Şimdi Ara

Herşeyi Kafaya Takmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
12.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben herşeyi çok kafaya takıyorum en ufak şey bile saatlerce aklımdan çıkmıyor bazen,psikolojim bozuldu bu yüzden ne yapmalıyım ne önerirsiniz ?

• sekine ve fetih duaları 19'ar kere oku. bi şey kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümdar Han -- 4 Kasım 2012; 15:58:51 >
  • Opsesif Kompulsif Bozukluk...
    Bir psikatyra git bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Opsesif Kompulsif Bozukluk...
    Bir psikatyra git bence...

Araştırdım gerçekten sorunum bu galiba psikiyatriye gitmeden çözmemin bir yolu yokmu
  • fazla kafaya takma dostum
  • Öncelikle belirteyim bu bir genetik bozukluk ve gen terapisinden başka da tedavisi yok. Psikolog, psikyatr vs hepsi geçici çözümler. Üzgünüm ama bir ömür böyle kalacaksın bir çaresi yok. Yapman gereken ise bunun ilerlemesine engel olmak çünkü depresyon hatta şizofreni gibi daha ileri problemlere neden olabilir. Bunu nasıl kontrol altında tutarsın; mesela Türk kızlarından mümkün olduğunca uzak dur. İkiyüzlülük, aldatma, yalan Türk kızlarında bolca var biliyorsun. Hristiyan kızları tercih etmeye çalış en azından arkandan iş çevirmezler. Bunlar dışında özgüvenini geliştirecek uğraşılar edin mesela bir spora yazılşmak gibi. Aikido olabilir veya kendo olabilir. Son olarak da bunlar daha iyi zamanların; tam anlamıyla ebeninkini tersten göreceğin zamanlar da gelecek özellikle de iş hayatına girdikten sonra. Bu yüzden son pişmanlığa izin vermeyip vaktinde derslerine iyi çalış, kendini geliştir ve iş hayatında saygın bir meslek edin.

• Aktardan sari kantaron otu al hergun 3 kere kaynatip ic.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'yi kafaya takmak
    3 yıl önce açıldı
    İşlemciyi Ters Takmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kafaya taktığın şey 1 yıl sonra da senin için önemli olacak mı? Bunu düşünerek hareket et bir süre. Eğer önemli olmayacaksa kafaya takmaya gerek yok demektir.
  • Aynı sorun bendede var ve yarın psikatriste gidiyorum =) herhangi bi sorun olursa özelden konusabılırız
  • Burcun ne merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

O kafaya taktığın şey 1 yıl sonra da senin için önemli olacak mı? Bunu düşünerek hareket et bir süre. Eğer önemli olmayacaksa kafaya takmaya gerek yok demektir.

Güzel bi bakış açısı

• quote:

Orijinalden alıntı: bilge_10

sekine ve fetih duaları 19'ar kere oku. bi şey kalmaz

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: almer@

Burcun ne merak ettim.

Balık

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Aynı sorun bendede var ve yarın psikatriste gidiyorum =) herhangi bi sorun olursa özelden konusabılırız

sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

O kafaya taktığın şey 1 yıl sonra da senin için önemli olacak mı? Bunu düşünerek hareket et bir süre. Eğer önemli olmayacaksa kafaya takmaya gerek yok demektir.

Teşekkürler hocam

• yaklasık 2 ay önce baya bir neden ile psikiyatre gittim.İlk önce 100 soruluk test doldurdum sonrasında zamanın varmı dedi.Sonrasında 1000 soruluk bir kağıt doldurdum.Son olarak baya bir konuştuk ve bana riotram diye obsesif bozukluk ilacı verdi.İlacı kullanınca ilk 3 saat beynimi hissetmiyordum, sonrasında gelen saatlerde normale dönüyordum.İşe yarıyor muydu hala anlamadım:D

Eminim bu ilacı sanada yazıcak
  • şu kısacıcık hayatta nıye kafana takıyon ki herşeyi 50-60 sene sonra hiç birimiz olmucaz zaten amann
  • aynı sorun bndede var ama çok ileri safası şuan tedavi görüyorum ilaç ve terapi alıyorum bi hafta oldu bunlara başlayalı ama şuan eskiye göre daha iyiyim ben sakın tedaviden korkma çünkü opsesiflik ardından ya manikdeprefide getirr ve bunuda karakterine yerleşir yada tam anlamıyla depresyona girersin sinir sistemin çöker ve tedavisi uzun sürer. sana önerim zaman kaybetme biran önce destek al bi doktordan. ve son bi not hiç tanımaadığın insanlarla konuş içini dök ne varsa dökül tanımadığın insanlar sohbetler et sana iyi gelecek. doktorum önerdi ve faydadı gördüm.
  • bazı insanlar acı çekmekten hoşlanıyorlar. takma kafaya dert etme desen de nafile. bunu aşmak lazım önce
  • Sen açmasaydın ben açacaktım aynısını , beni bırak ailemin sorunları bile her şeyi takıyorum çok kafaya , bu da her daim mutsuzluğa yol açıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.