Şimdi Ara

ttnet 1 aralık itibari ile zamlandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bende 1 haftaya kadar müşteri hizmetlerini arayıp sıçıp sıvama modunda konuşacağım. Zaten bir kulağımızın arkası kaldı öpülmedik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    Bende 1 haftaya kadar müşteri hizmetlerini arayıp sıçıp sıvama modunda konuşacağım. Zaten bir kulağımızın arkası kaldı öpülmedik.

  • bende arıycmada korkuyom mazalah hızımı keserler falan ne bu 63 liraya 8mbt görünümlü 6 mbt yada 1mbt adama gülürler kaç senederi özeleştide neye yaradaı adamlar karları katlandı bizim hizmet se yerinde sayıyo özeleşmeseydi daha iyidi en azında internet almazdık kafeye giderdik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    bugün tamamen ADSL ve Telefonumu kapattırmış bulunmaktayım.

    İşin garip tarafı kapattırmak isterken indirim yapan Ttnet bunu niye normalde yapmıyor ?

    Kapattırmayın diye yalvardılar resmen demin aradıklarında. İşte ilerde pişman olursanız devam edersiniz, hattınızı donduralım tamamen kapatmayalım falan filan. Yok tamamen kapatın dedim.

    Nedeni sordu, zamlar dedim. Zamlarsa size özel indirim yapalım yarı yarıya düşürelim üstelik sözleşme bile yapmanıza gerek yok, okadar uzun yıllık Hattınız yazık olmasın diyor. Senelerdir kullanıyorum bir iyiliğinizi görmedik şimdi kapattırırken mi iyilik yapıyorsunuz, geç kaldınız malesef daha çok müşteri kaybedeceksiniz dedim, kaybetmeyecekseniz bile insanlar bu sinirle telefonunu kapatacak, tarifeyi değiştirecek bişeyler yapacak ve yine az kazanacaksınız dedim.


    Aslında tamamen kurtulmuş sayılmam 1 sene üniversiteli yalın net kullanacağım ayda 49 lira netlimitsiz. 1 sene sonunda onu da kapattıracağım AVEA ile devam edecem :) Herkes tepkisini dile getirse keşke ve telefonla aranınca yumuşamasalar :/

    Hocam bu indirim yapalım yalanlarına inanmayın lütfen. Madem böyle bir indirim yapma hakkı var normal kullanırken niye bir dünya fatura alıyorlar ?

    Birde okadar senelik hattınız var yazık olmasın kapattırmayın donduralım tekrar açarsınız diyor. :D 8 senedir aklınıza bir kere bile gelmedim, hep sözleşmeli kampanyalar için aradınız vere vere 3 aylık indirimler verdinizde şimdi mi aklınıza geldi bunlaırn hepsi yapmayın Allah aşkına dedim :D

    Daha genel müdürden girip müşteri temsilciliklerinden çıkacaktımda üşendim konuşmaya. Bir işe yaramıyor çünkü :/

    İçimede kurt düşmedi değil şimdi bunlar bi kampanya yapıp eski müşterilere özel delerse üzülür müyüm diye de, önceden kullandığım uzun süreli bir hat vardı kapattıramıodum onu da kapattırdıktan sonra bunu açtırmıştım işte hiçte bişey olmamıştı 8 sene yine su gibi akıp geçti :D Hep kafa karıştırıyor uyanıklar :D

    Anladım. Bizim 20 senelik ev telefonu hattımız var. İlk başvurduğumuz zamanlar PTT'ymiş servis sağlayıcı. Herneyse aşağı yukarı 6 senedirde adsl abonesiyiz. Yani toplam 20 senedir kablolu hizmet alıyoruz kısaca. Bugüne kadar Türk Telekom'dan vay efendim 20 senelik abonemize bir kampanya yapalım , indirim yapalım , bir arayıp hal hatır soralım falan hiçbişey yok. Adsl de aynı şekilde. 6 senedir vay eski abonemiz bir indirim verelim kendisine böyle bişey olmadı hiç.



    Ne gezer. Digiturk yayın haklarını aldığı senelerden beri takriben 8 yıldır Lig Tv abonesiyim, ona karşılık bile güzellik babında herhangi bir indirim yapmadılar be. Hepsi aynı...TT daha beter tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Al birini vur ötekine hepsi aynı. TT özelleşirken devlet komple vereceğine isim hakkını ve kurum olarak vereydi alt yapısını da belli firmalar kurup onlara satarak pay etseydi daha iyi olurdu. Ya da alt yapısını iyileştirme şartı koşacaktı. Satıyorum ama alt yapıyı tüm ülke genelinde geliştirecek bütün binaların tesisatını yenileyecek hepsi yer altına alınacak , ileri teknolojiye açık olacak diye satacaktı. Al eti senin kemiği benim diye verdiler yangından mal kaçırır gibi. Sanırsın batan bir şirketti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Al birini vur ötekine hepsi aynı. TT özelleşirken devlet komple vereceğine isim hakkını ve kurum olarak vereydi alt yapısını da belli firmalar kurup onlara satarak pay etseydi daha iyi olurdu. Ya da alt yapısını iyileştirme şartı koşacaktı. Satıyorum ama alt yapıyı tüm ülke genelinde geliştirecek bütün binaların tesisatını yenileyecek hepsi yer altına alınacak , ileri teknolojiye açık olacak diye satacaktı. Al eti senin kemiği benim diye verdiler yangından mal kaçırır gibi. Sanırsın batan bir şirketti.

    dimi.tüm ülkenin iletişimini sağlayan bi şirket nasıl batar? 20 milyon müşterisi var.
  • BARI ENGELLI VATANDAŞLARA ZAM YAPMAYIN !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Bu milletin emeğiyle kurulmuş Türk Telekomu Araplara sattıkların da Ulaştırma Bakanı internet ucuzlayacak ucuzlayacak diyordu. İhalenin yapıldığı o günü daha dün gibi hatırlıyorum. Haber kanalları canlı yayın yapmıştı. Ulaştırma Bakanı çok mutluydu, kah kaha atıyordu. Çünkü amaçlarına ulaşmışlardı. Kırk yıllı Türk Telekomu, Arap Telekom haline çevirmişlerdi. Çok mu zordu bölge bölge ayırıp 3-5 Türk iş adamına özelleştirmek. En azından yerli malı yurdun malı olurdu.

    Araplar bu milleti her dönem sırtından vurmuştur. Telekomu alarak kısa sürede bu milletin kanını emdiler. Devletin yıllar önce çektiği bakır kablo üstünden, türlü türlü akla mantığa yatmayan, saçma sapan teknolojilerle, bir kuruş yatırım yapmadan, gelişmiş ülkelerin internet hızına ulaşmaya çalıştılar. Bu süreçte de hem başarısız oldular, hemde sürekli zam üstüne zam yaptılar.

    Hani araplara satıldığında Türkiye de internet ucuzlayacaktı. Hani nerede ?

    Bu saatten sonra, evimizdeki telefon prizinden, bakır kablo yerine fiber optik kablo çıkacağına da zerre kadar inanmıyorum. Çıksa bile astronomik fiyat çekerler. Millet de hibernet gibi cat 6 lı fibernet gibi çakma firber optik teknolojileri kullanmaya devam eder. Arap Telekom da, işte size yeni teknoloji getirdik diye, zam üstüne zam yapıp, bu milletin kanını emmeye devam eder.

    Bir çok ülkede internet bedava verilmeye başlanmışken bizde zam yapılıyor. Birazcık bizden daha geri Romanya ve Bulgaristanı örnek almak lazım. En azından vatandaşın sesine kulak veriyorlar. Yüksek hızlı interneti ya düşük fiyat dan ya bedava veriyorlar.

    Türk iş adamlarının zaten çok umrundaydı iyi hizmet verebilmek.Kapitalist sistemde yaşıyoruz.Adam parasını alıyorsa problem yoktur.Gerisi kimsenin umrunda değil.




  • Abi bu şerefsizlerde engelli tanıyacak yürek varmı sanki ? Tuttuklarını .....!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vavra22

    BARI ENGELLI VATANDAŞLARA ZAM YAPMAYIN !!!

    Üstelik indirim kararı varken:

    http://www.engelliler.biz/forum/diger/82262-engelsiz-internet-onaylandi-engellilere-internet-25-indirimli.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm paketlere +4Tl eklenmiş anında.
    online işlemlere girilemiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    tüm paketlere +4Tl eklenmiş anında.
    online işlemlere girilemiyor.

    Evet, ben de farkettim.

    Bu arada şimdi girebildim.
  • geçmis olsun arkadaşlar. bu durumda dandik cepnet bile avantajlı kım ne derse desin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tek taahhütlü fiber paketlere zam yapmamışlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    tüm paketlere +4Tl eklenmiş anında.
    online işlemlere girilemiyor.

    Kotalılara 1 tl idi galiba. Tabi indirimli net kotalı paketleri kaldırılınca 4 tl'ye yakın bir zam oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Aralık 2012; 10:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.