUN OZELLIKLERINE..

KUTUNUN ICERISINDE ;SARJ ALETI,128 MB LIK HAFIZA KARTI(MICRO SD),KAMERA KAPAGI,BATARYA,USB KABLOSU,YAZILIM CD SI,TV OUT KABLOSU CIKIYOR..
    ONCELIKLE DIS YUZEYINDE GORUNEN YERLER DERIDIR YANI SIYAHLA GOSTERILEN YERLER,,ARKA TARAFINDA GOZ GIBI BI KAMERASI MEVCUT TABI BUNUN KAPAGIDA VAR AMA K750 DE OLDUGU GIBI DEGIL,IP KISMINA IPI GECIRIP KAMERA KISMINI EL YORDAMIYLA KAPATIYOSUNUZ AMA COK DAHA KULLANISLI BOYLECE KAMERA DARBE ALMIYO TELEFONUDA MASAYA VE SERT YERLERE KOYUNCA KORUYOR..ON KISIMDA 6500 RENK GUZEL BI EKRANI VAR..

KAPAGI KALDIRINCA 2.2 INC E YAKIN 262000 RENK COK PARLAK VE COK KULLANISLI BI EKRANI ,,DUZENLI VE MENU RAHATLIGINI ARTTIRICI TUS TAKIMI VAR YANDA ISE KAMERA VE DIGER FONKSIYONLAR ICIN ZOOM VE SES ACMA KAPAMA TUSLARI OTEKI YANA HAFIZA KARTI YUVASI VE KULAKLIK CIKISI VAR ALTTA DERI AKSAMLA ORTULEN SARJ CIKISI VAR..KAPAK 6260 NOKIA GIBI ACILIYO AMA YAYLI VE COK SERI BI SOKETE OTURUR GIBI YANI YALAMA OLMA SANSI YOK.

TELEFONU ACINCA COK GUZEL BI ANIMASYONLA ACILIYOR VE MENUDEDE MESAJ GONDERIRKEN ARAMA YAPARKEN SUPER ANIMASYNLARI HABER VERIR GIBI..MENU SIMGELERI HAREKETLI TABLO GORUNUMLU BI MENU VE ILERLEDIKCE LISTE HALINI ALIYO V GAYET HIZLI BI MENUSU VAR..TELEFONA TUS TAKIMINA NOKIA DAKI GIBI KISAYOLLAR ATAYABILIYORSUNUZ BUDA KULLANIMI KOLAYLASTIRIYOR..REHBERE ZIL TONU VE RESIM ATAYABILIYOSNUZ VE AYRICA VIDEO DA ATAYABILIYOSUNUZ..MESAJLAR COK SERI YAZILABILIYO VE TUS SES CIKARMIYO CATUR CUTUR..ARAMA KAYITLARI AYNEN NOKIA GIBI..BROWSER COK IYI VE HTML SAYFALARI RAHATLIKLA ACABILIYOR..POP3 MAIL KUTUSU SAYESINDE MAILLERINIZI HALLEDEBILIYOSUNUZ OKUMA VE GONDERME GIBI AYRIYETTEN WORD DOCUMANLARINI ACABILIYO..MP3 CALAR W800I KADAR IYI SES KALITESI ACISINDAN YANLIZ KULAKLIK ONUNKI KADAR YALITIMLI DEGIL BU YUZDEN SES KAYIPLARI OLABILIYO FAKAT 3D SES OZELLIGI ILE SUPER BI MUZIK KEYFI SUNUYO BENCE K750 VE W80O KADAR EGLENCELI TABIKI BIDE TV YE BAGLAYIP ORADAN MP3 VE AAC LERINIZI DINLEYEBILIRSINIZ..ANIMASYONLU TIPKI MEDIA PLAYER GIBI VE KAPAGI KAPATINCA MUZIK CALMAYA VE SANATCI ISMI SARKI ALBUM GIBI YAZILAR DIA KAPAKTAN TIPKI IPOD GIBI GECIYOR..

GELELIM EN CAN ALICI NOKTAYA YANI KAMERA PERFORMANSINA;;

CIHAZ COK IYI RESIM CEKIYO TEK KELIME MUKEMMEL;SOYLE SOYLEYIM GEREKLI AYARLAR VAR ONLARI YAPINCA UC BI ORNEK AMA GUNESI KARSIDAN ALINCA BILE FOTO KARANLIK DEGIL..AYARLAR ISE NETLIK,BOYUT,BEYAZ DENGESI,ISIK DENGESI,MACRO MODU,FLAS GIBI SEYLER..MESELA GUNDUZ ICIN AYRI PUSLU HAVA ICIN AYRI PARLAK HAVALAR ICIN AYRI AYARLARI VAR VE RAHAT KULLANILIYO..KAPAGI ACIP TERS CEVIRIP KAPATINCA KAMERA OTOMATIK CALISIYOR VE VISEO YA GECIS DE YAPABILIYOSUNUZ..NEYSE VE BU SEFER ZOOM,YANDAKI MENU VE DEKLANSOR TUSUYLA AYNEN DIGITAL KAMERA GIBI MENUDE YATAYLASIYOR..VE CEKTIGINIZ RESIMLERI 2.2 INC EKRANDA TAM EKRAN IZLEYEBILIYOR VIDEOLARI SEYREDEBILIYOSUNUZ..KAMERA HASSASIYETI IS GUNDUZ 1SN GECE ISE 2 SN BEKLEMEK GEREKIYO TABI BU SURELER AUTOFOCUS LA CEKIM YAPARKEN GEREKSIZ KENDI ZATEN YAKAIYO YANI EL TITREMELERI GIBI HAREKETLERDE ASLA GORUNTUDE KAYMA VE PUSLANMA OLMUYOR D600 DEKI GIBI..AMA GUNDUZ SAHESERLER YARATABILIRSINIZ INANIN BUNA BEN RESIM ICIN TELEFON ALIRIM,HATTA SOYLEKI CEKTIGIM BI RESIMIN BOYUTU 1.2 MB BUDA KALITE VE DERINLIK DEMEK ..VISEO SU ISE 352X288 PIXEL VE TEK KELIME ILE MUTHIS MP4 KAYIT YAPIYOR..

ISTE CEKTIGIM FOTOLAR;;

BUNLAR NORMAL GUNDUZ VE MATRIS ISIK AYARIYLA;

http://img110.imageshack.us/img110/5563/photo00056ih.jpg

http://www.hemenpaylas.com/download/552492/1.rar.html

HEMEN PAYLAS YAZIN SILINEN YERE

BUDA OTOFOCUSLA CEKTIGIM BI FOTO;,

http://img109.imageshack.us/img109/2158/photo00140fx.jpg

BU KAPALI ALANDA GECE CEKILDI;

http://img109.imageshack.us/img109/7040/photo00336pw.jpg

BUDA BI TANE VIDEO SU;

http://www.hemenpaylas.com/download/552557/video-0001.mp4.html

HEMEN PAYLAS YAZIN SILINEN YERE

TELEFONUN BI EKSIGI VAR ODA RADYO OLMAMASI BENCE BU BI EKSIK DEGIL ZATEN DINLEMEM MP3 CALMASI IYI CALMASI YETERLI..KARAR SIZLERINDIR SORUNUZ VARSA CEVAPLAMAYA HAZIRIM..

• güzel bi çalışma olmuş

hem videosu hem fotoğraf kalitesi müthiş
    sırf 3.2mp olayı değil bu telefon gerçekten güzel foto çekiyor
    çok beğendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 24 Nisan 2006; 5:09:47 >
  • yav bunda symbian yoktu dimi ,yoksa sırf bu yüzden almam.ama burdaki resimleri çok güzel.
  • güzel telefon bende symbian olmayınca içim gittiği halde başka telefon almıyorum. bende bir alışkanlık oldu symbian
  • eline sağlık, güzel çalışma tip ve yazılım-özellik yoksunluğu hariç 4*4 lüğe yakın tel.
  • eline saglık üstad. ne zamandır bekliyoduk boyle bisey. guzel inceleme olmus
  • bu telefonda uçak modu var mı?
    birde şarj suresi nedir? kullanıma gore... thanxx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz önce elime alıp baktım eğer symbian olsa idi hemen alıcaktım nerede ise n90 daki bütün özellikler var ama tel küçük ve kibar bi şey çok hoşuma gitti ancak symbian yok. (uçak moduda yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 24 Nisan 2006; 14:12:03 >
  • Güzel bir inceleme olmuş. Benim merak ettiğim elde nasıl duruyor telefon kibar mı ? .
  • p850 ucuş modu vardır ama telefonda ismi cevrim dışı modu olarak geçiyor
  • Baya kaliteli çekiyor.Bu arada inceleme için teşekkürler.
  • Süper çekimler.. N90 yerine bu alınmalı bana göre. Tabi symbian problem olmazsa
  • kardeş eline sağlıkfotolar gerçekten 10 numara
    telefon beklediğimden çok çok üstte bir foto kalitesine sahip.ayrıca bu resimlerin, mobil-review daki resimlerle uzaktan yakından alakası yok.bu tür sitelerdeki fotoların telin gerçek fotoğraf kalitesini yansıtmadığı bir kez daha görülmüştür.
    kısacası, çok yakında bizi büyük bir düello bekliyor:

K800 / P850
  • Sıfır ışıkta flaş denemesi rica etsek
  • ARKADASLAR UCAK MODU BULUNMAKTA VE BI ARKADASIMIN DEDIGI GIBI BASKA BI ADDA MEVCUT..SARJ SURESI ISE KAMERA OZELLIKLERINI KULLANMAYA GORE DEGISIYOR SOYLEKI RESIM VE VIDEO CEKIMI AZ YAPILIRSA 3 GUNE KADAR KULLANILIRSA 1BUCUK GUN RAHAT RAHAT GIDIYOR TELEFONU YENI ALDIGIM ICIN COK KURCALADIM VE MERAK EDENLER DE BAKTI TELEFONUN SARJI 2 GUNE YAKIN GITTI..SYMBIAN YOK EVET AMA BENDE ESKI SYMBIANCI OLARAK SORUYORUM SYMBIANDA EKLEDIGINIZ NE GIBI BI OZELLIK VARKI EKSTRA BU TELEFONA YADA EKLENEBILECEK?

YORUMLAR ICIN TESEKKURLER..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

ARKADASLAR UCAK MODU BULUNMAKTA VE BI ARKADASIMIN DEDIGI GIBI BASKA BI ADDA MEVCUT..SARJ SURESI ISE KAMERA OZELLIKLERINI KULLANMAYA GORE DEGISIYOR SOYLEKI RESIM VE VIDEO CEKIMI AZ YAPILIRSA 3 GUNE KADAR KULLANILIRSA 1BUCUK GUN RAHAT RAHAT GIDIYOR TELEFONU YENI ALDIGIM ICIN COK KURCALADIM VE MERAK EDENLER DE BAKTI TELEFONUN SARJI 2 GUNE YAKIN GITTI..SYMBIAN YOK EVET AMA BENDE ESKI SYMBIANCI OLARAK SORUYORUM SYMBIANDA EKLEDIGINIZ NE GIBI BI OZELLIK VARKI EKSTRA BU TELEFONA YADA EKLENEBILECEK?

YORUMLAR ICIN TESEKKURLER..

Kardeş flaşın etkisini görmek istiyorum da çekebilir misin acaba karanlıkta bir flaşlı
    resim.. Şimdiden teşekkürler

• Bende merak ediyorum..

Birde makro modda 10 Cm. den bir fotoğraf çekermisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Bende merak ediyorum..

Birde makro modda 10 Cm. den bir fotoğraf çekermisin?

Bu telden böyle resim beklemiyodum aTTra...
    Valla üfürükten 3.2 değil bu tel.. Bakalım k800 nasıl olacak
  • özelikle fenerli arkadaşın otomatik odaklama ile çekilmiş fotoğrafı çok başarılı
    100% dijital kamera kalitesinde bi fotoğraf
    ama titreşimle zil sesinin aynı anda olmaması bu telefonu benim için öldürdü maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

özelikle fenerli arkadaşın otomatik odaklama ile çekilmiş fotoğrafı çok başarılı
    100% dijital kamera kalitesinde bi fotoğraf
    ama titreşimle zil sesinin aynı anda olmaması bu telefonu benim için öldürdü maalesef

Ya önce titriyor sonra çalmaya başlıyor o kadar büyük problem değil bak n90 a hiç titremiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.