Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: darth hede Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.782
Cevap
577
Favori
2.028.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    telefon için seçenekler neler

    her yöne

    1000 dk

    3000dk

    seçenekler var mı ?

    yoksa en fazla 750dk mı ?
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Ben açıkcası sormadım daha üst paketi varmı diye, bana 750 Dk yetiyor, ayrıca akşam 7 sabah 7 3000 Dk' da pakete dahil.
  • Vodafone geçdim ben telefon için en düşük ücret ne kadar ?
  • Arkadaşlar merhaba benim netavantaj taahhütüm 5 gün sonra bitiyor.Ttnet alo taahhütümün bitmesine de 60 gün var.Ben netavantaj taahhütüm bittiğinden iptal etmek istiyorum.TTnet aloyuda taahhüt bitene kadar iptal etmeyeceğim.Burada sormak istediğim interneti taahhüt dolduğundan iptal ettiğimde ttnet aloyuda aynı anda iptal etmek zorunluluğu varmıdır ? Çünki ttnetaloyu da taahhütü bitene kadar kullanıp öyle iptal etmek istiyorum.
    Arkadaşlar bir de aklımda vodafone'un 50 tllik 16 mbit sınırsız adsl paketi var sizce sorun yaşarmıyım kullanıp fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar önerirmisinz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vav1en -- 10 Nisan 2016; 12:48:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhandikap

    Taahhütum bitti Türk Telekom dan kapattirdim bir gün sonra aradılar 49.90 TL ye sınırsız 50 gb adil kotali artı ücretsiz hızlı modeme anlaştım iki yıl taahhütlü ayrıca hızı 8 den 16 ya yükselttiler

    Acarken ekstra bir ucret istedilermi?
    Acim parasi
    Aktivasyon ücreti vb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar internet taahhütü bittiğinde ttnet alo yu kullanmaya devam edebiliyormuyuz yoksa o da internetle berabe iptal mi oluyor ? Bilen arkadaşlar var mı :? Benim netavantaj 14 nisan ttnet alo 6 haziranda bitiyor. İnterneti iptal ettirmeyi düşünüyorum ama ttnetalonun taahhütü devam ettiğinden ceza ödemek istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vav1en

    Arkadaşlar internet taahhütü bittiğinde ttnet alo yu kullanmaya devam edebiliyormuyuz yoksa o da internetle berabe iptal mi oluyor ? Bilen arkadaşlar var mı :? Benim netavantaj 14 nisan ttnet alo 6 haziranda bitiyor. İnterneti iptal ettirmeyi düşünüyorum ama ttnetalonun taahhütü devam ettiğinden ceza ödemek istemiyorum.

    TTnet Aloyu internetsiz kullanamazsın , cezai bedel ödeyerek iptal ediyorlar neti yenilemezsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler dediğiniz gibi internet taahhütü bitse dahil alo taahhütü devam ediyorsa ceza ödeyip iptal ettirilebiliyormuş.Sabahın köründe aradılar herşeyi sordum 30 küsür ceza ödermişim.Ben 40 tl hesaplamıştım ama o nasıl hesapladı bilemiyorum. 10 ay 4 tl indirimden 40 tl öderim diye hesapladım. Bana 59.90 a sınırsız 70 akk li 8 mbit hız yerine 16 mbit hızlı interneti önerdi bende türknet tahhütsüz veriyor dedim o fiyata Bir de iptal ettircekseniz 1 gün sonra gidin iptal ettirin gibisinden bişiler söyledi yani tahhüt 14 ünde bitiyorsa 15 inde iptal ettirin dedi.14 ünde telekom müdürlüğüne gidip aynı fiyattan yeniliyorlarsakabul edicem 59.90 da diretirlerse 30 küsür cezayı öder direk türknete geçerim.Vodafone düşünüyordum ama şikayetlerin haddi hesabı yok 1 ay interneti bağlanmayan arkadaşlar var sanırım en mantıklısı türknet




  • vav1en V kullanıcısına yanıt
    59.90 tl olan teklif için kaç yıl taahhüt istediler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay taahhüt vermemiz gerekiyormuş.Ben telekom müdürlüğüne gidip aynı fiyattan yenileyebileceğimi düşünüyorum.Zaten telefondaki arkadaşta onu demeye getirdi perşembe tahhütümün son günü gelişmeleri paylaşıcam yine.
  • ozgurkys kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de başıma gelmişti, ses kayıtları dinlense bile her ay arayıp kayıt açtırmanız gerekiyor faturanın düşmesi için, ben geçen yıl 3 ay her fatura çıkışında aramıştım. Sonunda da içimden saydırıp gittim iptal ettim daha da işim olmaz.
  • vav1en V kullanıcısına yanıt
    interneti müdürlükten hazırnete geçirirseniz ceza ödemezsiniz. ama o telefon hattından internete girmemeniz lazım yoksa günlüğü 3 lira. başka hat varsa evden ordan bağlanırsınız internete.
  • U. kullanıcısına yanıt
    Ses kaydı dinlendi söylenmiş dendi.Denemediğim yöntem kalmadı iptal ettirmek istesem 450tl cayma bedeli çıkarıyor.Beklicez artık
  • AKK derdinden illallah diyen arkadaşların dikkatine !!!

    Az önce vodafone tarafından arandım, size yalın internet verelim 24 ay kalma sözünüze dediler..

    60 gb bana yetmez dedim, neden 64 mbit hız 240 gb kotalı 69.90 TL olan paketinizi biz adsl kullananlar icin uygulamıyorsunuz dedim ?

    Bölgeniz 64 mbit kaldırıyorsa verelim dediler, hayır dedim bölgem 12 mbit kaldırıyor ama ben 240 gb kotası için bile geçerim dedim..

    Müşteri temsilciside bana istiyorsanız aynı fiyattan 240 gb kotalı paketimizi verebilirim dedi..


    Yani 12 mbit hız 240 gb AKK 69.90 TL..ttnet alo ve ttnet internet tarifem ayrı tarihlerde bittiği için mayısın başında geçiş yapacağım, tabi 24 ay taahhüt vericem ve yalın adsl olacak..Telefon derdide yok..


    Sizce nasıl iyimi ?
  • Taahhüt bitti arkadaşlar. akn benim için önemli değil. 49.90 a 16mbit ve ttnet alo dahil paket varmı ikna olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan müdüdrlüğe gidecem arkadaşlar dönüşüm muhteşem olacak
  • Evet arkadaşlar müdürlükten geliyorum en düşük olarak sınırsız internet ve telefon 56 tl ye kadar düşüyolar. Ttnet alo 250 dk. her yöne 10 tl artı internet 39 tlden 46 tl oluyor.46+10=56 tl olarak 24 ay taahhüt vererek yaralanabiliyorsunuz.Müdürlükten bunun aşağısı mümkün değil kesin ve net.Akk yine 50 gb de kalıyor 8 mbite kadar olan hızıda 16 mbite kadar çıkarıyorlar.Ben imza atacaktım ama son anda çağrı merkezi üzerinden iptal başvuru yapmayı düşünüyorum olmaza yarın gidip bu tarifeye imza atacağım.Bilginize
    Edit:
    Arkadaşlar çağrı merkezini aradım iptal etmek istiyorum dedim bilgileri sordular vs. Daha bugün sabah konuştuğum müşteri temsilcisi devam eden ttnet alo taahhütüm için 25 tl ceza ödersiniz takriben demişti. İptal için aradığımda temsilci 50 tl civarı ve bu müdürlükte ıslak imza atarken değişik çıkabilr dedi. Resmen müşteriyi iptal ettirmesin diye ceza ödersiniz diyerek tehdit ediyorlar. Zihniyet güç bizim elimizde bizim istediğimizi paşa paşa kabul edersiniz zihniyeti. Ne diyeyim ki kızıp farklı firmaya geçmeyi düşünüyorsunuz altyapı bunların olduğu için bu sıkıntıların 10 mislini yaşarsınız diyorlar. Bu sefer diğer firmalara geçmeyide istemiyorsunuz. İnsanın gücüne giden, bu yönetimin devlet tarafından desteklenip milyarlarca dolar vergi borcunun silinmesi, vergisini kuruşu kuruşuna ödeyen vatandaşın da internet hizmetini fahiş fiyatlara veren tekelci zihniyete mahkum bırakılması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vav1en -- 14 Nisan 2016; 18:48:46 >




  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    telefon + adsl toplam 46 tl ödüyordum internet sozleşmem bitti telefon devam ediyordu. telekom iknada 8 olan hızımı 16 ya akk 75 sabit kaldı 46 tl ye +7 tl de telefon 2 yıl sözleşme imzaldım utranet sanırım paketin ismi
  • Tutturabildiklerine sözleşme yapıyolar.Bugün müdürlükteki arkadaşta bana ttnet alo 10 tl den aşağı olmaz dedi az önce çağrı merkezini aradım iptal ettirdim.Islak imza atmam gerekiyomuş bakalım yarın güzel bi teklif gelmezse kapatıyorum.
  • Ultranet 16 megabit 100 gb akk + ttnet alo 250 dk= 59 TL ikna kampanyasından en mantıklı paket bu geldi bana. Yada çiftetelli den hipernet 35 megabit 1000 gb kota 70 TL ben 16 megabit yeterli ve uygun fiyatlı diye onu seçtim.
  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.