Şimdi Ara

Nissan NOTE (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.217
Cevap
55
Favori
800.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de yakın zamanda note düşünüyorum gördüğüm kadarıyla hepiniz note larınızdan oldukça memnunsunuz ben diesel almak istiyorum Ankara da fiyatlar konusunda aşşağı yukarı sizin söylediğiniz fiyatları istiyorlar yanlız benim dikkat ettiğim makyajlanan arabalarda özellikle ön göğüsteki klima kontrol kumandaları sanki önceki modellerde daha güzel duruyor gibiydi tabi değişikliği kullanışlı olmadığı içinmi yaptılar bilemiyorum motor konusunda tereddütüm yok çünkü ben yıllardır 1.5 dci KANGOO Kullanıyorum vede harika bir motor olduğunu belirtmek istiyorum şimdiden herkese selamlar teşekkürler.
  • Birde şunu belirtmek isterim bendeki kangoo motor alt yapısı olarak aynı fakat yazılımdan kaynaklanan değişikliklerle ve tahminim değişen egzantrik sayesinde Note ile arasında beygir gücü ve tork farklılığı var . Bazı arkadaşlar servis ücretleri konusunda fiyat belirterek pahalı olduğunu söylemişler aslında sanayi şartlarına göre pahalı gibi duruyor ama ben kangoo da bile aşşağı yukarı aynı ücreti ödüyorum motor bakımları için tekrar tüm note ci arkadaşlara selamlar.
  • Sn Melmer hayırlı olsun iyi karar
  • Teşekkürler Falcon kardeş inşaallah finans sorunlarını kısa sürede halledebilirsem noteyi alacağım zaten bu ay içerisinde alamazsam ancak haziranı bulacak neyse. Öteden beridir renocu olduğum için bu nissan la ortaklık benim hoşuma gitmeye başladı çünkü bir japon almak istediğimde diesel için fazla şeçenek maalesef bulunmuyordu böyle iyi oldu Fakat benim kafamı, Ankarada ikamet etmeme rağmen aracı daha çok taşrada kullanacak olmamdan dolayı şu sert olan arka amortisör kurcalıyor gerçi bu konuda çoğu arkadaş olumlu görüşler belirtiyorlar. Birde orjinal lastikleri ne marka ve memnunumusunuz. Ben Kangoo yu sıfır aldığımda orjinal olan continental leri o anda değiştirmediğim için çok pişman olmuştum. Şimdiden teşekkürler.
  • Sn Melmer amortisörler o kadar sert değil bana göre en azından aracın üstündeki orjinal lastikler continental
  • Teşekkürler eminim Continentalin eco su değildir bayiye gittiğimdede hiç dikkat edip bakmamıştım ne marka lastik kullanılıyor diye şu anda işim icabı şehir dışındayım müsait olduğumda bakıcam fakat eco ise ilk işim herhalde 5 adet lastik alıp (yedekte dahil)bayiden çıkartmadan lastiklerini değiştirmek olacaktır. Birde önceki modellede otomatik klima düğmeleri çevirmelimiydi yoksa tuşlumu kataloglarda tuşlu görünüyor ve ortada kalan düğme komple ışıklı görünüyor. Tekrar teşekkürler iyi günler.
  • Sn melmer bu arada benim sağ arka lastik patladı.Şöyle bir gerçek ile yüz yüze geldim.Stepne normal lastik boyutunda değil.Görseniz motosiklet lastiği kadar küçük.
  • sn melmer öncelikle inşallah sizide noteci olarak görürüz. Ben sizin yazdıklarınızdan continental lastiklerden memnun olmadığınızı çıkardım. Neden bu lastiklerden memnun değilsiniz söylermisiniz. Sizlere biraz bilgi vereyim. Ben şuan sivasta ikamet etmekteyim. Aracım ile rampada kaldım lastiklere 4 mevsim diyorlar fakat kesinlikle yaz lastiği fakat şunu eklemek istiyorum. Aracımı ters çevirdim geri geri rampayı çok rahat bir şekilde çıktım. Hemen gidip goodyear kar lastiği aldım ve şu an çok rahatım. Başınıza böle bir durum gelirse geri geri çıkmayı deneyin. Selamlar
  • Teşekkür ederim benim continentallerdeki sıkıntıyı daha çok frenlemelerde yaşıyordum bir de lastik daha 15- 20000 km ye gelmeden paralanmaya başladı o yüzden bende mıchelin aldım onlarda hiç bir sıkıntı yaşamıyorum fakat ben şunu belirtmek isterimki benim söylediklerim continental eco için geçerli diğer modelleri mutlakaki farklılık gösterebilir. Bu arada yedek lastiğin ufak olması iyi en azından değiştirirsem sadece 4 lastiği değiştiririm O lastikleri koymalarının sebebi hem bagaj alanından daha fazla faydalanılmasını sağlamak hemde aynı aks üzerinde aşınan veya aynı kilometreleri yapan lastiklerin birisi patlayınca kısa bir süreliğine kullanılsın diye koyuyorlar. Bir çok kullanıcı lastiği patlayınca hiç kullanılmamış yedek lastiğini aşınmış olan diğer lastiğiyle kullanıyor dolayısıylada bu aracın hem çekiş hemde fren performasını olumsuz etkiliyor. Buna engel olmak için ufak lastik koyuyorlar geçici bir süre kullanılsın diye. İlginiz için teşekkür ederim bu ay içerisinde zor ama inşaallah hazirana kadar bir aksilik olmazsa mutlaka lacağım.




  • Note sahipleri nerelere kayboldunuz.dizel kullanan arkadşlar yakıt tüketiminiz ne alemde?
  • Sn Falcon ben yaklaşık şehiriçi şehirdışı olarak 500km yaptım ve km.de 16 krş. yakıyor. Bu mevsimdeki hava şartlarını düşünürsek sanırım gayet güzel yakıyor. Fakat ben 100 km/saat hızı pek geçmedim. Daha süratlı seyredilirse yakıt artacaktır diye düşünüyorum. Aracı alırken acentadan şehiriçi 11 krş. şehirdışı 14 krş. demişlerdi
  • Sn Yiğido ,Benim şehir içi 175 kuruş,henüz şehir dışı deneme şansım olmadı.
  • arkadaşlar bugun işim yoktu bende merak ettiğim bir araç olan note u görmek ve incelemek için nissan bayisine gittim. ve araca bayıldım çok güzelmiş ya. o nasıl bir arka koltuk diz mesafesi.o nasıl güzel bir bağaj dizaynı. o nasıl güzel bir koltuk altı saklama gözü. tek kelime ile hersey işlevsel olmuş çok ama çok hoş.
    tek eksiklik bence içerdeki malzemeki kalitesi mükemmel değil ama kötüde değil.
    bence araçlarınız gerçekten güzel güle güle kullanın.
  • ya arkadaşlar nissan Türkiyenin web sitesi yokmu? buldumm bir tane ama bir türlü siteye giremiyorum.
    nerde bayisi var, fiyatlar ne donaım ne göreyim diyorum,uyarsa ciddi ciddi düşünüyorum almayı...
    ama bir tane web sitesi yok bakacağım...
  • DÜnkü Hürriyet gazetesinin "seri ilanlar" ekinde Note hakında tam bir sayfalık bölüm vardı.Kullanıcı görüşleri bölümünde donanımhaber sitesini kaynak gösterip, bizlerin yazdığı görüşlere yer verilmişti.Valla ben kendi yazdığım yoruma rastladım çok hoşuma gitti doğrusu.
  • Bu pazar hürriyet seri ilanlar gazetesini okuyan varsa buraya bir linkini koyabilir mi? 1. sayfa komple Note' a ayrılmıştı ve bir çok kullanıcı yorumu da, bu topicten alınmıştı.
  • nasıl resim ekliyoruz buraya?

    nissan micranın porsche versiyonunu göstercem size
  • imageshack sitesine girin.gözattan istediğiniz dosyayı bulun ve uygun formata çevirmesi için alttaki tuşa basın.yeni sayfada en altta image ile ilgili linki koptyalayın.bu sayfada imagein arasına yapıştırın mesajda resmi görüntüle yapın.
    megane2nin (sedan) yol tutuşu hiç iyi değil.yağmurlu havada kar lastiklerine rağmen araba önden kaydı.virajada çok süratli bir şekilde girilmemişti.Abs olmasaydı belkide kızaklayacaktı.sorum şu:
    nissan noteda yol tutuşu nasıl?Yani araba kaymak için bahane arıyor mu yoksa yağmur kar buz demeden azfalta zamk gibi yapışıyor mu?performansı nasıl?bir dergide çok zorlandığında önden kayma eğilimi gösteriyor diye bir şey okumuştum.
  • [simage][/simage]





























    aracı alalı 5 ay falan oldu araç da 40,000de. lastiklerinde bozulmalar olduğu için açıkçası pek deneyemedim aracı. 150 civarı bastım ve titremeye başladı araç. ama bu kesinlikle balanssızlık ve lastiklerin durumundan kaynaklanıyor. eminim ki 200 falan görür bu araç. geçenlerde 50 ile falan giderken döner kavşaktan gaz kesmeden geçmeyi denedim. ilk dönüşte sorunsuzdu ama düze çıkarken arkayı bıraktı araç.
    sonuçta bu bi aile arabası. çok fazla bişey beklememek gerekir ama araba gerçekten güzel. hele bide lastikleri pirelli p6 yaptıktan sonra eminim ki daha da güzel olacak.
    " data-href="http://
    ">http://




















  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.